Michael Scofield
B...
Beatka od pazdziernika bedzie studiowala prawo na uniwersytecie jagiellonskim w krakowie, ma 19 lat, mieszak w .... sandomierzu? chyba tez sie kocha w mahonie jak wiekszosc naszego forum
Beatka od pazdziernika bedzie studiowala prawo na uniwersytecie jagiellonskim w krakowie, ma 19 lat, mieszak w .... sandomierzu? chyba tez sie kocha w mahonie jak wiekszosc naszego forum
C-Note
wodnik o zielonych oczach ...
Mahone
anetka, na forum od paru dni... baaardzo aktywna....
wydaje się był miła, sympatyczna i w ogóle spoko babka z niej jest...
wydaje się był miła, sympatyczna i w ogóle spoko babka z niej jest...
C-Note
heh jestem dopiero 2 dni i już was lubię
madamebutterfly ... lubi nirvane .. jest z sambo ( gdzie to? ) hjehjehje xD lubie ją już
madamebutterfly ... lubi nirvane .. jest z sambo ( gdzie to? ) hjehjehje xD lubie ją już
Michael Scofield
necik
Aneta ma fajny nick, jest nowa i forum jej sie podoba i dużo pisze na temat i fajny temat założyła o Narkomanach w PB..xD
Aneta ma fajny nick, jest nowa i forum jej sie podoba i dużo pisze na temat i fajny temat założyła o Narkomanach w PB..xD
C-Note
Sebo
duzo postów... jest w wieku mojego brata... sympatyczny... ma poczucie humoru... pisze na temat
duzo postów... jest w wieku mojego brata... sympatyczny... ma poczucie humoru... pisze na temat
Michael Scofield
Necik
Nazywa się Aneta,mieszka w Lubaczowie,Jest przyjaciółką Roe ;] Lubi robić zdjećie,nie ma zamiaru nas opuszczać.I wogóle spoko osóbka ;]
Nazywa się Aneta,mieszka w Lubaczowie,Jest przyjaciółką Roe ;] Lubi robić zdjećie,nie ma zamiaru nas opuszczać.I wogóle spoko osóbka ;]
Mahone
Xaneta...
moja siostra z wyboru... ^^
na forum jest dzięki mnie (a co, pochwalę się )
baardzo lubi grać w szachy, no może nie tyle grać co na nie wyjeżdżać, oglądać pb...
uwielbia Pitera pałę z opowieści z narni no i oczywiście pedalskiego (a czemu mu tak te gacie spadają..) noo jest barrdzo aktywna na forum i jest z Olsztyna... jutro się z nią zobaczę ^^
no i mogę tak jeszcze długo, ale już kończe
moja siostra z wyboru... ^^
na forum jest dzięki mnie (a co, pochwalę się )
baardzo lubi grać w szachy, no może nie tyle grać co na nie wyjeżdżać, oglądać pb...
uwielbia Pitera pałę z opowieści z narni no i oczywiście pedalskiego (a czemu mu tak te gacie spadają..) noo jest barrdzo aktywna na forum i jest z Olsztyna... jutro się z nią zobaczę ^^
no i mogę tak jeszcze długo, ale już kończe
T-Bag
madamebutterfly
Jest z Samborowa, słucha rocka, lubi Kurta Cobaina. Spoko dziewczyna ;-) Jej siostrą z wyboru jest Xaneta
Jest z Samborowa, słucha rocka, lubi Kurta Cobaina. Spoko dziewczyna ;-) Jej siostrą z wyboru jest Xaneta
Mahone
Mahonia./...
jest z poznania, z resztą jak wiele osób z tego forum... też słucha rocka no i poleca światne piosenki...
bardzo fajne ogólnie.... jest chyba w moim wieku
jest z poznania, z resztą jak wiele osób z tego forum... też słucha rocka no i poleca światne piosenki...
bardzo fajne ogólnie.... jest chyba w moim wieku
Michael Scofield
Madamebutterly.^^
Mieszka w Samborowie,na rogu jej szkoły jest fajne miejsce do syfienia słonecznikiem. Płacze za dwoma uciętymi palcami Majkela twierdząc że bez nich mało meski. Kurt z kotem kojarzy jej sie z Puczim.Jutro jedzie ze mna do Olecka.Siostra jak my ze sobą wytrzymamy 3 godziny^^ ;D
Mieszka w Samborowie,na rogu jej szkoły jest fajne miejsce do syfienia słonecznikiem. Płacze za dwoma uciętymi palcami Majkela twierdząc że bez nich mało meski. Kurt z kotem kojarzy jej sie z Puczim.Jutro jedzie ze mna do Olecka.Siostra jak my ze sobą wytrzymamy 3 godziny^^ ;D
Michael Scofield
Xaneta
ma na imie hmmm... aneta albo zaneta xD. jest z daleka, zrobila dwie sygny na konk i mamy problem ktora wybrac xD fajnie sie z nia gada. Kocha podolskiego i wlazlego xD. Tez twierdzi ze Paul ma sexy glos...mrrr
ma na imie hmmm... aneta albo zaneta xD. jest z daleka, zrobila dwie sygny na konk i mamy problem ktora wybrac xD fajnie sie z nia gada. Kocha podolskiego i wlazlego xD. Tez twierdzi ze Paul ma sexy glos...mrrr
Michael Scofield
Edzik
Na imię ma Edyta xD moja też już zna ;D Uwielbia Walkera.Woli Fast 2 Furious od Fast and Furious xDD tak jak ja z niecierpliwością czega na czwartą część filmu.Przeszkadzaja jej długie włosy u Paula xD ma Koszulke z titanica xD
Na imię ma Edyta xD moja też już zna ;D Uwielbia Walkera.Woli Fast 2 Furious od Fast and Furious xDD tak jak ja z niecierpliwością czega na czwartą część filmu.Przeszkadzaja jej długie włosy u Paula xD ma Koszulke z titanica xD
Michael Scofield
hm...Xaneta, stanie kiedyś na ślubnym kobiercu z panem Podolskim, ale zanim do tego dojdzie, na pewno pokopie z nim piłę i wbije parę bramek ;p
Fanka sportu, z czym zawsze mi się będzie kojarzyć ^^
Fanka sportu, z czym zawsze mi się będzie kojarzyć ^^
Mahone
autumnleaf...
