Michael Scofield
nie mówię o wrzaskach, ale o normalnym mówieniu ;-) chociaż szczerze mówiąc wolę go szeptającego...taki scofieldowy jest wtedy ;-)
Fernando Sucre
Poradnik jak zostać dobrym Scofieldem:
a) Musisz mrużyć oczy.
b) Musisz szeptać.
c) Pomagaj przyjaciołom i na tyle, na ile Cię stać bądź dobrym człowiekiem.
(raczej nie zabijaj jak nie jest to konieczne ;p)
d) Znajdź sobie starszego brata, którego będziesz chronił, a który w razie czego wyciągnie Cię z kłopotów ;p
^^
a) Musisz mrużyć oczy.
b) Musisz szeptać.
d) Znajdź sobie starszego brata, którego będziesz chronił, a który w razie czego wyciągnie Cię z kłopotów ;p
^^
Michael Scofield
dodaj jeszcze, spraw aby dziewczyny traciły dla ciebie głowy........ czarny humor.
T-Bag
Tak więc:Ms_psycho pisze:Poradnik jak zostać dobrym Scofieldem:
a) Musisz mrużyć oczy.
b) Musisz szeptać.
^^
a) ja to nazywam Scofieldowskim spojrzeniem, którego niestety nie posiadam
b) a to już odpadam
c) o tutaj się nadaje; towarzyska jestem; pomagać lubię, a nie zabijam jak nie ma dowodów
d) starszego brata mam; teraz w wojsku więc mu nie pomogę, ale ogólnie to zawsze wyciąga mnie z kłopotów, bo ciągle coś mi się przydarza
ano i jeszcze te dziewczyny; aj no pewnie, że tracą głowy na mój widok
więc jak? nadaje się?
John Abruzzi
Hehe
oj Mela
podrywać to ja mogę ciebie a nie żeby jakieś kobitki cię podrywały 
T-Bag
dobrze, że nie wspomniałeś o innych chłopakach 
chociaż powodzenie u dziewczyn mile widziane
Tweener
ale fotki 
Lincoln Burrows
No i znowu.. Mela ciągnie Cie do dziewczyn ?Mela0607 pisze:dobrze, że nie wspomniałeś o innych chłopakach
T-Bag
które fotki? Te umieszczone przez Ms_psycho? A on ma oczy podobne do Angeliny Jolie; wiem kiepskie porównanie, ale jeśli tak przyjrzeć się jego oczkom, a od Angie to nawet by były do siebie podobnenatalios pisze:ale fotki
Sebastian66i6 pisze:Mela ciągnie Cie do dziewczyn ?
ehm... różnie bywa
Świeżak
Nie wiedzialem gdzie to napisac. Mam dosc dziwne pytanie co on pije http://www.prison.org.pl/Fotki/Aktorzy/ ... 1/4444.jpg nie wiem czy to jest shake,kawa mrozona cholerka wie ??? i w polsce nie spotkalem sie z tym 
T-Bag
wow! ale ładnie tutaj wyszedł, a to pewnie jest coś w stylu kawy mrożonej...
Lincoln Burrows
z lodami na górze? czy to bita śmietana? co w tej ameryce nie wymyślą.. ^^Mela0607 pisze:coś w stylu kawy mrożonej..
Ostatnio zmieniony 2007-11-10, 22:37 przez Sebastian66i6, łącznie zmieniany 2 razy.
T-Bag
pewnie jedno i drugie, no tak w tym przypadku amerykanom nie ma się co dziwić skoro oni tylko to preferują + fast foody, mimo to Miller świetnie sie prezentuje jedząc tyle "pyszności"...Sebastian66i6 pisze:z lodami na górze? czy to bita śmietana? co w tej ameryce nie wymyślą.. ^^
Dobra pozwoliłem na chwilę odbicia od tematu w celu wyjaśnienia co znajduje się w tym kubku. Teraz powracamy do tematu. Każdy post nie na temat będzie usuwany.
KhAn
Ostatnio zmieniony 2007-11-10, 22:37 przez Mela0607, łącznie zmieniany 1 raz.
