Jam prawie jak ScofieldPiotras003 pisze:gratuluje pomysłu i tego ze ktos juz pomyslal o przyszłosci forum ;-)
No to zrobię.

T-Bag
Mam taka małą propozycje bo juz niedługo forum bedzie miało roczek a dokladnie 20 sierpnia bo tak szczerze mowiac Dusqmad ma tak napisane w profilu a jak wiadomo on tu byl pierwszy, wiec moze cos bysmy mogli zmnienic jak myslicie?
Michael Scofield
a co na przykład?Piotras003 pisze:wiec moze cos bysmy mogli zmnienic jak myslicie?
Michael Scofield
Może tematyke XD
Albo tak na urodziny zacząć znowu odliczać do 5000
Albo tak na urodziny zacząć znowu odliczać do 5000
Michael Scofield
o nie xD już bym nie dała rady ^^Aglek pisze:Albo tak na urodziny zacząć znowu odliczać do 5000
T-Bag
A moze na głownym obrazku cos wspomniec ile forum ma np.zrobic taki napis mamy juz rok bo poprostu fajnie by bylo jakby cos bylo wspomniane o tym bo szkoda by było aby pierwsze urodziny przeszły tak wiecie bez echa ;-) jak myslicie?niunia pisze: a co na przykład?
Michael Scofield
tez o czyms takim myslalam nie wiedzialam tylko jak to ujac. Nie wiem czy mozna ale fajnie byloby tez zmienic szate forum
T-Bag
mi się tam szata graficzna podoba, ale ten pomysł Piotrasa z napisem jest fajny. Ktoś mógłby napisać np. "Mamy już rok" czy coś w tym stylu ;-)
Michael Scofield
No moglibyśmy ale co?wiec moze cos bysmy mogli zmnienic jak myslicie?
O...Dobre..zrobimy impreze...xDPiotras003 pisze:A moze na głownym obrazku cos wspomniec ile forum ma np.zrobic taki napis mamy juz rok bo poprostu fajnie by bylo jakby cos bylo wspomniane o tym bo szkoda by było aby pierwsze urodziny przeszły tak wiecie bez echa
Ten napis to fajna sprawa, widać by było że forum żyje i sie rozwija/rozkręca ;-)
oto moje zdanie^^
T-Bag
Oo imprezka czemu nieSebo160186 pisze: O...Dobre..zrobimy impreze...xD
20 sierpnia, jest jeszcze czas na myślenie 
Ja sugeruję powiesić coś urodzinowego na kratach w logo i napis "Mamy już rok!"
Nowa szata? Czemu nie... Moim zdaniem lepszej nie znajdziecie, ale można spróbować:
http://twojestyle.pl/demo1125
Ewentualne propozycje styli proszę podawać w osobnym temacie!
Ja sugeruję powiesić coś urodzinowego na kratach w logo i napis "Mamy już rok!"
Nowa szata? Czemu nie... Moim zdaniem lepszej nie znajdziecie, ale można spróbować:
http://twojestyle.pl/demo1125
Ewentualne propozycje styli proszę podawać w osobnym temacie!
Michael Scofield
moim zdaniem jest dobrze tak jak jest i lepiej nie zmieniać szaty.
T-Bag
Dusqmad pisze:20 sierpnia, jest jeszcze czas na myślenie
ogolnie tak ale lepiej predzej cos kombinowac niz na ostatnia chwile ;-)
Oo i to by bylo dobre ;-)Dusqmad pisze:Ja sugeruję powiesić coś urodzinowego na kratach w logo i napis "Mamy już rok!"
Michael Scofield
Ja się tam zgadzam z tym "mamy już rok" itp. Ale szaty graficznej bym nie zmieniała bo ta jest świetna!! 
edit
No i może o 9:42 xD Wszyscy wejdziemy na forum w miare możliwości i coś tam porobimy
edit
No i może o 9:42 xD Wszyscy wejdziemy na forum w miare możliwości i coś tam porobimy
Michael Scofield
no nie wiem tak tylko zaproponowalam. Moze fakstycznie lepiej nie ruszac. Z reszta zrobicie jak uwazacieNowa szata? Czemu nie...
