*marzyciel* xD
nie no na serio, to bym wolała żeby michael już z nikim do końca nie był; jeśli byłoby inaczej to bym miala jakies dziwne uczucie, iz on w ogole nie kochał Sary..
no przecie o tym pisałamOktarynka pisze:kiedyś była taka blondi, jane jej chyba leciało... co on jej rozwalił wargę, a ona potem się zajmowała LJ-em...
sorry ja mogłam najpierw nie skapować, o jaką jane chodzi - potem mi się przypomniało to piszę, taki ze mnie borok ; )*Madziula* pisze:no przecie o tym pisałamOktarynka pisze:kiedyś była taka blondi, jane jej chyba leciało... co on jej rozwalił wargę, a ona potem się zajmowała LJ-em...tylko mnie to nikt nie czyta
ale skoro Oni porwali LJ to chyba najpierw musieli 'odbić go' od Jane, więc może ona już nie żyje.... *bezradny*
ja tez o niej zapomniałam i nawetn ie chce sobie przypominac, wybitnie wredna menda, inaczej wredna niz np.Susan ale jej nie lubiłam strasznie, a z reszta po zakonczeniu ich ostatniego spotkania to wątpie zeby cos takiego było...Oktarynka pisze:co powiecie na emm jego żonę, nikę XD? *już o niej wspominałam 8D*
toś ich podsumował hehemarq112 pisze:z susan to jescze bo obaj tacy... glupixD
tylko szkoda że z ofiary stała się oprawcąTanira pisze:dokładnie. za to ja podziwiam. że potrafiła sie podnieść po tym wszystkim...
o proszę!!!marq112 pisze:sofia jest zarezerwowana dla mnie![]()
![]()
![]()