przyleciałby xD specjalnie xDB... pisze:ostatnio nawet sie zaczęłam zastanawiać czy nie zaprosić go do mnie na studniówkę
o matko...stan zachwycenia Alexem w pełni widze...
przyleciałby xD specjalnie xDB... pisze:ostatnio nawet sie zaczęłam zastanawiać czy nie zaprosić go do mnie na studniówkę
oj w pełni i jest coraz gorzejTanira pisze:o matko...stan zachwycenia Alexem w pełni widze...
a ja własnie nie wiedziałm kogo bym zaprosiła..a to całkiem dobry pomysł..ciekawe czy by przyjechałB... pisze:ostatnio nawet sie zaczęłam zastanawiać czy nie zaprosić go do mnie na studniówkę^^, ale cóż zrobić jak już wcześniej kogos zaprosiłam głupio teraz tak byłoby to odwoływać
a czemuz tooo?AutumnLeaf pisze:ano może i bardzo...;P
masz szczęście, że święta są xDzniewieściałym hehe
cholera, wrzucasz mi od wczoraj nieprzerwanie xDxDale podobno z wariatami sie nie zaczyna wiec poszlam spac i nie drazyłam tematu xD
no pierwsze słysze...zamienił się w Sida no co chcesz...musze se to obejzec xDAutumnLeaf pisze:hemofaga ^^ człowieka, który pod wpływem czegoś tam zmienił się właśnie w coś takiego, ale chyba mu sie ta zmiana do końca nie udała, bo mu się zęby nie mieściły xDxD![]()