Szata mi się podoba
Nie trzeba nic zmieniać 

edit:
Też dobry pomysł
Można jeszcze koło nagłówka "Mamy już rok" dodać taki tort z jedną paląca się świeczką
Przecież na każdych urodzinach są torty xD
Tylko zależy co AglekAglek pisze:No i może o 9:42 xD Wszyscy wejdziemy na forum w miare możliwości i coś tam porobimy
edit:
Też dobry pomysł
Można jeszcze koło nagłówka "Mamy już rok" dodać taki tort z jedną paląca się świeczką
Przecież na każdych urodzinach są torty xD
Ostatnio zmieniony 2008-07-03, 20:41 przez Pam, łącznie zmieniany 1 raz.
T-Bag
Z tym tortem też mi się podoba. A na torcie likierem czy jakimś innym słodyczem wypisane "prison-break.filmowo.net" 
Michael Scofield
Chcecie pić? To jest najlepsza propozycja xD
A z tym napisem o urodzinach f ajny pomysł, torcik jakiś machnąć, napisik i git ^^
A z tym napisem o urodzinach f ajny pomysł, torcik jakiś machnąć, napisik i git ^^
Michael Scofield
a skad ja ci tort wezme? Oo chyba z krakersow se ulepie xD
ale nowa szata graficzna to dobry pomysl
ale nowa szata graficzna to dobry pomysl
Michael Scofield
chociaz jedna osoba sie ze mna zgodzila xD Torta to Tanirka w photoshopie zrobisz xD ladny napewno bedzie. i jeszcze udekorujesz go golym whistkiem i paulem i bedzie esktra czy jak to tam mowi autum zajefakenbicznynowa szata graficzna to dobry pomysl
Michael Scofield
Piotras - dobry pomysł z tymi urodzinami^^
a tak na serio to podobają mi się propozycje ozdobienia logo^^
Rok to w sumie dużo, trzeba to jakoś pokazać i "hucznie" uczcić
Niestety nie będzie mnie 20 sierpnia :[
Jeżeli ktoś ma już pomysł i ochotę 'ozdobić' logo, to możecie robić z nim co chcecie :] oddaje je w Wasze ręce
może sama też coś wykombinuje 
A szaty graficznej bym nie zmieniała.. aktualna jest bardzo dobra. Ma neutralny kolor, ładnie komponuje się z kolorowymi avami i sygnami, nie świeci, oczy się nie męczą i wszystko ładnie widać.
ehehe i pozakładać kolorowe, stożkowe czapeczki bohateromDusqmad pisze:Ja sugeruję powiesić coś urodzinowego na kratach w logo i napis "Mamy już rok!"
a tak na serio to podobają mi się propozycje ozdobienia logo^^
Rok to w sumie dużo, trzeba to jakoś pokazać i "hucznie" uczcić
Niestety nie będzie mnie 20 sierpnia :[
Jeżeli ktoś ma już pomysł i ochotę 'ozdobić' logo, to możecie robić z nim co chcecie :] oddaje je w Wasze ręce
A szaty graficznej bym nie zmieniała.. aktualna jest bardzo dobra. Ma neutralny kolor, ładnie komponuje się z kolorowymi avami i sygnami, nie świeci, oczy się nie męczą i wszystko ładnie widać.
T-Bag
DziekujePiotras - dobry pomysł z tymi urodzinami^^
tez sie zgadzam szata graficzna jest fajna wiec nie ma sensu jej zmnieniac ;-)agulec pisze:A szaty graficznej bym nie zmieniała.. aktualna jest bardzo dobra.
Michael Scofield
też bym nic nie zmieniał ;-)Piotras003 pisze:tez sie zgadzam szata graficzna jest fajna wiec nie ma sensu jej zmnieniac
Mnie też^^agulec pisze:Niestety nie będzie mnie 20 sierpnia :[
Heh i już strona postów shoutboxowych...
Skoro dokonał się już podział grafiki to moze by tak podzielić również Twórczość własną?
Z 'Twórczości własnej' do 'Twórczości literackiej' w Offtopic'.
Co na to moderatorzy?
Z 'Twórczości własnej' do 'Twórczości literackiej' w Offtopic'.
Co na to moderatorzy?