Michael Scofield
na ten temat sie nie wypowiadam xD ale to takie fajne jest xD taka chodząca tajemnica xD mmmmmmmmmmmmm i nic więcej ^^ a co do Alexa...pojechał mojemu kochanemu
"jesteś żałosny" myślałam że go zabije tą dechą
Michael Scofield
hyhy..^^ no właśnie nie wiem.. ale właśnie uświadomiłaś mi w trzech słowach dlaczego tak go uwielbiam xDB... pisze:Alex:* jest kochany, wrażliwy a jednoczesnie taki męski...jak on to robi?
Mahone
Plus ten sexi zarost!!! 
Michael Scofield
no i jeszcze musi być spocony, co nie Babydoll? xDBabydoll pisze:Plus ten sexi zarost!!!
Michael Scofield
spocony to on jest!!! no ale to pot alexowy wiec nikomu tu nie przeszkadza
choc musze przyznac ze faktycznie w 2 sezonie bardziej mi sie podobał po wgledem wygladu, bo ten garniturek jego i okulary i V3 zwalaja mnie z nóg za każdym razem
ale teraz tez niczego sobie jest przeciez, tylko ta koszula!
ale moze ja kiedys zrzuci, co wy na to?^^
i jego losy zakoncza sie bardzo optymistyczne, nie ma innej opcji nawet i kropka.
choc musze przyznac ze faktycznie w 2 sezonie bardziej mi sie podobał po wgledem wygladu, bo ten garniturek jego i okulary i V3 zwalaja mnie z nóg za każdym razem
i jego losy zakoncza sie bardzo optymistyczne, nie ma innej opcji nawet i kropka.
Michael Scofield
tak! ja chcę w Prisonie zobaczyć wielki uśmiech Alexa M. jak spotyka się z żoną i synkiem! On się musi chociaż raz uśmiechnąć w tym serialu, bo jak nie, to to będzie ogromna strata dla ludzkości xD
..jak dostał ten list..ze zdjęciem synka..tak się wzruszył.. serce mi zgniotło, ścisnęło, wypłynęło i stanęło.
p.s. wybrałaś sobie avka właśnie z tego momentu B... ^^ hyhy
..jak dostał ten list..ze zdjęciem synka..tak się wzruszył.. serce mi zgniotło, ścisnęło, wypłynęło i stanęło.
p.s. wybrałaś sobie avka właśnie z tego momentu B... ^^ hyhy
Michael Scofield
wiem, jest cudny i ten uśmiech...
cudny ale zupełnie inny niz np na mojej sygnie, bo ten z PB oddaje uczucie jakim dazy syna, co sprawiło, ze podobnie jak serce mojej szanownej poprzedniczki:* takze i moje
cudny ale zupełnie inny niz np na mojej sygnie, bo ten z PB oddaje uczucie jakim dazy syna, co sprawiło, ze podobnie jak serce mojej szanownej poprzedniczki:* takze i moje
agulec pisze:zgniotło, ścisnęło, wypłynęło i stanęło.
Tweener
na szczęście już w ostatnim odcinku się otrząsnoł bo było z nim naprawdę krucho
Michael Scofield
no faktycznie,dziesiąty a dziewiąty odc 3 serii w przypadku Alexa to "nieba a ziemia" i dobrze, oby było coraz lepiej... ;-)
Michael Scofield
trochę to było dziwne, że tak mu następnego dnia (chyba następnego?) przeszło.. ale ja się tam cieszę, że jest już lepiej i że dochodzi do siebie, co widać po jego tekstach:D, po tym że znowu myśli (i mam nadzieję jeszcze nacieszyć się jego inteligencją^^) i po "FBI-jak zabić człowieka w trzech ruchach" xD
Michael Scofield
wczesniej miał monete która go zmobilizowała do tego aby nie brac narkotyków, a teraz jak ma zdjęcie swojego synka to na pewno bedzie mu łatwiej przetrwac chwile zwątpienia ;-)
Michael Scofield
matko no..., musi oddać monetę Lang, wrócić do rodziny.. ja chcę to wszystko zobaczyć! jeszcze tyle rzeczy powinno być, a tu zostały 3 odcinki :[
Tweener
no i ostatni odcinek ma być dwu godzinny
Mahone
Exactlyagulec pisze:no i jeszcze musi być spocony, co nie Babydoll? xD
Racja, jeszcze zbyt wiele musi/powinno się wydarzyć, a tu koniec się zbliża...
Ostatnio zmieniony 2008-01-23, 23:43 przez Babydoll, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
ha! widzisz, jak ja wszystko wiemBabydoll pisze:Exactly![]()
![]()
dwu godzinny prison WOW oOkuba107 pisze:no i ostatni odcinek ma być dwu godzinny
Mahone
Za dobrze mnie znasz ;-) To staje się niebezpieczneagulec pisze:ha! widzisz, jak ja wszystko wiem
Michael Scofield
hehe..to może dlatego, że jak czasami czytam Twojego posta, to wydaję mi się, że to ja napisałam xD o np to:Babydoll pisze:Za dobrze mnie znasz ;-) To staje się niebezpieczne
i to nie dlatego, że np to wcześniej napisałam - bo tego nie zrobiłam, tylko dlatego że tak samo myślę :] poza tym, umiem rozpracować człowieka w 60 sekund.Babydoll pisze:czekam na ten moment, kiedy Alex zobaczy się z żoną i synem, kiedy będzie mógł im powiedzieć jak bardzo tęsknił i jak bardzo kocha. To będzie najpiękniejsza, najbardziej wzruszająca i chwytająca za serce scena.
Mahone
Czyli nadajesz się do FBIagulec pisze:umiem rozpracować człowieka w 60 sekund.
Co do tej sceny to mam wielką nadzieję, że wreszcie jej doczekamy...<buja_w_obłokach>
Michael Scofield
gustowna kokardka xDBabydoll pisze:Patrzcie, Alex broni mnie przed złem --->>
![]()
![]()
![]()
![]()
Mahone
Ha! Damą Alexandra być...Tanira pisze:gustowna kokardka xD
Lincoln Burrows
Haha, przed pokemonami xDBabydoll pisze:Patrzcie, Alex broni mnie przed złem --->>
![]()
![]()
Michael Scofield
a faktycznie to pokemon xD no ale cóż...Alex obroni przed wszystkim xDNeroNS pisze:Haha, przed pokemonami xDBabydoll pisze:Patrzcie, Alex broni mnie przed złem --->>
![]()
![]()
Mahone
Ale najpierw sam musi być w pełni sł fizycznych i psychicznychTanira pisze:Alex obroni przed wszystkim
Michael Scofield
matko co tu sie dzieje haha Alex i pokemon tazo.. oO
i niech nie przestaję! ja go jeszcze muszę zobaczyć w akcji xD
no, po ostatnim odcinku widać, że już wraca do siebieAlexxa pisze:Ale najpierw sam musi być w pełni sł fizycznych i psychicznych
Michael Scofield
jeszcze chwilunia i taki bedzie...chyba ze go zabiją...Alexxa pisze:Ale najpierw sam musi być w pełni sł fizycznych i psychicznychTanira pisze:Alex obroni przed wszystkim