Michael Scofield
Michael Scofield
Re: Co wiesz o innych?

Post autor: Aglek »

Sebus :)

Przystojniak!! :P Służy w woju obecnie! mieszka w Skąd xD Jest stary jak świat!!
dołączył prawie miesiąc po swoich 22 ur :P
No i jest luuv!! :*
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Sebo »

Aglek

szalona 15 latka^^ Pamiętam że lubiła Dawida A. teraz widzę że Mahona :-P
Dołączyła troche czasu po mnie i sie zadomowiła na forum...nieraz jak coś walnie to xDDDDDDDD..to oczywiście plus ;-) Ogólnie to pisze składnie i sensownie^^
Michael Scofield
Michael Scofield

Ale jakiego Dawida A. ????

Seb :P
Niezmienny av!! Dla mnie zawsze jest Susan xD
Udziela się na forum, ale teraz tylko w niektóre weekendy.. :P
Michael Scofield
Michael Scofield

Aglek pisze:Ale jakiego Dawida A. ????
Sory..xD.... LJ'a
Aglek pisze:ale teraz tylko w niektóre weekendy
Co zrobić? Przyroda^^
Tweener
Tweener

Post autor: Cwaniaczek »

Aglek

W sumie no postać bliżej mi nieznana. Wiem o niek tyle co sam o sobie czyli praktycznie nic.Nie mialem z nia zadnego kontaktu.Lubi Mahona,jak połowa tego forum.Ma 15 lat.Lubi mleko z czosnkiem.I tym nieskromnym żartem rodem z Afryki zakoncze ten wywód aglkopodobny,z nadzieją na konkretny opis mojej nieskromnej osoby.Pa
Michael Scofield
Michael Scofield

Cwaniaczek pisze:Lubi Mahona
Nie tak zupełnie :P Uważam, ze jest ładny :P Ale wole Marshalla :D

Cwaniaczek

Wrócił... Rzuca się czasem bez potrzeby... --' Mógłby odpuścić ;)
Nie miałam zbyt bliskiego kontaktu i nie wiele wiem... Wydaje się całkiem sympatyczny, ale kto go tam wie... :P
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: sylwek1005 »

Cwaniaczek
fan 'Starej Damy', nie lubi 'Galacticos', ma specyficzne poczucie humoru ktore moze byc niejednozanacznie odbierane, mialem juz z nim kilka utarczek slownych, z tego co wiem nie tylko ja :lol: mysle ze juz ich nie bedzie, jednak nie zalezy to tylko ode mnie :-P aaa i dzieki jeszcze raz za avatora z Zizou :-)

ups, namieszalem, dopiero po wyslaniu posta zobaczylem odpowidz Anglek :570:
ok,opsze i ja :-o
Anglek, nie znam jej za dobrze, wiem tylko tyle ze ma 15 lat, lubi Mahone, z tego co widze jest aktywnym userem :mrgreen:
Michael Scofield
Michael Scofield

Nie ma Angleka sylwek1005!!!!!!!!!
Jest AGLEK :P

sylwek
Napalony fan Zidane'a :P Nie może się powstrzymać i na okrągło by o nim gadał :P
Myli nicki xD pochodzi z "mam wiedzieć?" i jego podpis się kręci :P
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

Aglek

Ma 15 lat, bardzo optymistyczny podpis. Nie wiem czemu ale w jej avie i na sygnie widnieje Mahone,bo cały czas kojarzy mi sie z malym zlewem ( czyt.: LJ)
kocha Piotrasa :-D z tego co pamietam^^
niedawno obchodziła urodziny, bardzo zywiołowa dziewczyna, za kazdym razem gdy sie pojawia na forum wnosi swego rodzaju "powiew świeżości" :lol:
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: edzik »

Sebek

Jest w wojsku, czesto ma przepustki. Kumpel Piotrka i fan Gretki, ma 22 lata i jest z Skąd xD. Ma ponad 1000 postow, luzacki koles
Tweener
Tweener

edzik pisze:Sebek

Jest w wojsku, czesto ma przepustki. Kumpel Piotrka i fan Gretki, ma 22 lata i jest z Skąd xD. Ma ponad 1000 postow, luzacki koles
z jakiej paki opisujesz Sebusia? przecie chłopak napisał wiadomosc 8 postów wyzej :roll:

zeby nie było OTa to tak na szybko

Edwarda,kojarzy mi sie z chłopami,głównie przez nick,jest fajna,miła sympatyczna i kropka....
Michael Scofield
Michael Scofield

z jakiej paki opisujesz Sebusia? przecie chłopak napisał wiadomosc 8 postów wyzej
sorry moj blad...wszystko przez to ze otwieram kilka stron na raz i nie odswuiezam ich a zdarzy mi sie gdzies wyjsc...Sorry jeszcze raz

Cwaniak...opisywalam kilka postow wyzej. Wszystko podtrzymuje i dodaje ze ma jakas taka dziwna sygne...lipna troche (bez obrazy)
Awatar użytkownika
Pam
T-Bag
Awatar użytkownika
T-Bag

Post autor: Pam »

Edziulka ;*

Nie muszę więcej pisać i nie zmienię zdania ;D Pisałam to parę postów wyżej ;p
Tweener
Tweener

Pam-znacie Pam?kazdy ją zna,ją zawsze marq podrywa.męzata,a moze raczej zonata z Mahonem,ktorego zdradza z tym pajacem z avka i sygny.MA chyba wielu adoratorów na forum,juz niejeden ogier i buchaj walczył o jej internetowe wzgledy.Czasami mnie molestuje na gg,ale w sumie mi to nie przeszkadza.Teraz to robimy rzadziej,bo jestemy przyzwoitymi,pracowitymi i oddanymi rodzinie ludzmi.W wolnych chwilach,Pam czytuje dzieciom w przedszkolu regulamin prison-break.filmowo.net.To chyba na tyle.Pozdro&poćwicz,teraz ja licze na jakis ciekawy i godny uwagi opis.
Michael Scofield
Michael Scofield

Cw.

