ale mozna sobie luknąć komedyjkę
Michael Scofield
trochę mało go tam xD
T-Bag
Wszelkich zaciekawionych informuję, że w niedzielę 27.07 (a raczej w poniedziałek ;-) )na TVN o godz. 0.25 leci "Na samym dnie" - "Underneath" z naszym Willem 
Oj tak późno to ja nie obejrze
Najpredzej sobie sciagnę (jak będzie) 
Teraz sobie sciagam Equilibrium to może dzisiaj mi sie uda obejrzeć boskiego
Teraz sobie sciagam Equilibrium to może dzisiaj mi sie uda obejrzeć boskiego
Michael Scofield
Equilibrium^^ ściągaj, ściągaj, dobry wybór^^ Bo to w ogóle świetny film jest. Tzn. mi się bardzo podobał i widziałam go ze 3 razy, zanim się dowiedziałam, że ten niezwykle spokojny i dobry człowiek, od którego bije tyle ciepła z ekranu, to pan William F. :]
I co, nic więcej na razie nie powiem, bo nie widziałaś jeszcze, ale już bym mogła się rozwodzić nad tym, jak on to zrobił i zagrał, że..
..oglądaj, warto^^
ja niestety zgubiłam płytę z tym filmem
I co, nic więcej na razie nie powiem, bo nie widziałaś jeszcze, ale już bym mogła się rozwodzić nad tym, jak on to zrobił i zagrał, że..
..oglądaj, warto^^
ja niestety zgubiłam płytę z tym filmem
Jeszcze jedna część mi została, wiec może dzisiaj obejrze
A jak mi sie nie uda to jutro...
A nie, raczej jutro, bo nie zdążę na House'a ^^
A nie, raczej jutro, bo nie zdążę na House'a ^^
T-Bag
Ja tez zaczęłam ściągać Equlibrium, ale jak miałam juz 60% to mi się zepsuł komp i nic z tego nie wyszło, a teraz nie mogę ściągać bo znowu mam problemy
Jak powiedziałam siostrze że to ściągam to powiedziała, że naprawdę fajny film, ale chyba nie kojarzy, że tam gra Boski ;-)
Michael Scofield
oo to akurat jak wróce z pracy ... to sobie obejze.. troche mi poczatku zleci... ale zawsze warto obejżeć choćby czesć filmu żeby popodziwiac gre WillaMahonia pisze:że w niedzielę 27.07 (a raczej w poniedziałek )na TVN o godz. 0.25 leci "Na samym dnie" - "Underneath" z naszym Willem
Michael Scofield
jego ogolnie w kazdym filmie jest zdecydowanie za mało
serialami troche nadrabia^^
choc w Equi... nawet taka"ilosc"jest wystarczajaca
serialami troche nadrabia^^
choc w Equi... nawet taka"ilosc"jest wystarczajaca
T-Bag
Powinni nakręcić jakiś film z nim w roli głównej - chętnie bym zobaczyła jakiś familijny 
C-Note
No to byłby dobry pomysł ja też bym wtedy chętnie go pooglądał....Mahonia pisze:Powinni nakręcić jakiś film z nim w roli głównej - chętnie bym zobaczyła jakiś familijny
T-Bag
Pewnie zapaleńcy pana Williama - czyli ja
Wiedzą że zagrał on w teledysku Sary Evans - Perfect, jeżeli ktoś jeszcze o tym nie wie to tutaj daję linka do tego teledysku:
http://pl.youtube.com/watch?v=gwE7-vksZPI
Najwięcej jest go na początku - kieruje samochodem ;-)
http://pl.youtube.com/watch?v=gwE7-vksZPI
Najwięcej jest go na początku - kieruje samochodem ;-)
Sexy
Taki ślicznotek. Nawet nie wiedziałam o tym
Dzieki słonko ;*
C-Note
Ja już o tym wiedziałem ale obejrzałem to sobie jeszcze raz...zaczepiste
Michael Scofield
Mahonia pisze:Wiedzą że zagrał on w teledysku Sary Evans - Perfect
W tym teledysku wyszedł cudnie, taki luzak , marzyciel ... serio Kocham ten teledysk
Michael Scofield
Ech.. znam ten teledysk^^ tak bym sobie mogła jeździć i tyle tylko powiem 
A ostatnio nawet dokładnie przeczytałam sobie słowa tej piosenki i stwierdzam, że lubię ją, nawet bardzo
edit:
Obejrzałam sobie w końcu, wczoraj, The Longest Yard
I.. uśmiałam się nieźle, w między czasie powkurzałam i ogólnie to był całkiem niezły jak na tego typu film. Oczywiście od początku wiadomo było, że wszystko dobrze się skończy a Ci źli staną się dobrymi
Ogólnie przyjemnie się oglądało - czasem dobrze jest obejrzeć sobie taki amerykański film, na którym nie trzeba myśleć ;D
A teraz przejdę do drugiej ważnej części, czyli do Williama
Grał (jak zwykle) świetnie, wyglądał jeszcze lepiej - szczególnie na boisku^^
Najbardziej rozbawiła mnie jedna scena, w której Knauer wchodzi zdenerwowany wrzeszcząc i waląc w szafki, a ten facet, który jadł estrogen, mówi: "Lubię, kiedy on tak się wkurza"

