Ja moge oceniac i pomagac na odleglosc
Michael Scofield
Gdyby nie moj komputer, to na pewno bym zrobil, ale mam takiego zloma ze szok.
Michael Scofield
Zarabiste jest to logo... wchodze po takim czasie nieobecności i poporstu szczena mi opadała.... swietna praca
T-Bag
Logo ogólnie mnie się nie podoba no ale nic z taką ilością postaci by mi się nie podobało xD
Od strony graficznej
Marek nie wiem co się czepiasz tego światła takie były zdjęcia -_- hej może ty umiesz zmieniać kąt padania światła na zdjęciach?
Lincoln że z 2 sezonu mi nie przeszkadza bym się nawet nie połapał gdyby nie posty tutaj
i co najważniejsze to tak na Sarze, Sucre i Susan obowiązkowo sharpen.
Napis do kitu, trzeba by go jakoś zrobić tak żeby był matowy i zmienić kolor na jakiś szary.
Od strony graficznej
Marek nie wiem co się czepiasz tego światła takie były zdjęcia -_- hej może ty umiesz zmieniać kąt padania światła na zdjęciach?
Lincoln że z 2 sezonu mi nie przeszkadza bym się nawet nie połapał gdyby nie posty tutaj
i co najważniejsze to tak na Sarze, Sucre i Susan obowiązkowo sharpen.
Napis do kitu, trzeba by go jakoś zrobić tak żeby był matowy i zmienić kolor na jakiś szary.
Michael Scofield
Nie tylko, te postacie sa z jednego zdjecia, z pierwszego promo IV sezonu, a z tego co wiem sa jeszcze osobne promo z kazdym z postaci z osobna. i to w dobrej jakosci, gdzie swiatlo pada na twarztego światła takie były zdjęcia
Michael Scofield
Wiem, ale miałam to zdjęcie w strasznie słabej jakości i wyglądało gorzej niż Linc z drugiego sezonu. Teraz znalazłam w lepszejLuthien pisze:W dodatku na zdjęciu promocyjnym z 4. sezonu również ma założone ręce, więc zupełnie nie rozumiem czemu tak.
Niet, każda postać to osobne zdjęcie :]MarQ pisze:te postacie sa z jednego zdjecia
i podgląd..
http://i287.photobucket.com/albums/ll12 ... odglad.jpg
Zmniejszyłam postacie i poprawiłam światło, tak że pada w miarę jednej strony, wymieniłam Linca.
Co myślicie?
John Abruzzi
Teraźniejsze zdjęcie Lincolna bardziej tu pasuje, bo mamy obecnie IV sezon, ale szczerze to poprzednie bardziej mi się podobało. W ogóle lepiej się komponowało z logo. Cała reszta jednak lepsza jest teraz, chociaż zasadniczej różnicy (oprócz napisu
) nie widzę.
Mahone
A ja widzę- Bellick w innym mijescu, dzięki czemu nie odnoszę wrażenia, że on i WMW to bracia syjamscy połączeni ręką
.
John Abruzzi
Michael Scofield
hmm... osobiście bardziej podoba mi sie pierwsze, ale to jest niczego sobie... 
Razi mnie w oczy tylko to, że postacie sa dość niewymiarowe... Każda żyje swoimi wymiarami... xD Ale ogólnie to się ładnie prezentuje
Razi mnie w oczy tylko to, że postacie sa dość niewymiarowe... Każda żyje swoimi wymiarami... xD Ale ogólnie to się ładnie prezentuje
Michael Scofield
Teraz to jest ładne 
postacie mniejsze ladnie wygladaja,
rozmieszczenie tez lepsze, bellick lepiej wyglada
ogolnie nie ma juz takiego chaosu
teraz jestem na TAK
postacie mniejsze ladnie wygladaja,
rozmieszczenie tez lepsze, bellick lepiej wyglada
ogolnie nie ma juz takiego chaosu
teraz jestem na TAK
Fernando Sucre
O! No i teraz nie mam zastrzeżeń
Przede wszystkim ten Linc już mnie nie denerwuje ;-) Bardzo ładnie. I napis super.
[ Dodano: 2008-09-24, 22:18 ]
I Bellick w lepszym miejscu.
[ Dodano: 2008-09-24, 22:18 ]
I Bellick w lepszym miejscu.
Michael Scofield
Napis znacznie lepszy , a zauwazyliście że "Święta Trója" ma jednakowo załozone ręce - bossko to wygląda, troche jeszcze te białe kontury przy Alexie wadą , ale ogólnie praca ok 
Michael Scofield
Logo bardzo ładnie, tylko Lincoln mi troszkę nie pasuję: wydaje się jakby był najważniejszy, o wiele lepiej pasowałby Michael na tym miejscu. ale cóż, rozumiem, że na pewno byłoby ciężko go wsadzić z powodu jaką pozę obrał na zdjeciu promującym.
