Michael Scofield
Michael Scofield
Chris Vance as James Whistler

:gitara:

I gra gitara xD reszta mi lata zwisa i powiewa xD
Michael Scofield
Michael Scofield
awww zaraz się zesr@m ze szczęscia :mrgreen: oczywiście do czasu aż go faktycznie nie kropną lub nie wyjedzie xD
Michael Scofield
Michael Scofield
do czasu aż go faktycznie nie kropną lub nie wyjedzie xD
A chcesz tą gitarą po głowie?xD

Nie kracz już! Mówiłam, że nie ustrzelą, to nie. A teraz nic tylko się cieszyć ^^ a The Manowi dać kopa w dup$ ^^
Michael Scofield
Michael Scofield
czyli skoro Sofija tyż zyje to może kropną Pam?
Michael Scofield
Michael Scofield
Susan też żyje?!
Pam? Hmmm...w sumie Mahone miałby niezłą motywację, żeby rozwalić Firmę...
Ale teraz to ja już nie mam zieloniutkiego pojęcia oO Czuję, że to będzie albo zaskok albo nikt ważny xD
Michael Scofield
Michael Scofield
już na ten czas kazdy tam jest ważny więc to będzie OO :shock: OO
Michael Scofield
Michael Scofield
Micheal sledzi posiadacza kartki/widokowki, a mahone szuka zemsty, T-Bag rozpoczyna nowe zycie i otrzymuje propozycje pracy, Wyatt wypuszcza info na temat miejsca gdzie przebywa Sara

Micheal i zespol maja jeden dzien aby znalezc kolejengo posiadacza kartki/widokowki ryzykujac przy tym ponowne wpakowanie do wiezienia. Mahone knuje zemste na Wyatt'a ktory probuje ujawnic informacje na temat miejsca, gdzie przebywa Sara. W tym czasie T-Bag otwiera nowy rozdzial w swoim zyciu zyskujac nowa tozsamosc. To wszystko w epizodzie "Shut down" Prison Break w poniedzialek 8 wrzesnia o godz. 21na FOX TV

co to znaczy CARDHOLDER ? wie ktoś ? Może to ta książeczka Jamesa ?
przetłumaczenie : niunia&czerwik ^^ bądźcie wyrozumiali xD
ZAKAZ KOPIOWANIA NA INNE STRONY
Świeżak
Świeżak
niunia pisze: przetłumaczenie : niunia, bądźcie wyrozumiali ^^
hehe, ciekawe, czy aby na pewno? :D

A co do terminu cardholder, to mozna to okreslic jako osobe - card (kartka, widokowka, pocztowka) holder (właściciel, posiadacz), lecz biorac pod uwage kontekst PB moze to byc rzecz i 'holder' to oprawka, etui, czyli najprawdopodobniej ksiazeczka Jamesa ;] Jednak w wiadomosci prasowej okreslone jest to jako 'next' czyli 'nastepny' cardholder i dlatego jest problem z interpretacja

Poprawiłam mistrzu ;D
tak w ogole to błagam..zmień ten avek! o_O
Michael Scofield
Michael Scofield
Czy Jane (kobieta z Sezonu 2, która pracowała dla Aldo i troszczyła się o LJ'a) była dotychczas wspomniana w 4 sezonie? Wiem, że Nick Santora powiedział, że oni mieli jakieś plany dla niej.

- Nie słyszałem niczego o Jane jeszcze, ale oni są obecni na ep 9 albo 10 , więc jest nadal dużo czasu, by powiedzieć co się jej stało.

Czy będzie ujawnione, kto zabił Tyge'a (więzień z Sony, który znał Whistler'a, został znaleziony martwy)? Domyślam się, że Whistler go zabił, ale chciałem wiedzieć, czy kiedykolwiek dostajemy potwierdzenie.

- Wątpię, że będzie jakaś informacja o tym.

W ep 10, Michael dostaje jakąś druzgocącą wiadomość o jego zdrowiu.

źródło: The Man / btv, forums.televisionwithoutpity.com
tłumaczenie: Ja --
Michael Scofield
Michael Scofield
Oj, coś wspominali o tych krwawieniach z nosa Majkela, ale nie mówta, że po tych 3 sezonach uśmiercą go ładując mu jakieś choróbsko Oo Śmiać się czy płakać?
To po co zamordowali tego Tyge'a w Sonie, jak teraz nie dowiemy się kto go ukatrupił, bo nie chce im się do tego wracać :roll: a ja jestem ciekawa xD
Michael Scofield
Michael Scofield
Fragment scenariusza ep. 1.
Bez tłumaczenia bo idzie wszystko zrozumieć.

INT. STORAGE ROOM - DUSK 1 - MOMENTS LATER 19
Whistler hustles in and quickly moves to the panel in the
ceiling. His cell phone buzzes and this time he answers it.

GRETCHEN (V.O.)
What the hell are you doing?! We
need to leave.

