pamiętam ten odcinek pamiętamTanira pisze:tez go tam widziałam xD i w CSI tez xD
siedze przed telewizorem i tak "o Teddy" xD
oskarżyli go o morderstwo ;]
pamiętam ten odcinek pamiętamTanira pisze:tez go tam widziałam xD i w CSI tez xD
Otóż to! I ten dryg i ten akcent i uśmieszek... ;-)Starfire pisze:nie kazdy potrafi tak wywijac jezykiem jak on
Ja tezxaneta pisze:pamiętam ten odcinek pamiętam
Co w tym dziwnego..? Taki zawód aktora, że przyjmuje różne role, a nie ^^. A poza tym, utalentowany aktor przekonywująco zagra wszystko.John Abruzzi pisze:tu morderca-pedofil a tu z kolei amant
A Robert jest właśnie takim aktorem. Teraz wszyscy patrza na niego przez pryzmat T-BagaAlexxa pisze:A poza tym, utalentowany aktor przekonywująco zagra wszystko.
Nie no oczywiscieAlexxa pisze:Taki zawód aktora, że przyjmuje różne role, a nie
A niech patrzą, tylko we wszystkim potrzebny jest umiar( póki co osoby z tego forum znają umiarTanira pisze:Teraz wszyscy patrza na niego przez pryzmat T-Baga
o matkoAlexxa pisze:Syn weterynarza, a zabił go w serialu..
Właściwie to on zagrał już takiego amanta xD. W 'Love and sex' miał mały epizod, ale za to prześwietny xD xD.Ania1991_ck pisze:Jak zagra w takim filmie to na pewno obejrzę.
Ja tylko czekałam, az Robert się pojawi na ekranie xD, bo film był trochę dziwny xD.Tanira pisze:ja na tym filmie sikałam xD