T-Bag
no tak; dla Linca to z jednej strony gorzej, ponieważ nie chce okłamywać brata, a lepiej, dlatego że skoro nie mówi mu prawdy to Michael ma nadzieje, czy też wiarę iż jak wydostanie się z Sony to zobaczy i uratuje Sarę, a jeśli by się od razu o tym dowiedział to by jednak jakaś jego część zgasła i wtedy mógłby zrezygnować z planu (ale to tylko przypuszczenie, bo wiemy, że Michael nie chce tam zostać)
Lincoln Burrows
Hmm.. jeśli by zabili LJ'a to Konsul załatwił by Mikowi przeniesienie ale Mike nie jest chyba zdolny do tego żeby z zemsty za nieudaną akcje Linca i w rezultacie śmierć Sary nie uratować LJ'a.. co myslicie?Mela0607 pisze:no tak; dla Linca to z jednej strony gorzej, ponieważ nie chce okłamywać brata, a lepiej, dlatego że skoro nie mówi mu prawdy to Michael ma nadzieje, czy też wiarę iż jak wydostanie się z Sony to zobaczy i uratuje Sarę, a jeśli by się od razu o tym dowiedział to by jednak jakaś jego część zgasła i wtedy mógłby zrezygnować z planu (ale to tylko przypuszczenie, bo wiemy, że Michael nie chce tam zostać)
T-Bag
no tak; kolesiowi zależy na braciszku jak i na LJ; tak też wiadomo, że nie zrezygnuje; możliwe, że dzięki temu jeszcze coś zyska; pożyjemy zobaczymy
Lincoln Burrows
A co ma do zyskania? Skoro stracił Sarę.. to wszystko zawali mu się na głowe cały jego świat jeśli sie o tym dowie .. albo raczej jak już sie o tym dowie bo to ze w koncu sie dowie jest pewne.. troche pomaslilem ale ogolnie chodzi mi o to ze poza swoja wolnosca Mike nie ma nic do zyskania..Mela0607 pisze:no tak; kolesiowi zależy na braciszku jak i na LJ; tak też wiadomo, że nie zrezygnuje; możliwe, że dzięki temu jeszcze coś zyska; pożyjemy zobaczymy
T-Bag
masz rację, ale teraz można się wszystkiego spodziewać, bo przecież każdy się zmieni; Michael, Susan: tak więc nie wiadomo o co chodzi tej całej firmie czy tylko o uwolnienie Whistlera? niby trudne, aczkolwiek łatwe, ale wydaje mi się iż tak to jest za mało na umiejętności Scofield'a, więc pewnie jeszcze coś dla niego wymyślą
Lincoln Burrows
Jeśli chodzi o firmę to ja chcę poznać nazwisko i ogólnie funkcje i możliwości tego Generała który kieruje tym wszystkim . Wiesz którego ten co tylko pisał na karteczkach a rozmawiał 2x raz z Kimem na łódce i raz w tym ich laboratorium z którymś agentem .
T-Bag
nie kojarzę, nie ma się co dziwić - moja skleroza
Lincoln Burrows
Czego nie kojarzysz ? W ogóle postaci ? Przecież ten facet to najważniejsza postać w całej Firmie.. ;-) :->
T-Bag
no tak, wiem że facet kierują całą tą firmę, ale nie przypominam sobie tych rozmów z nim
Lincoln Burrows
Aaaha.. no właśnie te dwie tylko są. Na łodzi z Billem Kimem nie pamiętam który odcinek a w laboratorium sama końcówka odcinka 22 sezonu 2 pt. "Sona" 
T-Bag
hmm... jedynie pozostaje mi sobie odświeżyć odcinki bym mogła sobie niektóre sceny przypomnieć
Lincoln Burrows
obejrzyj sobie wszystkie 44 odcinki sezonów 1 i 2.. możemy razem
:*
T-Bag
zapamiętam; na pewno to nie prędko nastąpi, ale w końcu będę musiała, może przez święta sobie zrobię "partyjkę" przynajmniej 1 sezonu
ano chyba, że tak; okej, ale co to tam było?
Sara nie wróci i mówi się trudno; cóż pewnie nie powitamy innej osoby, która pojawi się w życiu Scofield'a, ale może to i dobrze
ano chyba, że tak; okej, ale co to tam było?
Sara nie wróci i mówi się trudno; cóż pewnie nie powitamy innej osoby, która pojawi się w życiu Scofield'a, ale może to i dobrze
Ostatnio zmieniony 2007-10-21, 21:09 przez Mela0607, łącznie zmieniany 1 raz.
Lincoln Burrows
Jak to nie ? Przecież w zapowiedziach sezonu III było powiedziane że pojawi się kobieta dorównująca inteligencją Michaelowi , i w niej się nasz Miki zakocha 
T-Bag
nie; tak nie może być, no chyba, że tu biorą pod uwagę Susan, ale on się nie zakocha w niej
Lincoln Burrows
A mi się wydaje że tu może chodzić o Sofie Lugo..
T-Bag
która to? ta od Whistlera?
Świeżak
Ja myślę, że Michael już się nie zakocha przecież to Sara 9 ([*])
była jego prawdziwą miłością ;(
Nom ta od WhistleraMela0607 pisze:która to? ta od Whistlera?
T-Bag
właśnie; uważam podobnie iż Scofield już się nie zakocha, a wiadomo jak to bywa w filmach czy też serialach; trzeba swoją ukochaną pomścić, pewnie i tu tak będzieFish94941 pisze:Ja myślę, że Michael już się nie zakocha przecież to Sara 9 ([*])
nie, ona odpada; ona nie wygląda mi na bystrą kobitkę, zresztą ona ma facetaFish94941 pisze:Nom ta od Whistlera
Lincoln Burrows
No to co że ma faceta? w tym filmie się wszystko zmienia tak szybko.... więc to też może 
T-Bag
ale ona do niego nie pasuje; zresztą to już będzie koniec z wątkiem miłosnym w serialu, no jedynie pozostanie Sucre z Maricruz
John Abruzzi
Też mi się tak wydaje, że wątki miłosne jak narazie zostały zakończone w PB oprócz Sucre i Maricruze. Może akurat za pare odcinków pojawi się nowa kobieta w której zakocha się Scofield i wtedy zacznie się nowy wątek miłosny bo jak narazie to nie ma co na to liczyć po mojemu.
Lincoln Burrows
Sucre grabarz xD ... a co do wątków miłosnych to powtarzam że w zapowiedziach sezonu 3 było napisane wyraźnie że się pojawi jakaś laska co się w niej Miki zakocha !
C-Note
Ale żeś dowalił...Sebastian66i6 pisze:Miki
A ja jestem dalej za parą Linc&Susan
Michael Scofield
[glow=blue]kurde, bez sary bdzie jakoś tak głupio[/glow]
ale kolorek
ale kolorek