Ale są gusty i guściki
T-Bag
Ja lubię wiosne ^^ i lato ^^ i jesień ^^ i zime 
Ale są gusty i guściki
Ale są gusty i guściki
T-Bag
mnie trudno zdenerwowac ale jak juz to wkurzaja mnie ludzie ktorzy cos uslysza a potem dodaja swoje slowa i gadaja wszystkim nieprawde tzn.PLOTKARZE ;-)
Michael Scofield
A mnie ludzie którzy zwracają komuś uwagę a sami robią dokładnie to samo 
Michael Scofield
najbardziej chyba monotonność
i ludzie, którzy uważają się za lepszych
i ludzie, którzy uważają się za lepszych
Michael Scofield
a mnie egoiści...co za podła rasa
Michael Scofield
Moja kumpela... Jak pisze sprawdzian to najchętniej by wszystkim buzie zakleiła i kazała sie nie ruszac!! Ale jak Ona skończy i ktoś ja prosi aby była cicho to jest "Spadaj!!!" I oczywiście nikt jej się nie stawia... Ja próbuje, co juz mówiłam w jednym temacie, ale z nia zadzierać to masz prze*****e
Michael Scofield
takich coraz częściej się spotyka. widać ich rodzice nie wiedza jak wychowywać dzieci albo sami są tacy sami.agulec pisze:i ludzie, którzy uważają się za lepszych
Moja koleżanka z ławki. Dzisiaj trzeba było dokończyc mit o Dedalu a ta zaczęła w ten sposob "Ikar wylądował spokojnie na Krecie"^^ z czego wyladował Dedal i nie na krecir tylko na Sycylii...^^
Michael Scofield
... i założył pierwszą mafięXaneta pisze:nie na krecir tylko na Sycylii...^^
Moja wspaniała wychowawczyni.
Michael Scofield
nie wiem xD ale ona nie ogląda PB i twierdzi ze to forum jest beznadziejnemk95 pisze:... i założył pierwszą mafię
Michael Scofield
Phi. Od razu widać, ze jest beznadziejna^^Xaneta pisze:twierdzi ze to forum jest beznadziejne
Michael Scofield
no jak tak można powiedzieć...
Denerwuje mnie jeszcze koleś od W-Fu. Bo kiedy ja chce grać w siatke to on nie chce.phi..
Denerwuje mnie jeszcze koleś od W-Fu. Bo kiedy ja chce grać w siatke to on nie chce.phi..
Mahone
np dzisiejsza pogoda i moi rodzice, którzy zawsze mają do mnie jakieś wąty... ehh..
Michael Scofield
śnieg, kiedy zamarzam w środku śnieżycy, wyglądając jak wielbłąd i dżwigając dodatkową tonę białego puchu.
Michael Scofield
pogoda, ciotka i jeszcze parę osób
Michael Scofield
babka w czytelni, której zasran*** obowiązkiem jest podanie znalezienie ksiazek które jej spisałam, a nie jeszcze sapanie mi ze tyle musi szukaaaaac
buuuu 
Najbardziej denerwują mnie nauczyciele. Co chwilę się o coś czepiają to o mundurek, o zadania domowe, o kartkówki... I to, że co chwile są jakieś kłótnie.
A najbardziej nie lubię, jak nauczyciele nam grożą ujemnymi punktami!!!!!!! To jest okropne. Co chwilę jakieś muszą sie sypać...
A najbardziej nie lubię, jak nauczyciele nam grożą ujemnymi punktami!!!!!!! To jest okropne. Co chwilę jakieś muszą sie sypać...
Michael Scofield
o tak tak...mundurki..."nie nosisz mundurka bla bla bla".... zad.domowe tym bardziej.facetka od matmy od razu 1 wstawia.Pam pisze:Najbardziej denerwują mnie nauczyciele. Co chwilę się o coś czepiają to o mundurek, o zadania domowe, o kartkówki... I to, że co chwile są jakieś kłótnie.
Michael Scofield
mój wujek mnie denerwuje do potęgi!! Co tydzień od roku jest u nas na obiedzie ze swoimi dziećmi... Umarła mu zona... Ale to nie jest pretekst aby się do nas zwalać!! Myśli, że nas to obeszło??!! Nic nie przyniesie... Gdyby chociaż surówkę zrobił... Moja mama siędzi pół dnia aby zrobić obiad dla 9 osób!!Ale nie!! To poniżej jego godności!! Siedzi przy naszym stole jak Pan i Władca!! Hrrr... Wymądrza się co chwile!! A jak moja mama prosi aby po obiedzie i deserze znieść talerze do kuchni to On musi jechac... juz!! Cały czas coś od nas chce... Popędza nas z przebudową kuchni bo On w góry do domku chce wziąć nasze meble!! Co on sobie mysli??!!Byliśmy raz u nich na obiedzie to moja mama gary zmywała, a on siedział przed telewizorem!! Moja najbliższa rodzina!! Super!! Grrr... Litania... Troche mi zeszło złego samopoczucia...
Michael Scofield
Niemoc w niektórych sprawach! chciałbym coś nieraz zrobić.. no ale nie mogę 
Michael Scofield
Plus, który zeżarł mi więcej niż pięć zyli za pakiet @#$$$1@@#!!!!!!!!!!!! Żeby szlag jasny trafił tą przeklętą sieć!!!!!
Michael Scofield
zmien sobie do Orange ;] ja mam i nie narzekam.AutumnLeaf pisze:Żeby szlag jasny trafił tą przeklętą sieć!!!!!
Denerwuje mnie moja mama bo ja nie moge sobie siedziec na kompie bo trzeba iśc do sklepu po zakupy,bo sa święta i trzeba jutro upiec ciasta i bla bla bla..
Michael Scofield
Co mnie denerwuje...hmmm...może ludzie, którzy dopieprza...ją się do wyglądu moich włosów, do tego JAK się ubieram i JAK się maluję. A oprócz tego co jem ile jem może jeszcze gdzie jem i jak jem?!
John Abruzzi
mama... że mało jem, albo,że za dużo, że jak jestem w Poznaniu to nie chodzę do kościoła, że najchętniej nie wracałabym do domu na weekendy... że mam badziewny gust, że siedzę za długo w necie, że się nie uczę, że nie tak mnie wychowała, że się na mnie zawiodła........ ech 
Lincoln Burrows
pogoda, gościu od WF-u (zboczeniec powalony), wszyscy moi nauczyciele, rodzice, mój katar, bałagan....xD
Michael Scofield
o o o! kochana możemy sobie poznać rękę!grrr.mama... że mało jem, albo,że za dużo, że jak jestem w Poznaniu to nie chodzę do kościoła, że najchętniej nie wracałabym do domu na weekendy... że mam badziewny gust, że siedzę za długo w necie, że się nie uczę, że nie tak mnie wychowała, że się na mnie zawiodła........ ech