From here on out Whistler is back in his Australian accent.

WHISTLER
I need to hide the gun.

GRETCHEN (V.O.)
Take it with --!
Whistler disconnects the call.

swoją drogą...
Whistler is back in his Australian accent.
8-)

źródło: The Man / spoilertv
Michael Scofield
Michael Scofield
8-) Kochana ja to już dałam i nawet przetłumaczyłam ;p
Ale coś nikomu nie garnęło się do komentowania, więc nie zaszkodzi dać ten drugi raz ^^
Whistler is back in his Australian accent.
Nehehe.
C-Note
C-Note
problemy ze zdrowiem Mika :shock: żeby tylko jego czasem nie uśmiercili :-/ to już byłaby przesada :-?
Fernando Sucre
Fernando Sucre
Co oni znowu wymyślili o jakichś problemach zdrowotnych Mika?! Beznadziejne! Zrobi się z tego brazylijska telenowela!
Jak na razie wszystko odbierałam jak najbardziej pozytywnie, ale teraz to już lekka przesada, jak dla mnie

[ Dodano: 2008-08-24, 21:59 ]
Matt Olmstead odpowiedział na pytania obsady serialu Prison Break na łamach TV Guide.

Dominic Purcell
- Gdzie jest torba z forsą i kiedy w końcu Lincoln ją dorwie?
- Pytałeś o to milion razy Dominic, Link nie dostanie jej! Pieniądze są na dni panamskiej laguny. Kiedy władze sprawdzały teren po zastrzeleniu jednego z ludzi firmy - Billa Kima, znalazły torbę. Prawdopodobnie część z niej oddali a resztę zostawili dla siebie... nie zdziwcie się gdy niektórzy zaopatrzą się w domki i drogie łodzie.

- Czy jeśli oprawcy Sary nie zabili jej, teraz możliwe że będą chcieli zrobić to... mnie?
- Dla twojej wiadomości głowa w pudełku, która zidentyfikował Lincoln pochodziła z kostnicy w Panamie. Już w pierwszym epizodzie nowej serii zrozumiecie dlaczego Firma chce by Lincoln i Michael wierzyli, że Sarze coś złego się stało i dlaczego wysłali tę głowę w pudełku. Kiedy Linc otworzył pudełko był tak przerażony, że sam wierzył w to co zobaczył - mianowicie głowę Sary.

Wentworth Miller
- Czy Michael obiecał, że podaruje połowę pieniędzy Westmorelanda jego śmiertelnie chorej córce?
- Owszem obiecał, i miał zamiar tak postąpić, ale w ciągłym biegu i walce o swoje życie musiał postawić na inne priorytety. Koniec końców możemy przypuszczać, że jego chora córka odeszła w pokoju.

Sarah Wayne Callies
- Czy tym sposobem mitologia odnosząca się do pierwszego epizodu będzie miała swoje rozwinięcie w dalszej części serii?
- Podobieństwo Michaela do Odyseusza zostanie nakreślone w premierowym odcinku. Odnosi się to do odczuć jakie przeżyli bracia po tym jak ich ojciec został zabity przez Mahone'a. Wiedział on wiele na temat firmy a niestety obu nie stać na to by je teraz utracić. Szyfrem do książki zawierającej informacje na temat Firmy jest właśnie Scylla. Odyseusz poświęcił kilku ludzi ze swojej załogi - dał je na pożarcie bestii o imieniu Scylla by dalej kontynuować swoją podróż.. a to co chodzi Michaelowi po głowie, to pytanie: czy jeśli niektórych z ludzi z którymi jestem będzie trzeba poświęcić, czy będę mógł z tym żyć?

Jodi Lyn O’Keefe
- Czy pozwolicie Sarze i Gretchen zbudować swoje własne relacje bez udziału chłopców?
- To dokładnie stanie się w epizodzie 8 nowego sezonu. W trzecim sezonie widzieliśmy Susan jako wystraszoną ale jednocześnie niebezpieczną pracownicę Firmy, która uwielbiała gnębić innych. W jej świecie, to była wojna, więc nie mogła zrozumieć dlaczego nie można było tego doprowadzić do końca. Po tym wszystkim Gretchen i Sara spotkają się jeszcze raz i charakter obu zmieni się do tego czasu znacząco. Gretchen miała swój czas zabawy, ale teraz to wszystko zostanie jej zabrane. Sara musi poradzić sobie ze stanem "bycia porwanym". Konfrontacja może być walką na śmierć i życie.

Wade Williams
- Czy Bellick się zakocha?
- Bellick od zawsze był zakochany.. w sobie i nic nie wskazuje na ty jakoby to się mialo zmienić. Pamiętajmy jeszcze o jego mamie.

Robert Knepper
- Czy T-Bag pozna swojego ojca [granego przez Roberta Duvalla] w tym roku?
- Oczywiście chcielibyśmy mieć na planie takiego aktora jak Roberta Duvalla, Brada Pitta również ale myślmy logicznie. Nie jest to w planie.

