Przecież jej właśnie nie uratowano! Umarła od tego!hans08 pisze:firma uratowała matke scofielda
Fernando Sucre
Mahone
Ciekawa teoria. Ale pewnie będzie tak, jak nikt z nas by się nie spodziewałhans08 pisze:Mi się wydaje że tutaj chodzi o to że kiedyś matka scofielda miała taki sam nowotwór i wtedy jego ojciec dogadał się z firma i wzamian za zabijanie dla firmy , firma uratowała matke scofielda i taki był układ i teraz bedzie to samo , ze lincoln sie umowi z firma
Świeżak
A spodziewałabyś się Babydoll , że Majkel urodził się dziewczynką , ale ponieważ generał chciał mieć syna to poddał go operacji zmiany płci ? he he 
Mahone
W przypadku tego serialu, przyznacie, nie da się nic wykluczyć 
Michael Scofield
Nie tego to bym się nie spodziewał bo pokazywali go jak był mały i był chłopcem. Chyba bo co miał w spodniach to nie sprawdzałam.
A tak serio to ja reż myślę że z tym generałem to coś podejżane jest. Lekarz powiedział że widział już coś takiedo i pewnie u jego matki. Ale co łączyło generała z matką Michaela to wszystko jest możliwe.
Z drugiej strony to przecież Generał pokazał że ma trochę uczuć, bo bał się o Lise więc nie mógł by kazać zlikwidować własnego syna.
A tak serio to ja reż myślę że z tym generałem to coś podejżane jest. Lekarz powiedział że widział już coś takiedo i pewnie u jego matki. Ale co łączyło generała z matką Michaela to wszystko jest możliwe.
Z drugiej strony to przecież Generał pokazał że ma trochę uczuć, bo bał się o Lise więc nie mógł by kazać zlikwidować własnego syna.
Świeżak
mi sie wydaje ze general to brat matki albo ojca scofielda
Mahone
A może wujek, stryjek, albo dziadek? Dajcie sobie luz, już niedługo się przekonamy
Nic nie jest wykluczone.
Świeżak
Może się okazać, że kupcem Scylli od Selfa może być Agent Kellerman , przecież w drugiej serii nie pokazano, że dostaje kulkę w łeb. To było by zaskoczenie, ale nie niemożliwe. On mial wiele powodów, żeby zniszczyć Firmę, skąd miał pieniądze Od ludzi, którzy mieli zatargi z firmą i organizacją Aldo
Świeżak
o czym ty mówisz?! przecież Kellerman już od dawna nie żyje ... wiedział, że go zabiją po tym co zrobił i powiedział chyba : ,,Co tak pózno?'' pamiętam to do dzisiaj 
Mahone
A może go nie zabili tylko mu w czymś pomogli...?
Tweener
Mogło też tak być, ale według mnie Kellerman nie żyje, a szkoda, bo go lubiłem. 
Mahone
Coś jednak chyba jest w tym, że kiedy ktoś naprawdę ginie to pokazują jego śmierć... A tak, zostawiają sobie furtkę.
Świeżak
macie racje, nie zdziwiłbym isę gdyby żył jednak logicznie myśląc sądzę, że nie żyje bo po co tamci byli w maskach?
Świeżak
Profesjonaliści... nie chcą, żeby kogokolwiek rozpoznali, więc noszą maski na akcje ;] Mogliby go nie zabić ale jakoś nie pasuje mi to do Prison Break'a. Jakoś nie ten styl... no ale z logicznego pkt. widzenia nie możemy być pewni, że zginął.
Mahone
To właśnie pasuje do Prison Break'a. Skoro przywrócili Sarę, której niby głowy nie rozpoznał prawidłowo Linc, to co stoi na przeszkodzie, by przywrócili Kellermana, skoro nawet nie było pokazane, by go ktoś próbował wtedy zabić?
Świeżak
Przecież gdzieś na tym forum ktoś już napisał , że Kellerman się pojawił na planie filmowym któregoś odcinka 4 serii.
[ Dodano: 2008-12-16, 00:35 ]
Sprawdziłem , piszą o tym w dziale nowinek .
[ Dodano: 2008-12-16, 00:35 ]
Sprawdziłem , piszą o tym w dziale nowinek .
Świeżak
A co powiecie na taką wersję?
Generał powiedział że jest to do wyleczenia, czyli uratowali matkę braci, pracuje ona od tej pory jako Generał
hehehe
Swoją drogą Link pasuje swoim zachowaniem na mordrcę działającym na zlecenie. Za bardzo nie blyszczy inteligencją, przynajmniej nie wygląda, chociaż chylę glowę aż do pięt po tym , jak zobaczyłem opracowaną do perfekcji ucieczkę dla bracika w 3 serii. Chociażby ten domek w lesie z imitacją hałasu broni, pamiętacie? Dla mnie majstersztyk.
