wiem już kurna sporo czasu go nie widać co mnie wkurza. a teraz już nie mam na kogo patrzeć w polskiej reprezentacji : ( Same brzydale
Michael Scofield
BĘDĘ PŁAKAĆ! : (
wiem już kurna sporo czasu go nie widać co mnie wkurza. a teraz już nie mam na kogo patrzeć w polskiej reprezentacji : ( Same brzydale
Sara Tancredi
O, Boże - Kurek gra jak panienka, Bartman przynajmniej potrafi siłowo uderzyć, jednak do klasy Winiarskiego czy Świderskiego, to im jeszcze daleko, jednak martwi mnie bardziej fakt że Zagumnego nie ma kto godnie zastąpić...
Nie no akurat wygląd jest tutaj najmniej istotny, to nie Moda na sukces albo wybieg mody 
Hey a nie podoba Wam się Ruciak??Same brzydale![]()
Michael Scofield
Chyba se jaja robisz. On chyba akurat najmniej błędów popełnia, dobrze serwuje i zajebi*cie atakuje. I w ogóle jest fajny...;pO, Boże - Kurek gra jak panienka,
Łomacz tez nie najbrzydszy
Michael Scofield
ja juz sie nie ogarniam teraz w składzie. ja chce żelusiaaaa!

ale miło zawsze na kogoś popatrzećsylwek1005 pisze:Nie no akurat wygląd jest tutaj najmniej istotny, to nie Moda na sukces albo wybieg mody
Michael Scofield
E tam... Bartek też spokoja juz sie nie ogarniam teraz w składzie. ja chce żelusiaaaa!
Noale miło zawsze na kogoś popatrzećsylwek1005 napisał/a:
Nie no akurat wygląd jest tutaj najmniej istotny, to nie Moda na sukces albo wybieg mody
Sara Tancredi
no, ale dla mnie to znaczy coś innegoale miło zawsze na kogoś popatrzeć

Michael Scofield
rozgrzewamy siatkóweczkę Edziol!
Polacy w Japonii, a transmisja w eurosporcie. Boże co za wiocha. Jeszcze o takich beznadziejnych porach. Ale i tak im będę kibicować : )
Polacy w Japonii, a transmisja w eurosporcie. Boże co za wiocha. Jeszcze o takich beznadziejnych porach. Ale i tak im będę kibicować : )
Michael Scofield
Ey, Ty nie narzekaj, masz chociaż polsat sport 
mam nadzieję, ze przywiozą coś uczciwego, bo przyzwyczaili nas do tego. rzymam kciuki, pomimo iż to mało prestiżowa impreza...
mam nadzieję, ze przywiozą coś uczciwego, bo przyzwyczaili nas do tego. rzymam kciuki, pomimo iż to mało prestiżowa impreza...
Michael Scofield
Co z tego, że mało prestiżowa. Przynajmniej byłaby okazja spojrzec na nich wszystkich razem, a tak to porozrzucani po całym swiecie i dupa. Dadzą radę. Może coś nakręcą!
<
Michael Scofield
Oby! Ja liczę na Igłą szyte. Albo jakiś Śurak projekt może się urodzi 
Lipa, ze nie masz Eurosportu, nie bedzie mial kto mi zdawac relacji...
Lipa, ze nie masz Eurosportu, nie bedzie mial kto mi zdawac relacji...
Michael Scofield
wyobrazasz sobie 16 minut bezustannego gadania Bartka? *_* To byłoby ciekawe.edzik pisze: Śurak projekt
Przeżyjemy na relacjach on-line z reprezentacja.net.
Michael Scofield
Myślałąm ze nie wiesz, że to on xD. ja bym sobie nagrała to na telefon i co wieczór przed snem puszczała...*_*wyobrazasz sobie 16 minut bezustannego gadania Bartka? *_* To byłoby ciekawe.
Wiesz, ze jak wpadnie Agulec to nam bana da? xD
Michael Scofield
lol. jak moglabym nie wiedziec? xD w którymś odcinku było. jak miał zmasakrowaną nogę, chyba brazyliaMyślałąm ze nie wiesz, że to on xD.
też mi się tak właśnie zdaje. xDWiesz, ze jak wpadnie Agulec to nam bana da? xD
Michael Scofield
miał zmasakrowaną nogę, chyba brazylia
Ugnitą
Ale chociaz odwiedzamy forum i sie udzielamyteż mi się tak właśnie zdaje. xD
Już jutro się zaczną rozgrywki... nie moge się doczekać
Michael Scofield
w środę zaczynają się mecze Polaków więc nie wiem co widzisz fajnego w jutrze 
Michael Scofield
Ey, ja wyczytałam w programie, że jutro graja pierwszy mecz o 11 chyba
Michael Scofield
niee w środe, 18ego .