Amaury Nolasco
- Czy Sucre spotka Maricruz i zobaczy swoje dziecko?
- Ich związek był pokazany przez pewien czas, później juz nie a ostatnio stoczyliśmy gorącą debatę czy wracać ponownie do tego wątku. Kiedy dzwonił do niej z Panamy, mówiąc o tym aby ułożyła sobie życie bez niego, nadal był pełen miłości, podobnie jak Maricruz.

Camille Guaty
- Kiedy dziecko się urodzi?
- W czasie trwania serialu. W pierwszych godzinach premierowych odcinków nowej serii ta kwestia zostanie w pełni wyjaśniona.

Tylko dlaczego Will o nic nie zapytał?! :-( Powinien zapytać czy Wyatt rzeczywiście skrzywdzi jego żonę Pam i dlatego Alex tak bardzo będzie chciał zemsty, albo czy Alex w końcu wróci do rodziny...!

źródło: prisonbreak.blox.pl
Michael Scofield
Michael Scofield
Pytałeś o to milion razy Dominic, Link nie dostanie jej!
:lol: gadaj do słupa a słup jak du... xD
Kiedy Linc otworzył pudełko był tak przerażony, że sam wierzył w to co zobaczył
Ano możliwe...też bym nie tańczyła nad tym pudełkiem...
Bellick od zawsze był zakochany.. w sobie
Jego ego jest większe niż on sam xD
Michael Scofield
Michael Scofield
tak też coś mi się wydawało,że już to gdzieś czytałam --'
Luthien pisze:- Gdzie jest torba z forsą i kiedy w końcu Lincoln ją dorwie?
- Pytałeś o to milion razy Dominic, Link nie dostanie jej!
nie ma takiej emotki żeby to wyrazić xD buhahahahhahahahahhaha :lol:
Luthien pisze:- Czy jeśli oprawcy Sary nie zabili jej, teraz możliwe że będą chcieli zrobić to... mnie?
o matulu...leze... :lol:

swoją drogą...jak umarła matka Majka?
Michael Scofield
Michael Scofield
Nie no Linc wymiótł bez dwóch zdań xD ten człowiek jest... niemożliwy.
Luthien pisze: Bellick od zawsze był zakochany.. w sobie
no tak... i w swoim brzusiu.
Mahone
Mahone
Luthien pisze:Dominic Purcell
- Gdzie jest torba z forsą i kiedy w końcu Lincoln ją dorwie?
- Pytałeś o to milion razy Dominic, Link nie dostanie jej
O mamusiu xD Nie mogę z niego, i z tego pytania :lol: . Jak widać, on nie tylko gra idiotę, po części sam stara się nim być.. xD

Szkoda, że nie ma pytania Willa..
Fernando Sucre
Fernando Sucre
Tanira pisze:swoją drogą...jak umarła matka Majka?
Na coś chora była. Coś mi świta, że rak trzustki, ale pewna nie jestem. W każdym razie jakaś choroba, Linc wymienia ją w 1. sezonie jak Sara robi z nim wywiad na temat chorób w rodzinie.
Michael Scofield
Michael Scofield
Istnieją dziedziczne nowotwory...być może Majk właśnie o tym się dowie
Fernando Sucre
Fernando Sucre
Tanira pisze:Istnieją dziedziczne nowotwory...być może Majk właśnie o tym się dowie
no bez jaj! jeszcze tego by brakowało! wnerwili mnie z tą jego chorobą :evil:

[ Dodano: 2008-08-25, 12:48 ]
może wyślą Mike'a do House'a i będzie połączenie dwóch seriali :-D
Michael Scofield
Michael Scofield
może nie będzie tak źle... nie mogą go uśmiercić bo byłoby to bez sensu -- Może pozostawią ten wątek bez odpowiedzi? Sami będziemy musieli dopowiedzieć koniec...
Michael Scofield
Michael Scofield
:d Majkel bedzie mial jakas bialaczke czy cos i bedzie potrzebny przeszczep szpiku i sara bedzie dawca a po operacji umrze bo jej zaszyja cos w srodku :D...albo linc odda mu serce! To byloby cos
Michael Scofield
Michael Scofield
Tylko nie to.. nie chciałabym by serial się zakończył, że Michael jest chory śmiertelnie i każdy ma sobie dopowiedzieć oczywisty koneic. Nie, nie, nie.
A ta kwestia Tyg'a bardzo intrygująca. Wątek byłmoim zdaniem jednak zbędny skoro teraz nie chcą tego wyjasniać.
T-Bag
W sumie to wątek powstał chyba po to, by Alex mógł pojechać do sądu, a tamten jeden koleś Lechero został zabity. Ale mogliby to wyjaśnić, jak już zaczynają to powinni skończyć ;-)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Spoilery”