[quote="Pam"][quote="PatuŚ"]Tak samo jak lubię Master Card z tymi chłopaczkami z plecakami ... - wrócic do kumpli którzy Cię rozumieją - bezcenne
Też lubię tą reklamę. I jeszcze biedronka. Obojętnie czy o konserwach, czy szaszłykach. Ostatnio puszczają reklamę nike. Też ją lubię. Tylko szkoda, że to reklama butów.
Orange, z tymi ludźmi co wychodzą z cienia. Troszkę stara reklama, ale fajna ;-)
I jeszcze z tych dawnych, to podobała mi się Citroena C4 z samochodem, który jeździł po lodzie i Maxi King A reklamy Żubra też są bardzo fajne ;-)
stare reklamy plusaa!
kozaczki w panterke itp...
no i kręcą mnie reklamy proszków do prania.
Bo są słodkie.
Takie wiecie..."kup ten proszek. No weź kup go. On piierze. Wybierz ten proszek. "
a już z hajzerem to poezja. test na mięciutkie golfiki
siostra. Czy Ty masz schizy znowu? xD
Ja lubie reklamy plusa.
A tak wogóle to twierdze ze nadawałybyśmy się do reklamy słodziasnych ciuchów dla chłopaków. xD
Ojjj, nie lubię reklam, jeśli jest przerwa i zaczynają lecieć, to po prostu robię w tym czasie coś innego
Było kilka które mi się podobały, ale teraz już nie pamiętam jakie to były.
Genialny mieli pomysł, chyba każdy, kto ją ogląda, zwraca na nią uwagę, a więc pełen sukces...choc przyznam szczerze, ze sama tresc reklamy jest na tyle oryginalna i przykuwa uwagę, ze na poczatku w ogole nie wiedzialam czego tak naprawdę ta reklama dotyyczy
Początkowo lubiłem Tru-Sru, czyli reklama Heyah. Ale teraz już nie. Za to fajne są te z trzaśnięciem obrotowymi drzwiami i stanięciem przy ścianie na jednej nodze