Lincoln Burrows
Świetny humor dziś, dlatego że przepadła mi matematyka i polski, na rzecz jakiejśtam dyskoteki szkolnej
A co za tym idzie bolą mnie nogi ;-)
Michael Scofield
mi się już lepiej zrobiło

Michael Scofield
mmmm..ja spałam do 20.00 hahahaha i już mi lepiej :] a dzisiaj nic nie będę robić - jeden dzień przerwy każdemu się należy, co nie? 
Michael Scofield
genialny pomysł
nic nie robienie chyba najlepiej nam wychodzi^^
Michael Scofield
agulec dziwnym trafem tez spalem do 20.00 xDagulec pisze:ja spałam do 20.00 hahahaha
jakos tak zasnelem a jak wstalem to czytalem tego pieprzonego romeo i julie
Michael Scofield
hahaha.. a zgadnij co ja zrobiłam jak wstałam - weszłam na foruuuum..! xDmarq112 pisze:agulec dziwnym trafem tez spalem do 20.00 xD
jakos tak zasnelem a jak wstalem to czytalem tego pieprzonego romeo i julie
spanie do 20.00 rządzi xD
Michael Scofield
niom
a pozniej w nocy jak sie nie chce spac xD wiem cos o tym 
Michael Scofield
a ja powoli zdrowieje, byłam u lekarza który zapisał mi jego standardowy zestaw leków: Augumentin, Bioparox i Calcium- mam wrazenie ze ten dziad ma jakas tajna umowe z miejcowa apteka^^
Lincoln Burrows
Świetnie - ferie mi się zaczęły
I zapewne inni też się z tego powodu cieszą ;-)
Mam nadzieję, że szybciej niż powoli wrócisz do zdrowiaB... pisze:a ja powoli zdrowieje, byłam u lekarza który zapisał mi jego standardowy zestaw leków: Augumentin, Bioparox i Calcium- mam wrazenie ze ten dziad ma jakas tajna umowe z miejcowa apteka^^
Michael Scofield
mnie boli głowa.. jest mi jakoś źle, smutno, czuję się jak w szklanej bańce.. jestem przewrażliwiona do tego stopnia, że jakby zbił mi się talerz to bym się popłakała. Mam nadzieję, że to nie są oznaki choroby :(
Michael Scofield
agulec nie przejmuj sie ;* zawsze masz nas my cie pocieszymyagulec pisze:mnie boli głowa.. jest mi jakoś źle, smutno, czuję się jak w szklanej bańce.. jestem przewrażliwiona do tego stopnia, że jakby zbił mi się talerz to bym się popłakała. Mam nadzieję, że to nie są oznaki choroby
powrotu do zdrowia ;*
Tweener
Komu jak komu ale mnie się właśnie kończą ;-)NeroNS pisze:Świetnie - ferie mi się zaczęłyI zapewne inni też się z tego powodu cieszą ;-)
Michael Scofield
no to macie fajnie bo mi sie dopiero zaczna 9 lutegokuba107 pisze:Komu jak komu ale mnie się właśnie kończą ;-)NeroNS pisze:Świetnie - ferie mi się zaczęłyI zapewne inni też się z tego powodu cieszą ;-)
Michael Scofield
W tej chwili czuję się strasznie...przed chwilą zobaczyłam ile mi jeszcze zagadnień zostało i opadły ze mnie wszystkie siły a nadzieja na zdanie poszła się jechać. Szlag by to trafił cholera. Idę się przejść może mnie coś rozjedzie a jak nie to zapiję ten wieczór kolejnym napojem energetyzującym.
Michael Scofield
a tak wogóle AutumnLeaf, co ty studiujesz że tak ciągle ryjesz ??? bo ja jestem przerazona jak słysze że ty ciagle przy ksiązkach - myśle o studiach ale jak słysze takie coś to mi rece opadają bo spedzam przy ksiązkach ("na nauce") 0 godzin dziennie
(nie ma sie co smiać bo to szczera prawda) a na odriabianiu lekcji 15min. w porywach jak jest duzo zadane do 30 min.
Michael Scofield
Boże...filologię polską...dwie epoki mam do wbicia a już nie daje rady...
i nie mam tabletek od bólu głowy....
Michael Scofield
dzieki za wiadomosc, wiem na co nie isc xDAutumnLeaf pisze:.filologię polską
Michael Scofield
no tak pani polonistka..ja Ci współczuje.. moze kiedyś bedziesz maltretować (czyt. uczyc) ;-) moje dzieciAutumnLeaf pisze:filologię polską...
Michael Scofield
A żebyś wiedział OO ja jestem polonistą pełną gębą, ale są momenty kiedy żałuje...zresztą chyba jak u każdego studenta xD
Michael Scofield
chcesz moje? xDAutumnLeaf pisze:Boże...filologię polską...dwie epoki mam do wbicia a już nie daje rady...
ja sie czuje świetnie ^^ humorek dopisuje xD słucham sobie Józka i jest gites majones xD i wpierdzielam cukierki ^^
Michael Scofield
Ja się czuję dziwnie...dzziwię się jak można mieć dobry humor...może za jakiś miesiąc też będę tryskać optymizmem bo narazie too...ech.
Michael Scofield
ja w ferie bede zdychać...
Michael Scofield
a co to są ferie? będziemy zdychać razem ;P
Michael Scofield
dobrze...pozdychamy razem...w kupie zawsze razniej ^^AutumnLeaf pisze:a co to są ferie? będziemy zdychać razem ;P
Michael Scofield
głowa mnie boli...bo się uderzyłam...łamaga.