Nic o nim nie wiem, jak chyba większość na forum, nie wiem z kąt jest, i ile ma lat itp itd, zdjęcie boi sie wstawić^^ nie wiem czemu :roll: grafiką sie bawi O^^ to wiem.xD.
A i pisze,albo stara sie pisać yy zabawnie?? to widać, czy mu to wychodzi? nie wiem!!! :roll:
T-Bag
T-Bag

Post autor: Piotras003 »

Sebo Oo o nim mógłbym sie rozpisywać bardzo długo bo znam go nbajbardziej z forum ;-) spoko kumpel i zawsze mozna na niego liczyc ;-) i życze mu aby jak najszybciej mineła mu służba w monie ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield

Piotrassso.

Mieszkaniec Bydgoszczy, zapracowany kawaler^^ humorem dopisuje "Ani Mru Mru"..xD
Bdb go znam, ( tak myśle.xD) Fajny gość kumpel itp itd ..Ciesze sie że go ponałem
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

Sebo

znowu na przepustce... kolego uważaj żandarmi nie spią! :lol:
do twarzy mu w mudurze xD
ma 22 lata, ale sprawia wrażenie duuuużo młodszego ( stw. tak na podstawie jego 'forumowego zachowania'), dobrze rozumie się z Piotrasem jak widzę :-D , mozna z nim pogadac na kazdy temat :-)
T-Bag
T-Bag

Post autor: Piotras003 »

B...

mieszka od niedawna w Krakowie ,jest zajefajna z niesamowitym poczuciem humoru i choć mówi że jak wstaje to oczy ma :roll: to według mnie jest w błedzie :-)
Michael Scofield
Michael Scofield

Piotras
Chyba jest fanem C-Note'a. ma 25 lat, mieszka w Bydgoszczy na osiedlu Pi...(ochrona praw osobowych czy jak to tam sie nazywa :)). Jest dobrym kolega Seby. Ma range T-baga. Jest fanem sportu, ma nawet wlasne forum. Pracuje sobie i wstaje bardzo wczesnie. Lubi DJ Tiesto, czasem gadam z nim na gg. Strasznie sympatyczny gosc
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: agulec »

edzik,
ostatnio szaleje na punkcie Maćka Rocka, ale z tym to pół biedy, gorzej z tym, że uważa, że Matt Damon jest przystojny i naprawdę nie wiem jak przebolewa to, że pod nickiem ma teraz napisane "Mahone" xD
Wszędzie chodzi z pomadką nivea, ma na strychu numery Bravo z ostatnich 3 lat i lubi kotlety schabowe.
Ogólnie bardzo wesoła, pozytywna osoba z dużym poczuciem humoru, równy babol :D
Michael Scofield
Michael Scofield

naprawdę nie wiem jak przebolewa to, że pod nickiem ma teraz napisane "Mahone" xD
Nie zauwazylam Oo

agulec
ubostwia mahone'a, studiuje architekture (chyba), twierdzi ze Matt jest kwadratowy i nieproporcjonalny xD. Jest sprawiedliwym modem, czyta Focusa i Joy'a a czasem tez polityke (czy mi sie pomyslilo z B...?) wesola laska i wogole szla macicy na ulicy xD
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: agulec »

edzik pisze:szla macicy na ulicy xD
Jezuschrystesmaryjas, zrobię mały offtop i zapytam - co to znaczy? xD
Michael Scofield
Michael Scofield

sorry, literowka xD Mialo byc: Szal macicy na ulicy :D
Tweener
Tweener

Agulec:Z pozoru poważna ale tak naprawdę szalona, zwariowana, zakręcona,z ogromnym poczuciem humoru, z ogromnym dystansem do swojej osoby jak i otoczenia. I za to ją lubię, to cenię u ludzi.Nalezy do grona wyznawców 'Mahonizmu'. Jest tam jedną z najbardziej aktywnych działaczek,pozatym prowadzi propagande i kradnie ozdoby Wielkanocne z Biedronki.Co tu wiecej napisac.....Nie wiem."Wiem ze nic nie wiem" jak to Socrates mawiał.Chyba tyle....Pzdr ; *

Edzik:Jedna z członkiń mojego fanklubu. Sypia w koszulce z moją podobizną i napisem "Cwanuś".Pozatym towarzyszka Edzik z cwanego punku widzenia jest osobą o skomplikowanej osobowosci.Nie wiem jak ma na imie,skąd jest,ale wiem ze lat ma chyba 15....(?) Tak?Tak? zgadłem??!! je je :oops: Na sam koniec z okazji świat życzę jej udanych wszystkiego dobrego i udanej emerytury.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Chillout”