no przeciez ja miałam tylko przytulanie na myśli...patus1905 pisze:mi chodziło ze bym ich tylko przytulała ...
i komu tu przychodza jakies kosmate pomysły do głowy?
no przeciez ja miałam tylko przytulanie na myśli...patus1905 pisze:mi chodziło ze bym ich tylko przytulała ...
oooo to sie zapowiada ciekawie, T-Bag u nas na forum no no...marq112 pisze:ja sie upodabniam do t-baga(patrz avatar)
nie no tbag susan oszczedzil to ja oszczedze wasTanira pisze:marq112, nie zabijaj nas wszystkich
będą myslecz nad tym jak nas o autograf poprosic..bedą pisać listy i błagać o spotkanie z nami ..^^hahaTanira pisze: i wtedy wszystki Wenty, Chrisy i Łilamy będa biegać za nami
Ostatnio zmieniony 2007-12-08, 15:20 przez PatuŚ, łącznie zmieniany 1 raz.
taaaak dokładnie o to chodziłoAutumnLeaf pisze:What's The Worst That Could Happen
ten film jest niemożliwy, a Willus jak zwykle jest nadzwyczajnie przekonującyAutumnLeaf pisze:What's The Worst That Could Happen ;P
właśnie mam tak samo i to nie tylko z Nim:-* ale z wieloma innymi aktorami, których początkowo nie zauważam, a potem takie zaskoczenie, ale miłe ;-) , nie powiempatus1905 pisze:a to kiedys oglądałam...ale nie wiedziałm że on tam gra.... dopiero potem na You tubie ^^
Oj tak, tam jest fantastyczny!!! Zupełnie inny niż Mahone. Spokojny, opanowany, nie kopie co chwilę w biurko czy drzwi ;P Jakby z każdą sekundą ulatywała z niego energia.ja i tak go najbardziej uwielbiam z Equilibrium,
na pewno ogladałes..tylko wtedy nie zwracałes na niego uwagi... ja tez myślałam "fajny kolo ale pierwszy raz go na oczy widze a potem ..."a on grał w tym .i w tamtym "marq112 pisze:nigdzie indziej go nie ogldalem
cóż za poważne niedopatrzenie ,musisz to nadrobićmarq112 pisze:dopiero se uswiadomilem ze nigdy nie ogladalem Armagedonu