T-Bag
hehe no tak; to były jego wyrzuty sumienia...
Lincoln Burrows
I dobrze. Znak że Mahone ma jeszcze sumienie.. po tylu mordertwach.. Tbag już pewnie nie ma sumienia hehe.
T-Bag
hehe faktycznie, ponieważ go nikt nie prześladuje...
Michael Scofield
jasne, że ma sumienie, i miał cały czas, widać było jak przeżywał każde kolejne morderstwo w drugim sezonie, a Fichtner doskonale to pokazał. I na tym skończe bo za chwile zacznę się wymądrzać i może sie zrobić niebezpiecznie:P
Lincoln Burrows
A Tbag w sumie po głębszym zastanowieniu z mojej strony zasługuje jednak na krztę współczucia i uważania go za człowieka.... pamiętacie sytuację z Panią Hollander..?
T-Bag
On ją początkowo kochał, ale później przerodziło się to w obsesję na jej punkcieSebastian66i6 pisze:pamiętacie sytuację z Panią Hollander..?
Lincoln Burrows
Gdyby jej nie kochał to by ich pozabijał.. ! a nie zadzwonił po gliny..
T-Bag
no tak, bo przecież ja napisałam iż on ją kochał, ale później to już nie była zwykła miłość tylko to było obsesyjnie uczucie ze strony T-Bag'a do tej pani, bo przecież to co on ma zamiar zrobić nikt nie jest w stanie przewidzieć
Lincoln Burrows
Scenarzysta jedynie heheheh... no tak myślałem że Ci chodziło o to że to już nie była miłość tylko obsesja.. zgodzę się że "obsesyjna miłość" 
T-Bag
no tak, ale chodziło mi o widzów, a widzisz uczucie było, ale jednka niezbyt normalne...
Lincoln Burrows
Może uczucie normalnie.. ale T-Bag jest nie bardzo normalny i wyszło tak jak wyszło heh...
T-Bag
no właśnie i dlatego uważam iż obsesja na czyimś punkcie nie należy do zjawisk normalnych... 
Lincoln Burrows
Ja mam obsesję na punkcie pewnego zespołu.... jestem świrem .. ale cóż na teście mi wyszedł Pathosik więc... 
T-Bag
dla mnie to zadna nowość, zresztą mi zawsze odbija 
a T-Bag poniekąd jest nie normalny, ale zaś potrafi kontrolować siebie, a to jest najwazniejsze...
a T-Bag poniekąd jest nie normalny, ale zaś potrafi kontrolować siebie, a to jest najwazniejsze...
Lincoln Burrows
W przeciwieństwie do Mahon'a .. heh... 
T-Bag
o właśnie; tego mi zabrakło, ale przecież dzięki temu otrzymaliśmy naprawdę świetną postać, która wyróżnia się swoim zachowaniem...
Michael Scofield
źródł: savethegooddr