Michael Scofield
nie mogą tego zrobić. Przecież to główna postać, większość wątków jest związana własnie z nim. Ja nieodniosłam wrażenia, iż ten serial robi sie przewidywalny. Mnie wciąż zaskakuje, i to w nim lubię. Jeżeli jednak by doszło do smierci micheale to gdzieś w końcowych odcinkach..
Świeżak
Dla mnie mogą każdego, chociaż lipa by była z tymi głównymi.. Ale jak uśmiercą Sucre to tego nie przeżyję. A co do odcinka to bdb, ale bywały lepsze, przed przerwą mogliby dać coś bardziej nieprzewidywalnego 
Świeżak
Ciekawe gdzie teraz przeniosą Michaela
Szkoda, że trzeba tak długo czekać na 9 odcinek 
Świeżak
Nom wiatm wszystkich po długim czasie co sie nie odzywałem ...ale dobra teraz wracając do odcinka to był gitny i bardzo mi sie podobaała rola Lincolna który odrobił lekcej...hehe 
Michael Scofield
tak ..to była mocna kwestia.
ogólnie odcinek bardzo mi sie podobał... tylko mi szkoda było Alexa jak sobie nadgarstki pozdzierał. nie moge się doczekać stycznia
i nowego odcinka
Świeżak
Świeżak
Ja uważam, że to jest już śmieszne. Firma w obcym państwie wysyła uzbrojone śmigłowce, a do tego wiszą sobie one niewysoko nad ziemią i ze 20 żołnierzy z bronią maszynową trafia tylko jednego faceta. Kałach wywala cały magazynek w sekunde jak się chce, a tu żaden nie trafił, do śmigłowca tak na oko ze 30m nad ziemią.
Michael Scofield
mi odcinek się spodobał; jeden z lepszych 3 sezonu. Teraz tylko pozostalo mi czekac i wytrzymac do 14 stycznia. Ciekawa jestem co się stanie z Michaelem, i gdzie go mogą przenieść. Jak się okazało Susan jest tylko pionkiem w tej grze, jak większość. Każdy ponad każdym... A o Whistlerze już nie wiem co myśleć.. Cóż, wszystko się wyjaśni za 2 miesiące 
Świeżak
Odcinek mocny, trzymający w napięciu. Jestem ciekaw, co Linc i Sucre kombinowali z tym radiem (czy co to było). O co z tym chodziło?
Michael Scofield
Nagrywali wystrzały z pistoletu, ale o co chodziło to nie mam pojęcia 
Świeżak
Własnie skończyłem oglądac, jestem w rozpaczy bo akurat w takim momencie sie konczy a nastepny odcinek dopiero 14.01 ;( ;(
Michael Scofield
tak jak i pewnie wielu z nas... ale można pocieszyc się tym że zawsze można teraz zrobić sobie wielką powtórke od 1 seriiskrzacik0 pisze:jestem w rozpaczy
Świeżak
no własnie to robie
bo chodze tak zmartwiony że inaczej bym nie przezyl
:D:D To jest jedyny film/serial w którym sie naprawde zakochałem 
Świeżak
ale sie wkurzylem na temat premieri 9 odcinka
bozee ja chce ogladac dalej
Ciekawe co bedzie z Scofildem 
Tweener
no ja tez chyba sobie zrobie powtorke z 1 sezonu .a co do odcinka to sie rozkreca nam sezon
moze scofielda uniewinnią ? moze dlatego go zabrali ?
Świeżak
Mysle ze scofild bedzie mial okazje zemscic sie na tej babce no jak jej tam eee Susan jakos tak 
Świeżak
Powiedzcie lepiej jak się nazywa ta nutka na samym początku co leci??
Pokazują więzienie i takie tam i jest taka super nutka:D
Pokazują więzienie i takie tam i jest taka super nutka:D
Tweener
Tweener
a kto powiedzial ze nie chce ? on po prostu nie chce by ojciec do niego przychodzil , McGrady pogodzil sie ze swoim losem .szponnn pisze:Ciekawe dlaczego Mc Grady niechce wrócić do domu
Świeżak
szkoda mi troche tego dzieciaka....
Świeżak
Mi się odcinek podobał. Bardzo fajna akcja, no a to z tym helikopterem i przeniesieniem Scofielda to już w ogóle jest mega zaskoczenie. Już się następnego odcinka nie mogę doczekać 
Świeżak
Nie wiem jak Was. ale mnie Lincoln trochę denerwuje. Wszystko potrafi spieprzyć. Np. odbicie LJ'a. Jest pełno takich przykładów od początku pierwszej serii. Od momentu jak trafił do Fox River
ALE SERIAL JEST ZARĄBISTY I NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAC 14.01.2008
pozdrawiam wg. mnie akcja z helikopterami przesada
ale i tak spoko 
Fernando Sucre
Bo Lincoln to jest największy bęcwał i debil w całym Prison Break! No, niby kto jest od niego głupisz XD?
U mnie akcja z helikopterem wywarła pewne "och", ale poza tym akcja jak akcja :0. Trudno, nie płacą scenarzystą, ci nie będą się specjalnie starać ; >
U mnie akcja z helikopterem wywarła pewne "och", ale poza tym akcja jak akcja :0. Trudno, nie płacą scenarzystą, ci nie będą się specjalnie starać ; >
Michael Scofield
ja o nim tak nie myślę, nic do niego nie mam. ;-)Oktarynka pisze:Bo Lincoln to jest największy bęcwał i debil w całym Prison Break! No, niby kto jest od niego głupisz XD?
czemu masz własnie takie zdanie o nim ?
A w tej akcji z helikopterem bałam się o Michaela, że go postrzelą.. ogólnie epizod był pełen emocji.. mi się podobało, choć jednak i tak plan Whistlera się nie powiódł.
Michael Scofield
ciekawe jak teraz michael i whistler beda ze soba gadac