Ze mnie niestety żaden grafik....
Tweener
Ja zajmuję się grafiką. Mogłabym coś się postarać zrobić.
Moje skromne prace ze Skazanego są tutaj:
Moje prace ze Skazanego są tutaj:
http://www.prison-break.filmowo.net/banery-vt?51.htm
Moje skromne prace ze Skazanego są tutaj:
Moje prace ze Skazanego są tutaj:
http://www.prison-break.filmowo.net/banery-vt?51.htm
Michael Scofield
jak się nauczę obsługi w photoshopie też chętnie cos stworzę ;-)
Tweener
Ewentualnie gdzie można pokazać prace?
Dział "Twórczość własna" tam prezentujemy wszystkie prace.
KhAn
Dział "Twórczość własna" tam prezentujemy wszystkie prace.
KhAn
Ostatnio zmieniony 2007-11-21, 13:56 przez dreamsare, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote="KhAn w temacie "Lost""]powerr napisał/a:
A tak na marginesie to mam pytanko: Czy znacie jakieś fajne forum o tym serialu (np. takie jak to tylko o serialu Lost) ??
Tak znam
za niedługo my otworzymy takie forum bo mamy w planach zrobić identyczne forum i takie popularne jak to nam się udało z PB
[/quote]
Był taki pomysł, ale upadł głównie ze względu na mój brak czasu. Można jednak tutaj stworzyć jakiś dział o "Lost". Myślę ostatnio nad jakimś urozmaiceniem forum, bo nieprędko zobaczymy kolejny odcinek "Prison Break", więc i dyskutować na ten temat będzie się w mniejszym zakresie
A tak na marginesie to mam pytanko: Czy znacie jakieś fajne forum o tym serialu (np. takie jak to tylko o serialu Lost) ??
Tak znam
Był taki pomysł, ale upadł głównie ze względu na mój brak czasu. Można jednak tutaj stworzyć jakiś dział o "Lost". Myślę ostatnio nad jakimś urozmaiceniem forum, bo nieprędko zobaczymy kolejny odcinek "Prison Break", więc i dyskutować na ten temat będzie się w mniejszym zakresie
Mi trochę zdezaktualizowane logo nie przeszkadza, ale jeśli jesteś w stanie stworzyć jakieś na tym samym poziomie ,powiązane z trzecim sezonem, to bardzo chętniedreamsare pisze:Mogłabym coś się postarać zrobić.
Tweener
A gdybyśmy był tak miły i opisał jak dokłądnie ma to wyglądać, będzie super.Dusqmad pisze:Mi trochę zdezaktualizowane logo nie przeszkadza, ale jeśli jesteś w stanie stworzyć jakieś na tym samym poziomie ,powiązane z trzecim sezonem, to bardzo chętniedreamsare pisze:Mogłabym coś się postarać zrobić.
John Abruzzi
Dusq to co sądzisz o tym żeby tak rozbudować forum o jeden dział związany np z Lost i umieszczac tez tutaj odcinki do niego tak jak do PB? No chyba, że chcesz żeby to czysto tematycznie zostało z PB tylko.
Michael Scofield
a co myślicie by stworzyć galerię związaną z aktorami/postaciami z PB
?
Tweener
To by było fajne, ja mam trochę zdjęc, mogłabym jakby co dorzucić 
John Abruzzi
Nie jest głupi pomysł. Trzeba tylko poczekac na odpowiedź Dusqa 
Michael Scofield
Ta galeria to super pomysł ^^ ja się na to pisze 
Fernando Sucre
Tak galeria ze zdjątkami byłaby super
!
Tweener
No, no coraz więcej użytkowników jest za 
Michael Scofield
no to sie bardzo ciesze, ze wiekszosci podoba sie ten pomysł
tylko wszystko zalezy od Michała ;-)
Tweener
ja bym proponowal wrzucic jakies seriale jeszcze , bo Lost i Gotowe na wszystko to mało troche
Fernando Sucre
Man, to sam załóż topik o interesującym cię serialu. Feel free 
(można, nie o_O?)
(można, nie o_O?)
Michael Scofield
dla mnie galeria super pomysl 
Michael Scofield
dla mnie też
nawet dzisiaj pojawiło się dużo fotek poszczególnych aktorów i fajnie by było teraz zebrać je wszystkie do kupy i uporządkować
nawet dzisiaj pojawiło się dużo fotek poszczególnych aktorów i fajnie by było teraz zebrać je wszystkie do kupy i uporządkować
Zastanowię się jeszcze jak to rozwiązać...Dusq to co sądzisz o tym żeby tak rozbudować forum o jeden dział związany np z Lost i umieszczac tez tutaj odcinki do niego tak jak do PB? No chyba, że chcesz żeby to czysto tematycznie zostało z PB tylko.
Tego typu jak to: czyli czarne tło, a w nim najważniejsze postacie z serialu, wymiary: szerokość 800px, wysokość maksymalnie 300px.dreamsare pisze:A gdybyśmy był tak miły i opisał jak dokłądnie ma to wyglądać, będzie super.
Galeria jest ciekawym pomysłem, ale odpada ze względu na to, że grafiki musiałby być utrzymywane na naszym serwerze, a to wiąże się z ponoszeniem prze ze mnie większych wydatków na jego utrzymanie. Przeglądanie forum to nic w porównaniu z przeglądaniem zdjęć jeśli chodzi o pożeranie transferu...
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Dusqmad, łącznie zmieniany 1 raz.
John Abruzzi
To zostawiamy zdjęcia w tematach o aktorach czy przenieść je do działu "ZDJĘCIA/TAPETY"??
Jak jest kilka to może zostać, jak większe ilości to rozwiązaniem jest temat w dziale "ZDJĘCIA/TAPETY"
Michael Scofield
Dusqmad, a może w dziale Zdjecia/tapety utworzyć temat np. Wszystkie Zdjęcia Wentwortha, lub jakiejś innej postaci.. i zebrać wszystkie fotki do kupy. Płaciłoby się za to ?
A istnieje jakaś możłiwość żebyśmy wszysycy się składali na te forum i dofinansowali je ?
A istnieje jakaś możłiwość żebyśmy wszysycy się składali na te forum i dofinansowali je ?
Już teraz jest taka możliwość -> Reklamy Google, ale zainteresowanie nią jest bardzo nikłe (wczorajszy dzień - 2 kliknięcia). A szkoda, bo to najlepsza forma na utrzymanie forum, która nie wiąże się z żadnymi kosztami.A istnieje jakaś możłiwość żebyśmy wszysycy się składali na te forum i dofinansowali je ?
Mogę wprowadzić dotacje polegające na wpłacie dowolnej sumy ma moje konto. Myślę, że ok 50zł z powodzeniem wystarczy na utrzymanie forum z takim dodatkiem jak galeria cieszącym się dużym zainteresowaniem...
Michael Scofield
jest tak wiele osob na forum.. wiec kazdy jakby dał z okolic 2 zl badz 1 zł to by sie sporo nazbierało.. tylko chyba nie bedzie sensu taka kwote wysyłac na konto...Dusqmad pisze:Mogę wprowadzić dotacje polegające na wpłacie dowolnej sumy ma moje konto. Myślę, że ok 50zł z powodzeniem wystarczy na utrzymanie forum z takim dodatkiem jak galeria cieszącym się dużym zainteresowaniem...
Ostatnio zmieniony 2007-11-24, 20:54 przez niunia, łącznie zmieniany 1 raz.