Michael Scofield
oj dla mnie cała xD i jeszcze wiecej xD
Michael Scofield
własnie, to nawet dla niego lepiej, miejmy nadzieje (szczególnie ty Tanirko) ze jeszcze trzyma jakiegos "asa w rękawie" ^^patus1905 pisze:no bez przesady moze nie "cała "
Michael Scofield
oj ja tam mam nadzieje ze trzyma i to nie jednego ^^ ja już czekam na nastepny odcinek...z bólu serce mi pęknie
Michael Scofield
nie o to mi chodziłoTanira pisze:oj dla mnie cała xD i jeszcze wiecej xD
Michael Scofield
jeśli chodziło tobie o to co mi teraz to moge powiedzieć tylko jedno...Ty zboczeńcu xDpatus1905 pisze:nie o to mi chodziłoTanira pisze:oj dla mnie cała xD i jeszcze wiecej xD
Michael Scofield
zdemaskowałaś mnie *zawstydzona*Tanira pisze:jeśli chodziło tobie o to co mi teraz to moge powiedzieć tylko jedno...Ty zboczeńcu xD
Michael Scofield
ja tu o pieknych rzeczach...o jego cudnym wyglądzie we wszystkim a ty o takim czyms no wiesz copatus1905 pisze:zdemaskowałaś mnie *zawstydzona*Tanira pisze:jeśli chodziło tobie o to co mi teraz to moge powiedzieć tylko jedno...Ty zboczeńcu xD
szkoda ze nie ma wiecej jego fot...załuje bardzo bo ślicznie wychodzi na fotkach
Michael Scofield
hahaha a ja znow mam jak Patus bardzo przyziemne myśli... ;-)
a co do fotek, to trzeba mu przyznac ze fotogeniczny to jest!
a co do fotek, to trzeba mu przyznac ze fotogeniczny to jest!
Michael Scofield
oj tak...jest strasznie fotogeniczny...jest poprostu...*rozpływa się*
Michael Scofield
tak na większości zdjęć wychodzi slicznie..Tanira pisze: szkoda ze nie ma wiecej jego fot...załuje bardzo bo ślicznie wychodzi na fotkach
teraz za niedługo będą nowe ocinki PB i napewno bardzo dużo fotek będzie z nim.
dobra dodam może pare fotek, pewnie je juz macie, ale co tam ^^
Bellick; ahhh jaki on ma sexy brzusiooo !
moje ulubione <3
brzydka trochę grafika..

Michael Scofield
szkoda ze wszystkie juz mam...
KURCZE NO!
KURCZE NO!
Michael Scofield
wcale się nie dziwie ^^,Tanira pisze:szkoda ze wszystkie juz mam...
a wystąpił on w jakiś innych filmach ?
Michael Scofield
szerszej publiczności z Australii jest znany z All Saints
Michael Scofield
acha, niewiedziałam jeszcze owego filmu. A gra on tam rolę pierwszoplanową czy drugą ?Tanira pisze:szerszej publiczności z Australii jest znany z All Saints
Miejmy nadzieje, że po Prisonie zagra równiez w innych filmach ^^
Michael Scofield
nie widziałam tego ... lecie to w TV czy ściągasz z Neta Tanira... 9swoją drogą 10 sezonów ściagac tez mi się nie widzi)
Ostatnio zmieniony 2007-12-16, 21:35 przez PatuŚ, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
to jest serial...ogolnie jestem na sezonie 3 (ma chyba 10 czy wiecej sezonow)
no ja mam nadzieje ze ktoś wyłapie jego jakze przecudnu talent i zobaczymy go w jakims super filmie...
no ja mam nadzieje ze ktoś wyłapie jego jakze przecudnu talent i zobaczymy go w jakims super filmie...
Michael Scofield
ja go wolę jak ma lekki zarost bo na tym ostatnim zdjęciu wyszedł dziwnie trochę...
gładko jak pupa niemowlaka, lepiej jak jest brudny i zarosnięty, ale z umiarem, to wtedy jego rysy nabierają lepszego wyrazu... ;-)
gładko jak pupa niemowlaka, lepiej jak jest brudny i zarosnięty, ale z umiarem, to wtedy jego rysy nabierają lepszego wyrazu... ;-)
Michael Scofield
zarost musi być...chociaz bez tez jest mrrrrauuuu xD
Michael Scofield
aaa tam ... w sumie Alex tez nabiera tego wyrazu w sonie, ale ja wole gładkich facetów niż zarośniętych MachoB... pisze:gładko jak pupa niemowlaka
Michael Scofield
również podoba mi się bardziej z zarostem; dodaje mu to męskości 
Michael Scofield
no ja nie moge na niego patrzec bo zaraz nie wytrzymam *rzuca sie na ekran*
Michael Scofield
wyobraziłam sobie jak rzucasz się na ekran *lol2*Tanira pisze:no ja nie moge na niego patrzec bo zaraz nie wytrzymam *rzuca sie na ekran*
a jakby można by było wchodzić do ekranu i jednocześnie znajdować się w miejscach gdzie akurat jest nasz ulubieniec.. ^^
ekhm, nie słuchajcie mnie xD wyobraźnia wyjątkowo się dziś rozbudziła
Michael Scofield
ostrożnie z tymi fotkami w tym temacie, bo ktoś może byc za bardzo pobudzony i sprzęt komputerowy moze ucierpieć...Tanira pisze:*rzuca sie na ekran*
Michael Scofield
i tak już wiecej fotek nie ma xD musze czekac na nastepne odcinki ^^ xD
Michael Scofield
bidnie, ale cholera nic nie mogłam znaleźć xD
to chyba było, ale nie wiem może jest trochę większe...
to chyba było, ale nie wiem może jest trochę większe...
Ostatnio zmieniony 2008-12-08, 12:00 przez AutumnLeaf, łącznie zmieniany 1 raz.