wiele fanów dałoby się za to pokroićniunia pisze:A ja byłam na planie Kryminalnych.. i mam zdjęcia z tymi aktorami,
Michael Scofield
Michael Scofield
Pamiętam ten odcinek, fajny był, Marek trochę miał lipępatus1905 pisze:Kiedyś myslałam że się romans rozwinie miedzy Basią a Zakościelnym a teraz taka lipa
Michael Scofield
ja bym nie chciała być na jego miejscu wtedy xDxDSebo160186 pisze:Marek trochę miał lipę
Michael Scofield
haha
ja juz po 3 odcinku
podobal mi sie 
Michael Scofield
Też bym chciała być na planie tego serialu, a na planie Prison Break to już wo gule.
Najbardziej podobało mi się jak kręcili odcinki na Majorce czy w Hiszpanii. Taka zmiana im się udała.
Najbardziej podobało mi się jak kręcili odcinki na Majorce czy w Hiszpanii. Taka zmiana im się udała.
Michael Scofield
Mi też ta zmiana się bardzo podobała,w końcu coś nowego wniesiono do serialu, i to był strzał w 10Ania1991_ck pisze:Najbardziej podobało mi się jak kręcili odcinki na Majorce czy w Hiszpanii.
Michael Scofield
tak to bylo fajne.Te poszukiwania Hiszpana xD
Michael Scofield
Sceneria dała sama za siebie, nie mówiąc już o wydarzeniach mam na myśli ten moment w hotelu, a potem Marek musiał w kołnierzu chodzić. heh
Michael Scofield
nei przepadam za tym. Zaden aktor mnie nie przekonał...ani sztywny jak pał (^^) Macius ani tym bardziej pan Zawada xD hahaha
w ogole nie przepadam za takim gatunkiem na polskiej scenie serialowej, bo za kazdym razem, gdy słysze komentarze mówiace o tym, ze jak to takie seriale odnosza sie do polskeij rzeczywistosci itp, to mam nieodparte wrazenie zet o taka wymówka tłumacząca, ze tego typu seriale stoja 1500 mln lat za Murzynami w USA.
To juz wole Fale zbrodni...postacie sa przynajmniej bardziej charyzmatyczne.
w ogole nie przepadam za takim gatunkiem na polskiej scenie serialowej, bo za kazdym razem, gdy słysze komentarze mówiace o tym, ze jak to takie seriale odnosza sie do polskeij rzeczywistosci itp, to mam nieodparte wrazenie zet o taka wymówka tłumacząca, ze tego typu seriale stoja 1500 mln lat za Murzynami w USA.
To juz wole Fale zbrodni...postacie sa przynajmniej bardziej charyzmatyczne.
Michael Scofield
Podobno w sobotę jest ostatni odcinek Kryminalnych. Słyszeliście o tym? Nie chce żeby to już był koniec.
Michael Scofield
Ale, że w ogóle juz nie będzie?? Oo A Zakościelny?? Oo xD
Michael Scofield
Z Zakościelnym to ma być nowy serial jakiś. Pisało w gazecie ostatnio.
Michael Scofield
było napisane 
Ale, że kryminalnych nie będzie to sie załamie...
Ale, że kryminalnych nie będzie to sie załamie...
Michael Scofield
Dobra dobra było napisane
Ostatni odcinek super według mnie. Szkoda że to już koniec. Na stronie kryminalnych na onecie jest ostania scenka której nie było w telewizji i Basia w ciązy jest z Markiem.
Ostatni odcinek super według mnie. Szkoda że to już koniec. Na stronie kryminalnych na onecie jest ostania scenka której nie było w telewizji i Basia w ciązy jest z Markiem.
Zakończenie odcinka mi się nie podobało...
Michael Scofield
Zakończenie było nawet nawet, Przynajmniej ja nie mam koncepcji na inne. Na pewno w Prison Break będzie lepsze
A oglądałaś to zakończenie na kryminalni.onet.pl??
A oglądałaś to zakończenie na kryminalni.onet.pl??
Michael Scofield
Lipa ze zakonczyli emisje Kryminalnyc. Wierna fanka bylam i zawsze ogladalam a teraz nie ma juz nic ;p. Na [pocieszenie polecam wszystkim Pitbulla-Rewelacja i szczerze mowiac Kryminalni wysiadaja
John Abruzzi
Bardzo lubiłem "Kryminalnych", obejrzałem w TV większość odcinków, a niektóre to były na prawdę super, bijące na głowę większość zagranicznych kryminalnych seriali jak CSI. Teraz niestety już nie emitują w TVN. Szkoda, bardzo chętnie bym sobie obejrzał jeszcze kilka odcinków.