;****B... pisze:dobrze ze przynajmniej Wenta jeszcze sie domagają choc sa te tez takie które sie znaja na rzeczy, taka np Niunia czy Alexxa
: ( ja go kiedyś naprawde ukradne ! ^^
co za szczesciara !
XD
<3
;****B... pisze:dobrze ze przynajmniej Wenta jeszcze sie domagają choc sa te tez takie które sie znaja na rzeczy, taka np Niunia czy Alexxa
pewnie taka szczeżuja- smile od ucha do ucha... ale ja jej zazdroszczeB... pisze:ciekawe jaka ma ta dziewczyna

z pewnośćiąąąą..B... pisze:chyba tylko *przytul* Wenciaka mogłby ci poprawic humor
Yyyyy?? Wszystko jesk westią gustu, więc proszę tu nie uogólniać, bo ja mam diametralnie inne zdaniepatus1905 pisze:on taki cukieras,
Dopiero teraz mówisz , że dla 'Ciebie'patus1905 pisze:mówie że On dal mnie jest cukierasem
uwierz, są fora gdzie pojedyncze zdanie, odbiegające od reszty nie ma kompletnie znaczenia...patus1905 pisze:nigdy nie pisze "za kogoś"
kocham cie^^, ale mi tym humor poprawiąś, nawet nie wiem czemupatus1905 pisze:boshe takie ciacho jak Went z taką kobitą kręci... chyba te okulary mu wszystko przysłaniaja...
hm, bo nie każdy jest idealny ?Alexxa pisze:ma taki jakiś zdeformowany nos ..??
i dla mnie również.. ^^patus1905 pisze:a i nic nie uogólniam .. mówie że On dal mnie jest cukierasem
i dla mnie tez, cukierasem, cała paczką nawet cukierasówniunia pisze:patus1905 napisał/a:
a i nic nie uogólniam .. mówie że On dal mnie jest cukierasem
i dla mnie również.. ^^