Michael Scofield
Pam pisze:Albo też Sądny dzień ze względu na *boskiego* Te jego ruchy xD
Widok Willa w tej roli przekona kazdego - nawet moja siostra która zawsze mi dogryza że wszystkie filmy oglądam dla niego i wogóle jak go w tym zobaczyła to się rechotała cały dzien, a potem przezywała ten moment przy kominku jak tak się oparł i płynnie rozpiął marynarke :-D

wczoraj była "poczta serc" - tez bardzo fajny film znaczy fabuła bo jakośc troche kiepska
Michael Scofield
Michael Scofield
Madzialena pisze:Polecam również film "Przygoda na Antarktydzie". Wzruszający i piękny film. Płakałam przez połowę filmu. Główną rolę gra Paul Walker :) i jeszcze te pieski huskie...
Tez o nim pisalam. Boski jest. taki czerwony nohal ma xD. Gdyby nie moja kumpela ktora caly czas komentowala film to bym sie uryczala jak dzika swinia. I te psy..Pieknie pokazana przyjazn miedzy ludzmi a zwierzetami. (Jutro wolna chata to se chyba obejrez xD nikt nie bedzie widzial moich lez)
Michael Scofield
Film jest naprawde dobry. Poryczałam się. Co ja gadam płakałam przez cały film. nie wiedziałam że zwierzęta są aż takie mądre. Nawet mądrzejsze od ludzi. :-) :-) :-)
Michael Scofield
Michael Scofield
no to mnie zaszokowalo. jak one sobie pomagaly... Czlowiek czlowiekowi nie poda reki w potzrebie a one przynosily sobie papu i wogole. I jeszcze placzacy Jerry (co za imie...)Ach az mam swieczki w oczach ;p
Michael Scofield
edzik pisze: taki czerwony nohal ma xD
bo sobie pociąga tam czegoś xD
Film jest genialny. Przytaśtała go moja siostra bo pieski były --
Myślałam, że znowu jakieś badziewie w stylu gadających do siebie zwierząt ale nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :mrgreen: ale nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Michael Scofield
Michael Scofield
no cos czuje ze dzis cos bedzie! Prwadopodobnie dzis wystapi w roli Briana w swoim super extra wyczesanym skylinie xD

Z takich starych filmow bardzo lubie Znachora... ogladalam go kilkanascie razy, nawet mam gdzies na kasecie chyba. Bardzo ladny film jest i polecam.
Michael Scofield
ja lubie 1408.
klimatyczny.
jak dla mnie nie straszny.
Ale klimatyczny.
Michael Scofield
Michael Scofield
oglądałam ostatnio kilka filmów...
"Serce nie sługa"- mogę oglądać w nieskończoność :P
"Dirty Dancing" - zakręcony film xD
"Był sobie chłopiec" - dziwny, ale spoko :P
"Za wszelką cenę"- No to też bym mogła oglądać :P
"I am legend" wersja kinowa - Samantha :-x
Michael Scofield
Michael Scofield
" Nie czas na zły" czyli Hilary Swank z kryzysem seksualnej osobowosci...dała popis ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield
Dlugo si zbieralam i ale wkoncu obejrzalam komedie romantyczna "na pewno byc moze". Choc nie lubie takich filmow to ten mi sie bardzo spodobal. Dosc ciekawa fabula, fajna obsada... mily lekki i przyjemny film, polecam
hmn... not another teen movie jeszcze chyba nie wymienilam...
świetny film, jak się ogląda dużo komedii romantycznych, świetnie sparodiowane, ogólnie jako sam film też niezly a kolo z torebką z american beauty po prostu mnie rozwala za każdym razem...
a dziś jest w tv robin hood też b fajny film, tylko już w zupelnie innych klimatach...
Michael Scofield
Michael Scofield
madamebutterfly pisze:not another teen movie
dla mnie ten film jak tak samo denny jak te, które stara sie sparodiowac^^
ale co do Robin Hooda to sie zgadzam...hehe ogladałam go chyba ze 20 razy i znam na pamiec kazda scene ale jak leci w tivi to zawsze ogladam...
Mam do niego wielki sentyment :-P

edit:
przypomniało mi się^^
poniewaz ostatnio nie mam zadnych nowych filmów, wiec ogladam to co leci w tv i takim sposobem natknęłam sie ostatnio na film pt.:"Monster". Fabuła moze nie robi wrazenia, mimo ze oparta na prawdziwych wydarzeniach ( sprawa Aileen Wuorn),ale gra Charlie Theron z pewnoscia. Byłam w szoku gdy zobaczyłam ja w pierwszej scenie. Wyjatkowo piekna z niej kobieta, a w filmie jest nie do poznania :shock:
widziałam ja wczesniej w kilu innych obrazach ale w tym była naprawde swietna, a jej gra idealnie dopracowana, wszystko grało: sposób poruszania sie, mówienia, mimika twarzy. Wielkie brawa dla niej ;-)
[quote="Bdla mnie ten film jak tak samo denny jak te, które stara sie sparodiowac^^
[/quote]

może i tak ale wlaśnie o to chodzi... lubię czasem obejrzeć jakiś denny film a ten się z cala pewnością kwalifikuje...
nie ma on chyba zadnego przeslania ani nic takiego ale można się z niego pośmiać i już ^^
Michael Scofield
Michael Scofield
not another teen movie
zgadzam sie z B... najbardziej idiotyczny film jaki moze byc. Denne komedie sa fajne ale ta sie do takich z pewnoscia nie zalicza. Nie ma tam nawet sie z czego posmiac. Nie roznis ie niczym od rownie beznadziejnej serii amierican pie. Moze jest mniej wulgarny
Michael Scofield
edzik pisze:widziałam ja wczesniej w kilu innych obrazach ale w tym była naprawde swietna, a jej gra idealnie dopracowana, wszystko grało: sposób poruszania sie, mówienia, mimika twarzy. Wielkie brawa dla niej ;-)
Dostała za to rolą nagradę.. za to, że dla filmu się aż tak "zmieniła".

