Michael Scofield
Tak patrzyłam na tego Goryla vel Drejka Brejka i się zastanawiałam...JAK?! no JAK??!
Michael Scofield
bedzie jej szeptał " dziewczyno czy chcesz..." xDAutumnLeaf pisze:Tak patrzyłam na tego Goryla vel Drejka Brejka i się zastanawiałam...JAK?! no JAK??!
Michael Scofield
jakby tak do mnie powiedział to bym uciekała z prędkoscia swiatła 
Michael Scofield
ja bym zrobiła wielkie oczy oO spojrzała na niego.. ani drgnąc odwróciła oczami w drugą stronę, zobaczyła, że lecisz z prędkością światła i pobiegła za Tobą xDB... pisze:jakby tak do mnie powiedział to bym uciekała z prędkoscia swiatła
Michael Scofield
ja bym sie w ogole do niego nie zblizyla zacznijmy od tego ^^B... pisze:jakby tak do mnie powiedział to bym uciekała z prędkoscia swiatła
Michael Scofield
Ja bym się bała, że mnie pobiję...taki duży pan...
Michael Scofield
z dużym...nosem xDAutumnLeaf pisze:Ja bym się bała, że mnie pobiję...taki duży pan...
Michael Scofield
a tam duzy... ;-)
oj biedna Sofia w co ona sie pcha...
kurcze a jakby nas zaczął gonic? goryle sa zwinne w koncu^^agulec pisze:zobaczyła, że lecisz z prędkością światła i pobiegła za Tobą xD
oj biedna Sofia w co ona sie pcha...
Michael Scofield
może oślepła? xD
Michael Scofield
W co ona sie pcha...ja mam złe skojarzenia w tym momencie xD
Michael Scofield
chyba na odwrot powinno być xDAutumnLeaf pisze:W co ona sie pcha...ja mam złe skojarzenia w tym momencie xD
Michael Scofield
B... pisze:a tam duzy... ;-)
hahaha przestańcie!! xD bo mi to zaraz się na wyobraźnię pcha xD fuj.AutumnLeaf pisze:W co ona sie pcha...
Michael Scofield
ja nie wiem co wy macie takie dziwne mysli xD
Michael Scofield
O świnta się znalaza xD
Michael Scofield
zaraz siadam i ogladam AS wiec okolo 1 ja bede miala faze ^^ szykuj sie ^^
Michael Scofield
kurcze ze wam akurat z nim takie mysli przychodza do glowy.... rozumie Alex:*, James czy Michael, no ale... ;-)
przesadzacie dziewczyny, przesadzacie! hehe^^
przesadzacie dziewczyny, przesadzacie! hehe^^
Michael Scofield
NIEEEEEEEE!!!! Boże!!! Sformatujcie jej dysk!!!!!!
^^
albo Wiewióra...mmm...
^^
albo Wiewióra...mmm...
Michael Scofield
o widze ze se dewiacje ustawilas xDAutumnLeaf pisze:NIEEEEEEEE!!!! Boże!!! Sformatujcie jej dysk!!!!!!
^^
albo Wiewióra...mmm...
nie oddam kompa xD tam jest tyle mojego Żejmsa...mmmmmmm
John Abruzzi
no i sytuacja Lynkolna się wyjaśniła... Sofia...
Lincoln Burrows
Na 99% się wyjaśniła. Wszystko na to wygląda, lecz sama wiesz, jeszcze nic się takiego nie wydarzyło ;p
C-Note
Może ją porzuci?? Albo ona stwierdzi że nie jest w stanie wytrzymać z taki gorylem u boku...
Lincoln Burrows
Gorylem haha
Wątpię. Linc był dla niej za dobry. Pojadą na wycieczkę do Paryża razem i kto wie...
Wątpię. Linc był dla niej za dobry. Pojadą na wycieczkę do Paryża razem i kto wie...
Michael Scofield
ja obstawiam, że z Michaelem.Braterska miłosć ta^^ widać jak jeden się na drugiego patrzy ;]
Tweener
xaneta pisze:ja obstawiam, że z Michaelem.Braterska miłosć ta^^ widać jak jeden się na drugiego patrzy ;]
Ciekawa opcja,a ja jednak obstawie że to bedzie Lincoln tak długo się znają ,obiecał nawet że zabierze ją na wycieczkę do francji .Wydaje mi się że zależy mu na niej.A czy ktoś go uprzedzi ? Wszystkiego się dowiemy
Sara Tancredi
a ja obstawiam że Linc prześpi się z głową sary