Ale co z tego, jak i tak nie obejrze ;/ :<
Michael Scofield
Ey...aż mi sie przykro zrobiło jak weszłam na supervolleya...Dlaczego, dlaczego, dlaczego?
Niestety sam Bartek meczu nie wygra...tzn. pewnie by wygrał, ale z kimś kto jest niżej w rankingu
Niestety sam Bartek meczu nie wygra...tzn. pewnie by wygrał, ale z kimś kto jest niżej w rankingu
Michael Scofield
ja chce wlazłuuuchaaa, gruszke, kurka, bąkiewicza, ignaczaka i woickiego w pierwszej 6 . ale to impossible. a pod siatką możdża jeszcze i łiii *_*
cos tam pograją chłopaki, moze nie bedzie źle.
cos tam pograją chłopaki, moze nie bedzie źle.
Michael Scofield
No nie wiem... żeby nie było tak jak na Lidze Światowej-każdy wygrany mecz należał do Bartka. Moim zdaniem swoje robi brak Zagumnego. Łomacz (bo to chyba on go zastepuje) jest młody i jeszcze sporo musi sie nauczyc.
Zobaczymy jak poradzą sobie w kolejnych dniach, ale jakos nie jestem optymistka
Zobaczymy jak poradzą sobie w kolejnych dniach, ale jakos nie jestem optymistka
Michael Scofield
ŁOOOOOOOOOMACZ <33333333333333333333333333
Uwielbiam.
Nie no ale Zagumny lepszy i tego w ogóle nie należy poddawać dyskusji nawet. Czego go nie ma btw?
Taaak wiem, Kurek jest ever no ale jakby wlazłu wrócił do dawnej formy i się zadomowił na boisku to by wygladało inaczej. Wcześniej jego ataki były siłą polskiej drużyny.
Załuje ze nie mam eurosportu, pewnie przez to przegrywają.
Uwielbiam.
Nie no ale Zagumny lepszy i tego w ogóle nie należy poddawać dyskusji nawet. Czego go nie ma btw?
Taaak wiem, Kurek jest ever no ale jakby wlazłu wrócił do dawnej formy i się zadomowił na boisku to by wygladało inaczej. Wcześniej jego ataki były siłą polskiej drużyny.
Załuje ze nie mam eurosportu, pewnie przez to przegrywają.
Michael Scofield
Ponieważ jego żona jest w zaawansowanej ciąży...no nie rozumiem tego, no ale...Czego go nie ma btw?
Ja sie tak zastanawiam jak to będzie jak wróci Zel... Tak mi chodzi po głowie, że Bartek sie będzie musiał usunąć w cień Wlazłęgo... albo może jakis konflikt sie nawet zrodzićTaaak wiem, Kurek jest ever no ale jakby wlazłu wrócił do dawnej formy i się zadomowił na boisku to by wygladało inaczej. Wcześniej jego ataki były siłą polskiej drużyny.
bankowo xdZałuje ze nie mam eurosportu, pewnie przez to przegrywają.
Michael Scofield
no to jest do zrozumienia, ale no szkoda. ogromna.Ponieważ jego żona jest w zaawansowanej ciąży...no nie rozumiem tego, no ale...
usunac w cien? co Ty. na jego barkach bedzie wiekszosc, bo jest młody, zasięg zarówno w bloku jak i w ataku ma mniejszy o zaledwie 5 cm, a wlazłemu jeszcze troche zejdzie z wbicie sie w rytm gry. konfilkt, jaki konfilkt jak Żelu nic nie mowi ? ;Dedzik pisze:Tak mi chodzi po głowie, że Bartek sie będzie musiał usunąć w cień Wlazłęgo... albo może jakis konflikt sie nawet zrodzić![]()
Na pewno gra bedzie ciekawsze i konczona z lepszymi wynikami.
no a może nie? ;Dbankowo xd
Michael Scofield
No ja bym się zastanowila czy aby na pewno nie brac go ze wzgledu na ciąże...no to jest do zrozumienia, ale no szkoda. ogromna.
No bo jeszczekonfilkt, jaki konfilkt jak Żelu nic nie mowi ? ;D
Michael Scofield
Mamy łomacza! Łomacz rozwala wszystkich hahahha xDedzik pisze:No ja bym się zastanowila czy aby na pewno nie brac go ze wzgledu na ciąże...
coś Ty, Bartula jest prawdziwym małokonfliktowym mężczyznąNo bo jeszcze