Michael Scofield
co do tego to mam watpliwosci xD
Świeżak
jak to o ile? MUSIB... pisze:o ile sie zacznie![]()
Michael Scofield
dobry pomysł! ja sie na to pisze! a wszystko przez tych cholernych scenarzystów i ten ich strajk! jakbym tak któregoś dorwała w swoje rączki!
Michael Scofield
Ja się tam na nich nie wkurzam...odwalają kawał dobrej roboty to chcą za to kasę nie dziwię im się...
Michael Scofield
nie dziwie sie ze za taka swietna prace chca pieniadze...to normalne...
Michael Scofield
no zgadzam się ze swoją prace wykonują świetnie, ale mozna byłoby to jakoś chyba bardziej kompromisowo załatwic i z pożytkiem dla wszystkich
Michael Scofield
no można mozna...jakaś ugoda czy inne cuda i nie było by przerwy...
Michael Scofield
racja... odwalają kawał dobrej roboty, ale strajkiem nie powinni tego załatwiac, bo to powoduje przerwy w Naszym kochanym serialu 
Michael Scofield
nie tylko w tym...
Michael Scofield
no .. niestety..ten strajk sparalizował wiekszość świetnych seriali 
Michael Scofield
też cierpię nie tylko z braku skazanego
Michael Scofield
... praktycznie wszystkie Dobre seriale amerykańskie ... uknęły przez ten strajk
Michael Scofield
jeszcze tylko 8 dni...
Lincoln Burrows
Nie rozumiem scenarzystów. Jeśli miałby wyjść 4 sezon, który(zakładam) miałby też 13 odcinków, to lepiej go nie robić, tylko lepiej byłoby nagrać 3 dłuższy sezon.
Michael Scofield
no dokładnie...
Michael Scofield
no, bo takie cos jest bez sensu, kazdy sezon jest przeciez inny i w ciagu 13 odc to akcja ledwo co sie zdązy rozwinąc a juz trzeba konczyc...
Michael Scofield
po co tak mieszac? skoro ma byc jeszcze jeden sezon to lepiej polaczyc wszystko i zakonczyc na 3
Michael Scofield
Tanira pisze:polaczyc wszystko i zakonczyc na 3
chyba najlepsze rozwiązanie. Mi się zdaję, że oni sami nie wiedzą kiedy to wszystko skończą.
Michael Scofield
taaaa...chyba tak jest...może bedzie z 6 sezonow? xDniunia pisze:Tanira pisze:polaczyc wszystko i zakonczyc na 3
chyba najlepsze rozwiązanie. Mi się zdaję, że oni sami nie wiedzą kiedy to wszystko skończą.
Michael Scofield
no jak nastepny tez pomieszają zrobia każdy sezon po 5 odcinków to .. tak sezonów może być w nieskonczońośc 
Michael Scofield
to jest chore...
Michael Scofield
niestety nie mamy na to wpływu..
Obojętne to już dla mnie zaczyna się robić; byleby nas nie zawiedli i nadal było tak ciekawe jak dotychczas.
Obojętne to już dla mnie zaczyna się robić; byleby nas nie zawiedli i nadal było tak ciekawe jak dotychczas.
Michael Scofield
oby...i chyba najlepeij by bylo gdyby zakonczyli na 3 sezonie...nie chce zeby zrobiło sie z tym serialem to samo co z Lostami
Michael Scofield
może na 3 to nie bo tak to by nam zostało te 5 odcinków ..
w tym czasie nie zdążyli by chyba jakoś zakończyć sensownie serialu... chyba że by jako ostatnia serie zrobili taki Epilog.. kilka odcinków zakańczających jakoś cały serial
Michael Scofield
no naprzykład...nie chce tylko zeby ciagnelo sie to w nieskonczonosc