chociaz mysle ze on ją jednak jakos tam kochał, moze nawet bardzo, tylko inaczej pojmował istotę miłości, dostosował ją do własnych zasad i potrzeb, stąd te kłamstwa...
ciekawe za to czy biedna Sofia znajdzie pocieszenie w ramionach Lincolna?
dokładnie. on ja bardzo kochał dlatego ja oklamywał. strasznie pogmatwane...B... pisze:ja tez,
chociaz mysle ze on ją jednak jakos tam kochał, moze nawet bardzo, tylko inaczej pojmował istotę miłości, dostosował ją do własnych zasad i potrzeb, stąd te kłamstwa...
ciekawe za to czy biedna Sofia znajdzie pocieszenie w ramionach Lincolna?
no przecież nie musiał jej chronić tak jak Alex Pam , bo i tak Firma widać nic jej nie zrobi, a oszukuje ja z własnoego wyboruB... pisze:a taki Whistler...kłamał bo tak mu było wygodnie i to jak perfidnie, ze niby to musiała być jakaś pomyłka z tym mieszkaniem, nie mówiąc juz o innych rzeczach...
dokładnie tak jak nas nic nie zrazi do ALexaTanira pisze:mnie i tak nic do niego nie zrazi ^^
własnie, mimo ze zabił Tweenera, chciał skłaonić do samobójstwa C-Nota, ale i tak go kochamy ;-)patus1905 pisze:dokładnie tak jak nas nic nie zrazi do ALexa
dobra hehehe niech Ci będzie ;-)Tanira pisze:^^ moja szuja kochana ^^
co tam...czego sie nie zrobi dla miłości...(???) hahaTanira pisze:.o malo co nie zabil wlasnego syna ale co tam xD
obydwoje tacy twardzi, nieokrzesani zbytnio ... ta pasują do siebieTanira pisze:stracił by syna ale może zyskałby dziewczyne gdyby to inaczej sie potoczyło...ja tam czuje cgemie miedzy nimi ^^ nie ma co...
powoli chyba z tego wyrasta, na szczęście dla niej ;-)Tanira pisze:ona jest strasznie naiwna...
Bo Ty dąrzysz do rozstania Sofi z WhistleremTanira pisze:dzieki Bogu bo jakbym miala patrzec na ta naiwnosc przez nastepne odcinki to chyba bym umarła
a ty na pewno polecisz do niego jak na skrzydełkach ... i pochwycisz go w swoje objęcia... i na zawsze bedziecie już razem ^^hahahaTanira pisze:mój James bedzie wreszcie wolny xD
no wiesz musi sobie dziewczyna w życiu jakoś radzić, nie? i tak w porównaniu do Jamesa to krętacz z niej żaden ;-)Tanira pisze:a z drugiej strony z Sofii to tez niezły kretacz jest...