PB to genialny film. Wyglądało już że sie wszystko rozwiązuje, a tu proszę coraz więcej nowych zaskakujących wątków
Pozdrowionka dla Wszystkich Pison Breakowiczów
Generał powiedział że jest to do wyleczenia, czyli uratowali matkę braci, pracuje ona od tej pory jako Generał
Swoją drogą Link pasuje swoim zachowaniem na mordrcę działającym na zlecenie. Za bardzo nie blyszczy inteligencją, przynajmniej nie wygląda, chociaż chylę glowę aż do pięt po tym , jak zobaczyłem opracowaną do perfekcji ucieczkę dla bracika w 3 serii. Chociażby ten domek w lesie z imitacją hałasu broni, pamiętacie? Dla mnie majstersztyk.
PB to genialny film. Wyglądało już że sie wszystko rozwiązuje, a tu proszę coraz więcej nowych zaskakujących wątków
Pozdrowionka dla Wszystkich Pison Breakowiczów
C-Note
wygląda to on idealnie na takiego twardziela :-> i choć czasami robi głupie rzeczy to nie uważam ze nie błyszczy inteligencją :-> a nawet jeśli to on sam powiedział już w pierwszym bodajże sezonie do Mika "ja jestem od bicia, Ty od myślenia"mike8686 pisze: przynajmniej nie wygląda,
z teraz jak będzie nazwijmy to "firmował" :-> będzie mógł się wykazać inteligencją, bo jak wg mnie to przy obecnym obrocie spraw, sama siła nie wystarczy :->
Świeżak
Za każdym razem kiedy była zabijana osoba ,czy to Weronika, czy matka LJ, czy innych zawsze była pokazana twarz. Jako dotatek.
[ Dodano: 2008-12-16, 08:19 ]
Każdy kto pracuje dla generała nie nosi maski. Czy widzieliście , że jakaś osoba pracująca dla Generała nosiła maskę.?
[ Dodano: 2008-12-16, 08:19 ]
Każdy kto pracuje dla generała nie nosi maski. Czy widzieliście , że jakaś osoba pracująca dla Generała nosiła maskę.?
Świeżak
ale najbardziej sie usmialem jak self zjechal ta drabina. to bylo zawaliste
Sara Tancredi
niezły odcinek, i tak już na samym początku akcja Linca
haha, ciekawe było to że Gretchen po dostani takich ciosów od Sucre oraz po sturlaniu się ze schodów była cała i zdrowa, biedny T-Bag: chciał się zmienić a tu klops... gościu z Biblią go załatwił...Alex tak samo został oszukany...
popchnięcie Gretchen przez Sare też było dobre 
racjaale najbardziej sie usmialem jak self zjechal ta drabina. to bylo zawaliste
Tweener
mimo ze ogladalem juz zakonczenie PB, to widzialem wczesniej juz ze cos bylo nie tak z kellermanem wtedy.. WG mnie on wynajal tych ludzi aby go "uprowadzili"Może się okazać, że kupcem Scylli od Selfa może być Agent Kellerman , przecież w drugiej serii nie pokazano, że dostaje kulkę w łeb. To było by zaskoczenie, ale nie niemożliwe. On mial wiele powodów, żeby zniszczyć Firmę, skąd miał pieniądze Od ludzi, którzy mieli zatargi z firmą i organizacją Aldo
Sara Tancredi
Bardzo dobry odcinek, właśnie obejrzalem ściagnięty, bo nie mam zamiaru czekać aż Polsat znów zacznie transmisje Prisona. A więc tak:
Cały motyw z kolesiem z Biblią był bardzo fajny, ponieważ ; Myslałem że on naprawde jest sprzedawcą Biblii i żal mi go było bo T-Bag był taki przekonywujący i myślałem że go zabije. A tu nagle T-Bag postanawia się nawrócić i okazuje się że koleś jest z firmy, wtedy mi było żal T-Baga xd. To że generał nie kazał ludziom zabić Michaela to też był dla mnie duży szok. Ciekawi mnie co jest w tej teczce Tombstone II i co będzie musiał zrobić dokładnie Linc dla firmy. Czekam aż Lucas 21 wrzuci odcinek 15 z lektorem
Cały motyw z kolesiem z Biblią był bardzo fajny, ponieważ ; Myslałem że on naprawde jest sprzedawcą Biblii i żal mi go było bo T-Bag był taki przekonywujący i myślałem że go zabije. A tu nagle T-Bag postanawia się nawrócić i okazuje się że koleś jest z firmy, wtedy mi było żal T-Baga xd. To że generał nie kazał ludziom zabić Michaela to też był dla mnie duży szok. Ciekawi mnie co jest w tej teczce Tombstone II i co będzie musiał zrobić dokładnie Linc dla firmy. Czekam aż Lucas 21 wrzuci odcinek 15 z lektorem