Śmiać mi się chciało, bo często, przy okazji PB i Alexa mówimy, że Mahone się fajnie denerwuje, i nie wiem, czy scenarzyści bądź scenarzystki też to zauważyły, stąd taki tekst w scenariuszu, czy to czysty przypadek
P.S. Oglądałam z siostrą, która w pewnym momencie przyznała mi rację, że Fichtner ma fajny głos^^ Bo ogólnie to mam wrażenie, że ona mnie nie rozumie, ale jeszcze parę filmów ją i przekonam
A ostatnio nawet dokładnie przeczytałam sobie słowa tej piosenki i stwierdzam, że lubię ją, nawet bardzo
edit:
Obejrzałam sobie w końcu, wczoraj, The Longest Yard
I.. uśmiałam się nieźle, w między czasie powkurzałam i ogólnie to był całkiem niezły jak na tego typu film. Oczywiście od początku wiadomo było, że wszystko dobrze się skończy a Ci źli staną się dobrymi
A teraz przejdę do drugiej ważnej części, czyli do Williama
Najbardziej rozbawiła mnie jedna scena, w której Knauer wchodzi zdenerwowany wrzeszcząc i waląc w szafki, a ten facet, który jadł estrogen, mówi: "Lubię, kiedy on tak się wkurza"
Śmiać mi się chciało, bo często, przy okazji PB i Alexa mówimy, że Mahone się fajnie denerwuje, i nie wiem, czy scenarzyści bądź scenarzystki też to zauważyły, stąd taki tekst w scenariuszu, czy to czysty przypadek
P.S. Oglądałam z siostrą, która w pewnym momencie przyznała mi rację, że Fichtner ma fajny głos^^ Bo ogólnie to mam wrażenie, że ona mnie nie rozumie, ale jeszcze parę filmów ją i przekonam
T-Bag
Tez z tego nie mogłamagulec pisze:facet, który jadł estrogen, mówi: "Lubię, kiedy on tak się wkurza"![]()
Przekonuj, życzę Ci powodzeniaagulec pisze:P.S. Oglądałam z siostrą, która w pewnym momencie przyznała mi rację, że Fichtner ma fajny głos^^ Bo ogólnie to mam wrażenie, że ona mnie nie rozumie, ale jeszcze parę filmów ją i przekonam
Mahone
Życie jest niesprawiedliwe!
Moje koleżanki śmieją się, że on jest łysy, brzydki i stary...
Czy Wasi znajomi też tak reagują?
Moje koleżanki śmieją się, że on jest łysy, brzydki i stary...
Czy Wasi znajomi też tak reagują?
T-Bag
Tak znam to uczucie, bo moje też tak reagują
Ale za to mam dobrą wiadomość, dnia 8 sierpnia, o godzinie 01.25, na programie TVP2, poleci film z Williamem - "Julia wraca do domu"
Troszkę późno, ale czego się dla niego nie zrobi
Ale za to mam dobrą wiadomość, dnia 8 sierpnia, o godzinie 01.25, na programie TVP2, poleci film z Williamem - "Julia wraca do domu"
Troszkę późno, ale czego się dla niego nie zrobi
Mahone
I tą wiadomością mnie załamałaś....... 
T-Bag
Magda nie przejmuj się, jak nie teraz to później zobaczysz. Na pewno jeszcze poleci, bo TVP2 często puszcza dosyć ten film...
Dlaczego?? Ja chcę trochę wcześniejMahonia pisze:Ale za to mam dobrą wiadomość, dnia 8 sierpnia, o godzinie 01.25, na programie TVP2, poleci film z Williamem - "Julia wraca do domu"
Michael Scofield
nie dziwne ze tak pozno bo go gniot straszny ^^ wiec po co marnowac wczesniejszy czas antenowy z wieksza ogladalnoscia xD
choc jest tam jedna scena
godna uwagi ekhm
ja se tam nie spie do 3 w nocy wiec pewnie obejrze z nudów, zbyt duzego wyboru wtedy nie ma...
choc jest tam jedna scena
ja se tam nie spie do 3 w nocy wiec pewnie obejrze z nudów, zbyt duzego wyboru wtedy nie ma...
Michael Scofield
Widziałam już to, ale pewnie obejrzę jeszcze raz, mimo, że trochę ciężki to film i takiii.. dość specyficzny - jak nie zapomnę i dopcham się do TVMahonia pisze:dnia 8 sierpnia, o godzinie 01.25, na programie TVP2, poleci film z Williamem - "Julia wraca do domu"
T-Bag
To jeszcze jedna wiadomość:
9 sierpnia, o godzinie 21.10, na programie TVN, poleci film z Williamem - "Gniew Oceanu".
Czyli zapowiada się weekend Willowy
9 sierpnia, o godzinie 21.10, na programie TVN, poleci film z Williamem - "Gniew Oceanu".
Czyli zapowiada się weekend Willowy
Eeeeeee....
To to mogę obejrzeć
Tylko jak TVN będzie mi się psuć, to zabiję i wyrzucę telewizor przez okno