Lincoln Burrows
kHaN usuń ten post ale napisz swój albo tutaj na żółto co na prawde jest w tym kubku bo mnie to szczerze zaciekawilo.. ^^ jak nie wiesz to sie dowiedz
a tak btw to wcale nie odbieglismy od tematu bo jest to temat o Wencie wiec rozmawiamy sobie co Went pija w wolnych chwilach xD
Nie będe nic pisał. Jest wszystko wytłumaczone w tamtych postach i może zostać.
KhAn
Nie będe nic pisał. Jest wszystko wytłumaczone w tamtych postach i może zostać.
KhAn
Ostatnio zmieniony 2007-11-10, 22:41 przez Sebastian66i6, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
A ja jutro bardzo chętnie pooglądam sobie Majkelka w dinusiach xD Chociaż pewnie nie będę mogła się do niego przyzwyczaić ;P Z całych sił próbuje go nie szufladkować 
T-Bag
KhAn zlituj się nad nami, bo przecież cały czas dyskutujemy na temat tego co pije Miller!
A to na pewno jest jakaś kawa mrozona...
A to na pewno jest jakaś kawa mrozona...
Michael Scofield
o mniam...wydaje mi się, że to jakś kawa z bitą śmietaną i czekoladą...mmm 
T-Bag
ech... nie dobijaj mnie, a chciałam w to aż tak bardzo nie wnikać...AutumnLeaf pisze:o mniam...wydaje mi się, że to jakś kawa z bitą śmietaną i czekoladą...mmm
ale okej ja się cieszę tym jak ładnie wygląda Miller na tym zdjęciu, więc nawet zapominam o tym co jest w tym kubeczku (przynajmniej sie staram), ale muszę przyznać iż na niektórych fotach Miller jest nawet przystojny, dopiero teraz to zauważyłam
Michael Scofield
Mela0607, ja zauważyłam, iż jest przystojny już wcześniej; chociazby jak brał udział w teledysku "we belong together" 
a ja muszę się opamiętać na jego punkcie, bo czasami to juz przesadzam
i przy okazji gratuluje z rangi mahone'a
a ja muszę się opamiętać na jego punkcie, bo czasami to juz przesadzam
i przy okazji gratuluje z rangi mahone'a
Ostatnio zmieniony 2007-11-11, 13:26 przez niunia, łącznie zmieniany 1 raz.
Świeżak
tu jescze jedna fotka z kawa

T-Bag
A mi się tutaj spodobał (tzn. na tym zdj); ma taką fajną minę i ładnie się ubiera...niunia pisze:Mela0607, ja zauważyłam, iż jest przystojny już wcześniej; chociazby jak brał udział w teledysku "we belong together"
a ja muszę się opamiętać na jego punkcie, bo czasami to juz przesadzam![]()
jej nawet nie zauważyłam iż już jestem Mahone, ale dziękujęniunia pisze:i przy okazji gratuluje z rangi mahone'a
Michael Scofield
a koszulę ma podobną jak tą, którą miał na sobie jeszcze w więzieniu Fox River.
Np. na tym zdjęciu*
*link
Np. na tym zdjęciu*
*link
Michael Scofield
haha Jakie rodzinne zdjątko xD
W Fox River mieli świetne buty, te czarne, nie mogłam się na nie napatrzeć xD
Ogónie eleganckie ubranka ;P
Koszula rzeczywiście podobna xD
Ach i ta kawka ^^
W Fox River mieli świetne buty, te czarne, nie mogłam się na nie napatrzeć xD
Ogónie eleganckie ubranka ;P
Koszula rzeczywiście podobna xD
Ach i ta kawka ^^
C-Note
Widzę, że Millerowi całą sesję z kawą zrobili.... Ach ci paparazzi.... 

I jakie miał fajna trampacze... Tak... Tam wyglądał nieźle...niunia pisze: ja zauważyłam, iż jest przystojny już wcześniej; chociazby jak brał udział w teledysku "we belong together"
T-Bag
no tak; jednakże na tym zdj. z tą kawką lepiej wygląda; a wiadomo paparazzi są zdolni do wszystkiego by tylko zdobyć "unikatowe" zdjęcie jakiegokolwiek aktoraniunia pisze:a koszulę ma podobną jak tą, którą miał na sobie jeszcze w więzieniu Fox River.