na pewewno, mi się wydaje że to Link bedzie przeznaczony owej Molly , w koncu gadała z nim (w tych skrawkach scenariusza) i wogóle jak michael był w sonie, wiec jest wieksze prawdopodobieństwo że Oni beda razem.niunia pisze:Scenarzyści pewnie mają jakiś plan co do tej Molly..
Michael Scofield
Michael Scofield
dobry trop Patus ;-)
Michael Scofield
Linc kazda dorwie i zadnej nie odpusci ^^
T-Bag
może tak być, aczkolwiek ja jestem przygotowana na wszystko - nie zależnie jak potoczy się historyjka tej kobiety, a z kim będzie; to się okaże...
Michael Scofield
no tak w końcu jak juz nakreca jedną "taką" scene to Linck na pewno bedzie chciał wiecej i bedzie polował na kolejna niewiaste ^^hahahaTanira pisze:Linc kazda dorwie i zadnej nie odpusci ^^
Michael Scofield
hahaha bo takich niewiast to tam pełno, taka np Susan-niewiasta w pełnym tego słowa znaczeniu, hehehepatus1905 pisze:niewiaste ^^
ciekawe czy każda będzie tylko go chciała np ta Molly, moze ma kobieta jakieś szczególne wymaganie i coz taki Linc pocznie wtedy?
Michael Scofield
ale Linc ma wszystko...i styl...i inteligencje...i wyglad... 
T-Bag
w jaki sposób to mamy odebrać? powaga czy żart?Tanira pisze:ale Linc ma wszystko...i styl...i inteligencje...i wyglad...
Michael Scofield
jak chcecie xD dla mnie to najwiekszy zart ostatnich lat xD
Michael Scofield
hahahaTanira pisze:dla mnie to najwiekszy zart ostatnich lat xD
i ja tak sądzę, i nawet przez ułamek sekundy nie pomyślałam, ze piszesz to na serio...
Michael Scofield
hahaha^^ no dziwne gdyby ktoś wzioł to na poważnie
nie wiem w którym miejscuTanira pisze:styl...
to dopiero żąrt wszechczasówTanira pisze:inteligencje...
to juz zależy od gustu , jak dla mnie tez nie za bardzoTanira pisze:wyglad...
Michael Scofield
nie mogę nic więcej dodać xDpatus1905 pisze:hahaha^^ no dziwne gdyby ktoś wzioł to na poważnienie wiem w którym miejscuTanira pisze:styl...![]()
to dopiero żąrt wszechczasówTanira pisze:inteligencje...
to juz zależy od gustu , jak dla mnie tez nie za bardzoTanira pisze:wyglad...
Michael Scofield
wyczerpałam ten wątek doszczetnieTanira pisze:nie mogę nic więcej dodać xD
Michael Scofield
ciekawe kiedy będzie wiadomo, jaka aktorka wcieli się w postać owej Molly.. 
Michael Scofield
pewnie to nie bedzie jakas bardzo znana kobieta...
Michael Scofield
ten serial jest bardzo specyficzny pod wzgledem doboru aktorów, albo zatrudniają bardzo znanych jak Peter, albo takich których sie juz gdzies widziało ale za bardzo na nich uwagi nie zwracało wcześniej jak Will
, albo takich sie widzi pierwszy raz jak taki Michael, James czy Sofia chociażby... ;-)
T-Bag
poniekąd macie rację, ale znów nie do końca, bo facet sie dopiero w 1 sezonie rozkręcał w drugim widać było, ze mu nawet całkiem nieźle to wychodzi, a już w 3 sezonie pokazał na co go stać; facet nie jest najinteligentniejszym osobnikiem w PB, ale za to potrafi odgrywać twardziela i potrafi się bić co czasami nawet samemu Scofield'owi się nie udawało - nie znaczy, że nie należy do tych najlepszych i wszystko wiedzących, ale nie powinien się odsuwać w cień, bo to dzięki jego postaci serial powstał, a on odgrywa tylko rolę jako mu przypisano...
Świeżak
nie nie tylko nie to żeby michael był z molly o nie nie nie!!!Nie pasują do siebie
Michael Scofield
no tego jeszcze stwierdzić tak do końca nie możemy; niewiadomo przeciez jaka aktorka wcieli się w ową Molly, jaką ta postać będzie miała przyszłośc i osobowość w filmie.Natix pisze:Nie pasują do siebie
Choć ja już teraz uważam, że nigdy nie powinna zostać w jakiś sposob połączona z michaelem; oznazałoby to, iż jego miłosc do Sary nie znaczyła nic.
Michael Scofield
zgadzam sie z niunią. Nie mozna tego stwierdzic juz teraz. Ale jak równiez koleżanka zauwazyła połączenie jej w jakikolwiek sposób z Majkielem było by ogromnym ciosem w strone Sary. Stracił ja...współczuję...ja również za nią tesknie ale skoro ja tak bardzo kochał...ta miłość rozwijała się całe 2 sezony...to nie moga nagle wymyslicz płomiennego uczucia miedzy nim a jakąś nową panną
T-Bag
macie rację, ale ja tam jednak jestem na wszystko przygotowana, bo nie wiadomo co odbije scenarzystom, więc nic mnie już nie zdziwi (ale o tym pisałam wcześniej), a co będzie to sie zobaczy
T-Bag
macie rację, ale ja tam jednak jestem na wszystko przygotowana, bo nie wiadomo co odbije scenarzystom, więc nic mnie już nie zdziwi (ale o tym pisałam wcześniej), a co będzie to sie zobaczy