Michael Scofield
ja bym mogła grać ten jego długopis xD byłabym zawsze przy jego boku xD
Mahone
Dotykałby Cię palcami... I rozkręcałagulec pisze:ja bym mogła grać ten jego długopis xD byłabym zawsze przy jego boku xD
Michael Scofield
nie rozbudzaj mojej wyobraźni xDBabydoll pisze:otykałby Cię palcami... I rozkręcał
Mahone
To ona kiedykolwiek zasypia?agulec pisze:nie rozbudzaj mojej wyobraźni xD
Michael Scofield
zasypia zasypia, szara rzeczywistość ją do tego zmusza :]
Michael Scofield
boshe widze skrajna desperacja ...być długopisem MahonaBabydoll pisze:Dotykałby Cię palcami... I rozkręcał
Mahone
Tak już mają opętane fanki Alex'a takie jak MYYYpatus1905 pisze:boshe widze skrajna desperacja ...być długopisem Mahona
Michael Scofield
ach... być długopisem Mahona... xD
Mahone
Hmmm... Albo tą tableteczką co ją bierze/brał do buzi z taką ochotą i uwielbieniem XD
Michael Scofield
oomen... nie mogę z Ciebie Babydoll,Babydoll pisze:bierze/brał do buzi
Świeżak
Babydoll a może ty chciałbyś być ta tableteczka??? Hheheeheh 
Świeżak
Jejku pomylić sie nie można!!!!!!!!!Babydoll pisze: Literówka jak literówka, ale on pomylił mnie z facetem!
A po za tym nick masz bardziej męski niż damski!!!!!!
Jeszcze raz zobaczę jak używasz mojego koloru, dostajesz ostrzeżenie. I jak prosiłam wcześniej wróćcie do tematu. Tego typu posty będę usuwać. I proszę zakończyć tą niepotrzebną konwersacje.
Ostatnio zmieniony 2008-01-29, 20:04 przez igorro, łącznie zmieniany 1 raz.
Mahone
ja bym chciała zagrać Susan B Anthony
moją ulubioną postać.... uważam że jest ciekawa i w ogóle... nawet jestem dosyć podobna do niej... ( no może nie tak bardzo ale trochę na pewno... ) tylko nie wiem czy umiałąbym zagrać taką twadrą babkę z trudną przeszłością...
Mahone
Ekhm, nawet nie wiem czy już tu pisałam, ale co tam , jeszcze raz sie wypowiem
. Ja to bym chciała zagrać żonę Alexa xD. Kuszącą propozycją jest też zagranie jego długopisu, ale cóż.... ja nie w tych wymiarach

Albo umieć podstawy języka angielskiegoBabydoll pisze:Może trochę czasem trzeba pomyśleć?
Michael Scofield
Ja bym zagrał hmmm.... myślę że w roli męskiej to Michaela, a w żeńskiej to Susan.
John Abruzzi
A ja bym chciała zagrać... no nie zgadniecie
Susie Q
(wzięłabym dzieciaki i przyjechała do Panamy^^)
Mahone
w pierwszym sezonie - umywalke w celi numer 40 
w drugim sezonie - Alexxa (musieliby mnie troszkę ucharakteryzować ale co tam
)
w trzecim sezonie - Susan albo Grechen
w drugim sezonie - Alexxa (musieliby mnie troszkę ucharakteryzować ale co tam
w trzecim sezonie - Susan albo Grechen
Michael Scofield
Ok... jedziemy z przemyśleniami:
w 1 sezonie koniecznie Kellermana^^ (charakteryzacja czyni cuda
)
w 2 oczywiście Alexa. Albo Pam. Albo ostatecznie długopis
w 3 chyba Gretchen... taka "zła" postać ;-)
w 1 sezonie koniecznie Kellermana^^ (charakteryzacja czyni cuda
w 2 oczywiście Alexa. Albo Pam. Albo ostatecznie długopis
w 3 chyba Gretchen... taka "zła" postać ;-)
Michael Scofield
ej ej ja gram długopis tak? xD ewentualnie komórkę 
w pierwszym sezonie to bym była T-Bagiem, w drugim to mogłabym być nowo powstałym pomocnikiem Alexa
(no a jak by się nie dało to już tym długopisem), a w trzeciej... mogłabym być Linciem i bym se dawała wszystkim po ryju 
w pierwszym sezonie to bym była T-Bagiem, w drugim to mogłabym być nowo powstałym pomocnikiem Alexa
Michael Scofield
I z taką satysfakcją^^ Ale robimy tak: ja długopis, ty komórkę. I tak nas odstawi w 3 sezonie ;-)agulec pisze: i bym se dawała wszystkim po ryju
Michael Scofield
To ja bym była okularami Linca i Mika
Rozszczepię się na 2 
Albo bym chciała być jakąś laską, która w 4 sezonie się zakumpluje z LJ... Jeśli taka w ogóle będzie!!
Albo bym chciała być jakąś laską, która w 4 sezonie się zakumpluje z LJ... Jeśli taka w ogóle będzie!!
John Abruzzi
Ja bym chyba był Rolandem;) Tak samo jak on interesuję się informatyką i lubię siedzieć przed komputerem;) W ogóle w serii nr. IV go jakoś lubię najbardziej, m. in. dlatego, że można się z niego trochę pośmiać (scena w serwerowni nie do zapomnienia xD).
Tweener
Ja oczywiście Scofielda.
Jestem do niego podobny, lubię wszystko przemyśleć, nie działam pochopnie, rozplanowanie to podstawa wszystkiego. ;-) Jest też spokojny jak ja.
Świeżak
Ja bym chciał być Sucre, bo taki rozkozaczony chodzi w IV serii, i w ogóle to mój ulubiony aktor od I serii ;-)