nie lubi wiosny, czego nie rozumiem... przepada za to za jesienią...
bardzo lubi pana Messera i marzy o nim całymi dniami... (nocami chyba tez... ^^)
jest tu już prawie od roku i jest jedną z najaktywniejszych na forum...
bardzo miła osóbka ^^
nie lubi wiosny, czego nie rozumiem... przepada za to za jesienią...
bardzo lubi pana Messera i marzy o nim całymi dniami... (nocami chyba tez... ^^)
jest tu już prawie od roku i jest jedną z najaktywniejszych na forum...
bardzo miła osóbka ^^
Michael Scofield
Madamebutterfly
jest z Sambo^^ xD
ma fajna liczbe postów 707
lubi Nirvane, jest z nami juz około poł roku , wczesniej cos rzadko tu bywała ale to juz sie zmieniło, co mnie bardzo cieszy
jest z Sambo^^ xD
ma fajna liczbe postów 707
lubi Nirvane, jest z nami juz około poł roku , wczesniej cos rzadko tu bywała ale to juz sie zmieniło, co mnie bardzo cieszy
Michael Scofield
B...
Kocha Thierry'ego,Lubi piłkę nozną. Mature zdała śpiewająco,bedzie studiować prawo(też bym chciała ;D ).Wzdycha tez do Mahonika. w finale Kibicowała Hiszpanii.Jest jedną z forumowych realistów.
Kocha Thierry'ego,Lubi piłkę nozną. Mature zdała śpiewająco,bedzie studiować prawo(też bym chciała ;D ).Wzdycha tez do Mahonika. w finale Kibicowała Hiszpanii.Jest jedną z forumowych realistów.
Michael Scofield
juz wiem ze to zaneta. smieje sie z filmu przesladowca. wzdychala do leonarda da vin... dicaprio xd ma koszulke z titanica ale ja jzu nei mam
Michael Scofield
edzik, niedawno dołączyła, a ja już zdązyłam ją strasznie polubić ^^ Miła i sympatyczna dziewczyna, ma 177 cm wzrostu, jest ładna, i w ogole blondynki górą
;D
no.. i ma fajne sny ;D
zooostań z nami jak najdłużej ;*
no.. i ma fajne sny ;D
zooostań z nami jak najdłużej ;*
Michael Scofield
jest ładna
Niunia
Jest moderatorem wiec trzeba uwazac xD. Kocha sie w majkelu jak ja kiedys xD. Niedawno miala urodziny, ma 15 lat wiec po wakacjach pojdie do 3 gimnazjum. Przebywa w krainie marzen i uwielbiam ja za tekst w jej podpisie xD. Wogole super jest
T-Bag
edzik
Zakochana fanka Paula Walkera. Przybyła z Tanira i Autumn z innego forum. Blondynka, która uwielbia malować sobie paznokcie. kocha kotki. spoko dziewczyna ;-)
Zakochana fanka Paula Walkera. Przybyła z Tanira i Autumn z innego forum. Blondynka, która uwielbia malować sobie paznokcie. kocha kotki. spoko dziewczyna ;-)
Michael Scofield
Mahonia
Lubi dobrą muze jest z Poznania i baaaaaardzo ją lubię. Pochodzi z Klubu Zablokowanych przez żałosna osobe.
Lubi dobrą muze jest z Poznania i baaaaaardzo ją lubię. Pochodzi z Klubu Zablokowanych przez żałosna osobe.
Michael Scofield
Xaneta
yhyhy ma 13 lat a wyglada powazniej ode mnie
z tego co tu widze wyzej lubi Podolskiego, kóry uprawia seks tylko z Monika wiec przykro mi xD jest z daleka^^ i patrzac z moich południowych stron to rzeczywiscie daleko
jest realistka jak ja, przewaznie^^
i wybiera sie z Madamebutterfly na koncert "vavacostam" xD
yhyhy ma 13 lat a wyglada powazniej ode mnie
i wybiera sie z Madamebutterfly na koncert "vavacostam" xD
Michael Scofield
Beatka kochana :*, jest tutaj odkąd pamiętam, goorrąca i wierna do końca fanka pana Alexa, ma 19 lat, mieszka w Sandomierzu o ile dobrze pamietam ? kochana, miła, i.. wyjatkowa
No i oczywiście nie zapomne dodać - ma cudny uśmiech
;*
;*
T-Bag
niunia
jedna z moderatorek, pochodzi z krainy marzeń ;-) bardzo lubi Wenta Millera lub Mika Scofielda
Fajną opcję ma ustawioną pod sygną. Bardzo sympatyczna 
jedna z moderatorek, pochodzi z krainy marzeń ;-) bardzo lubi Wenta Millera lub Mika Scofielda