Michael Scofield
Przez wszystkie sceny zachowuje taki...stoicki spokój ^^ i mówi jakby miał zaraz zemdleć ;P powoli cicho...jakby go nic nie obchodziło, świetnie wykreował swoją postać, Jurgen <3
Michael Scofield
własnie, a jak cudnie podnosi wzrok...ehhh
Michael Scofield
w ogóle jest taki.. jak balsam na to wszystko co się dzieję w tym filmie, taki wrażliwy.. jakby czuł wszystko bardziej niż ktokolwiek inny na świecie.. (pomijając fakt, że tam większość nic nie czuje) 
Mahone
Taki wrażliwy chłoptaś... ♥
Michael Scofield
chłoptaś..hahaxD kolo ma 50lat.. ale to prawda.. czasami wygląda jak chłoptaś.. przez te oczy swoje chyba:] Jezu znowu mi się włączyło rozpływanie się.. ja nie wyrobie xDBabydoll pisze:chłoptaś... ♥
Lincoln Burrows
Konkretnie w tym roku skończy(chyba w marcu) 51 latagulec pisze:chłoptaś..hahaxD kolo ma 50lat..
Się zastanawiam, ile tutaj jego fanek
Michael Scofield
hehehe no własnie - pa jaki doświadczony xD przez życie xD a skoro tyle młodych fanek ma, to znaczy że jeszcze mi nie odbiło oO
i uwielbiam Williama bez względu na wiek xD
i uwielbiam Williama bez względu na wiek xD
Mahone
Haaa... A nie, bo 27.11NeroNS pisze:chyba w marcu)
Mahone
Też się tak usprawiedliwiamagulec pisze:a skoro tyle młodych fanek ma, to znaczy że jeszcze mi nie odbiło oO
Michael Scofield
to chyba jak każdyagulec pisze:uwielbiam Williama bez względu na wiek xD
Mahone
Aż Ci się język plącze moja Drogapatus1905 pisze:poprsortu
Michael Scofield
ja nie wiem co wy w nim takiego widzicie xD
Mahone
Spokojnie, gdy popatrzysz na Jego zdjęcie za kilka lat, kiedy będziesz starsza, też coś w Nim zobaczyszxaneta pisze:ja nie wiem co wy w nim takiego widzicie xD
Michael Scofield
Tobie tez sie placzeBabydoll pisze:Jiego
no sie wie ..Jego poprostu nie da się nie uwielbiaćBabydoll pisze: za kilka lat, kiedy będziesz starsza, też coś w Nim zobaczysz
Mahone
Ale ja szybciutko poprawiłampatus1905 pisze:Tobie tez sie placze
Michael Scofield
Babydoll, tego się nie dało ująć lepiej oO respekt xDBabydoll pisze:Spokojnie, gdy popatrzysz na Jego zdjęcie za kilka lat, kiedy będziesz starsza, też coś w Nim zobaczysz
Mahone
Widzę, że zaczynam zdobywać szacun na tym forum XDagulec pisze:Babydoll, tego się nie dało ująć lepiej oO respekt xD
Michael Scofield
bo to rzeczywiscie chyba trzeba dojsc do pewnego wieku aby dostrzec pewne rzeczy... nie tylko młodzieńczą urodę typu majkelowego, choc ten przypadek rozumię zupełnie 
Mahone
Właśnie o to mi chodziłoB... pisze:bo to rzeczywiscie chyba trzeba dojsc do pewnego wieku aby dostrzec pewne rzeczy... nie tylko młodzieńczą urodę typu majkelowego, choc ten przypadek rozumię zupełnie
Michael Scofield
Ooo przepraszam, ja mam 12 latek i kocham, wielbie i ubostwiam Willa
No bo jak nie mozna tego robic
Michael Scofield
no przynajmniesz widać że znasz się na "rzeczy"mk95 pisze:Ooo przepraszam, ja mam 12 latek i kocham, wielbie i ubostwiam Willa
Michael Scofield
znam od jakiegos roku wiec troche mi glupio, zwlaszcza jak sie popatrzy na
"staz" innych
"staz" innych
Świeżak
Zdecydowanie najlepszy aktor tego serialu i jeden z najlepszych aktorów ogółem, znajdzie się w każdym filmie, każdej roli, każdej sytuacji. Idealnie udaje narkomana 
Michael Scofield
oł jee.. piękne słowa na temat Williama - lepiej bym tego nie ujęła 
Michael Scofield
mój "staz" nie jest prawie taki sam ..ale za to moja fascynacja głeboko sie zdążyła rozwinąc ;-Dmk95 pisze:znam od jakiegos roku wiec troche mi glupio, zwlaszcza jak sie popatrzy na
"staz" innych