I Agulec dziękujemy bardzo za czas, ktory na to poświęciłaś, bo sporo pewnie ci to zajeło
:*
I Agulec dziękujemy bardzo za czas, ktory na to poświęciłaś, bo sporo pewnie ci to zajeło
T-Bag
No teraz jest już prawie dobrze 
Jeszcze trochę popisze xD
Za wszelką cenę usunął bym tą kreskę z prawej części Alexa
Po 2
Przestawił bym Sucre i Hakera w lewo i w miejsce pomiędzy Sarą a Sucre walnął Bradzia żeby wypełnił tą pustkę swoją powierzchnią
i obrócił bym go (flip horizontal).
To tyle narazie i tak jest o wiele wiele lepiej
Jeszcze trochę popisze xD
Za wszelką cenę usunął bym tą kreskę z prawej części Alexa
Po 2
Przestawił bym Sucre i Hakera w lewo i w miejsce pomiędzy Sarą a Sucre walnął Bradzia żeby wypełnił tą pustkę swoją powierzchnią
To tyle narazie i tak jest o wiele wiele lepiej
Fernando Sucre
Im więcej razy widzę to logo (czy jakkolwiek to się zwie), tym bardziej mi się ono podoba. Teraz to już bardziej niż to stare - z 3 sezonu. Super jest 
Michael Scofield
Nie oglądałem jeszcze żadnego odcinka 4 seri PB...ale Logo jak najbardziej mi sie podoba.Dobra robota Aga ;-)
Michael Scofield
Co powiecie na takie przypałowe logo na czas świąt?

Michael Scofield
Mnie się podoba. Było by ładnie i trochę odmiany. Mówie serio mnie się podoba. Tylko żeby te lampki nie zasłaniały napisu i będzie git.
Michael Scofield
xDDD
Jak dla mnie bomba, i bedzie widać że o atmosferę na forum ktoś dba ;-)
Jak dla mnie bomba, i bedzie widać że o atmosferę na forum ktoś dba ;-)
Michael Scofield
hehehe dobre
czapeczki wymiataja, jestem za taka tymczasowa zmiana jak najbardziej
czapeczki wymiataja, jestem za taka tymczasowa zmiana jak najbardziej
Fernando Sucre
Kurcze, ja gdzieś coś podobnego widziałem xD ale przy innych postaciach xD
A ja wiem... Gdzieniegdzie te czapeczki średnio pasują (np Sucre) ale u Cole'a^^ wymiata^^ Z własnego doświadczenia stawiałbym na to że nic z tego nie będzie i lepiej by było dodać jakies płatki śniegu itp (może bałwana dodać
)
A ja wiem... Gdzieniegdzie te czapeczki średnio pasują (np Sucre) ale u Cole'a^^ wymiata^^ Z własnego doświadczenia stawiałbym na to że nic z tego nie będzie i lepiej by było dodać jakies płatki śniegu itp (może bałwana dodać
John Abruzzi
Jestem jak najbardziej na tak. Od razu byłoby widać, że nasze forum jest na czasie
, a i same logo niczego sobie. Światełka świecące i takie tam ;-) . Myślę, że to na prawdę bardzo dobry pomysł.
Michael Scofield
Wlasnie sie zastanawialam czy na naszej kochanej stronce pojawi sie jakis swiateczny akcent. Jestem jak najbardziej za!
Ale to takie oklepane...na wszystkich forach tak bedzie ;/ nasze oryginalnelepiej by było dodać jakies płatki śniegu itp
Linc wystarczy(może bałwana dodać )
Fernando Sucre
xD, dobre xDLinc wystarczy
A co do tych światełek, są świetne, dobrze "rozwieszone", ale czy takie logo nie byłoby zbyt "kosztowne"? Każdy zauważył z jak wielu rzeczy musieliśmy rezygnować, a wydaje mi się że taki gif sporo "kosztuje"... ale nie znam się na tym, więc pewnie się mylę
Michael Scofield
Właściwie to "kosztuje" mniej niż obecne logo, bo się nauczyłam pewnej opcji xDMorgoth pisze:a wydaje mi się że taki gif sporo "kosztuje"...
Standardowe logo też doślę w mniejszym rozmiarze "kilobajtowym", co by się szybciej ładowało ;D
edzik xDD <haha>edzik pisze:Linc wystarczy
Pierwotnie miałam pomysł, żeby całego Linca przebrać za mikołaja, ale zrezygnowałam xD
Dzięki^^