A ja z komedii polecami "Eurotrip" - w sam raz flm na wieczory ze znajomymi ;) Jedna z lepszych komedii^^
T-Bag
Ja z parodii polecam film ''Wielkie kino" - "Big Move". Oglądałam to z klasą na polskim pod koniec roku i faktycznie można się pośmiać. sa tam parodie takich filmów jak: Charlie i fabryka czekolady, Opowieści z Narnii, X-Men, Kod Leonarda Da Vinci i jeszcze jakiś. Jak na głupią parodię to faktycznie było momentami śmieszne ;-)
Awatar użytkownika
Pam
T-Bag
Jeszcze z czarnych komedii najlepszą jest "Starsza pani musi zniknąć". Film fajny, tylko mi gościa szkoda. Uhh, zabiłabym staruche za tego laptopa :evil:
Albo jeszcze Pacyfikator :D Świetna rola Vina Diesela... Polecam. Można się nieźle usmiać xD
T-Bag
"Starsza pani musi zniknąć" była bardzo fajna. Smiałam się prawie cały czas. A "Pacyfikator" też był dobry, ale dla mnie nie był aż taki wspaniały.
Michael Scofield
Mahonia pisze:Ja z parodii polecam film ''Wielkie kino"
eee.. tam była ta Gnarnia ? i Biała su*a ? ^^ Ostatnio ogladałam.. nie jest zly, ale nie zaciekawił mnie zbytnio
Mahonia pisze:"Starsza pani musi zniknąć"
A mi się bardzo podobała ta komedia - ta starsza pani zagrała świetnie swoją rolę. Trochę mi było szkoda tego małżeństwa.. sprzedali wszystkie rzeczy żeby załatwić jakiegoś morderce, który i tak nie podołał ^^ Koniec filmu też niezły - zaskoczył mnie.
Michael Scofield
Michael Scofield
"Starsza pani musi zniknąć"
zawiodlam sie na tym filmie. Po zapowiedziach i komentarzach myslalam ze bedzie duzo lepszy.
widze ze tez lubicie glupawe komedie to polecam "o dwocj takich co poszli w miasto" dno jak nie wiem co ale strasznie smieszne xD No i oczywiscie Wieczny student xDxD. Ogladalam ze sto razy...
hmn... a kiedyś byla w tv taka strasznie glupia komedia... o ile dobrze pamiętam to ściągany czy jakoś tak...
takie glupie i bez sensu żę historia ale uśmialam się jak nigdy... ^^
Michael Scofield
Michael Scofield
Oj nazbieralo sie troche przez te dwa dni.
Postanowilam obejkrzec czesc filmow, bo mam mase a polowy nie wiedzialam. Zeby byl porzadek to po kolei plytami. najpier odpalilam Jeszcze arz. Dno i 2 metry mulu, ale czego mozna bylo sie spodziewac po poolskiej "komedii" romantycznej. nadtepnie odpalilam P.S. I love you. Podobno straszny wyciskacz lez,a le nic takiego nie zauwazylam. Co prawda nie placze na filmach, ale nie dostrzeglam nawet momentu, w ktorym mozna by sie wzruszyc. Potem poszedl Babel. z tych wszystkich chyba najlepszy. Moze troszke nudnawy, ale ma w sobie cos co nie pozwala go wylaczyc. Fajnie pokazuje oddanie rodzinie i bliskim.
na koniec poszedl nominowany do oskara "To nie jest kraj dla starych ludzi". Nuda na maxa! Spodziewalam sie czegos lepszego, tym bardziej ze byl tak okrzykniety. Nie wiem za co ten oskar. Chyba ez jestem taka tepa i nie zrozumialam przeslania filmu... to przepraszam bardzo.
Michael Scofield
Michael Scofield
'Lepiej być nie moze'

szałowa rola Jacka Nicolsona :-D
komedia jakich mało, romantyczna a z 'pazurkiem'
i te teksty:

Melvin: Simon, to Carol- kelnerka, Carol, to Simon-gej.
Melvin do Simona: -nie dziw się, że pies nie chce iść z Tobą, przejrzyj się w lustrze .

polecam ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield
Kolejnym filmem na liscie byl Nootebook. Juz kiedys o nim slyszalam ale dopiero wczoraj go obejrzalam. Choc nie lubie takich lzawych dramatów romantycznych to ten jest calkiem inny. Niby schemat czesto sie powtarza: bogata dziewczyna zakochuje sie w biednym chlopaku i jej rodzice sa przeciwni zwiazkowi, ale calosc jest dosc przyjemna. Polecam naprawde
hmn.. obejrzałąm w końcu "Katyń" i uznałam że nie był aż tak baardzo przejmujący....
uważam, że powinien wywrzeć na mnie większe wrażenie a tego nie zrobił (po tym jak poryczałąm się na projekcji Sztutowie myślałam że to będzie jeszcze bardziej wzruszające i w ogóle...)
jakieś to było takie.... nudnawe z deka... ja wole chyba bardziej jak mi pokazują takie suche fakty pomieszane z rozpaczą bo to lepiej działa niż taki film...
ale dowiedziałąm się przynajmniej czegoś tam z histori, bo w szkole raczej na to liczyć nie mogę...
ogólnie to jednak dobrze z e obejrzałąm ten film, bo każdy powinien go zobaczyć (nawet jeśli ostatecznie ,mu się nie spodoba..)
ODPOWIEDZ

Wróć do „FILMY”