przeciez to jest rybak xD kalosze ma i na ryby chodzi xDfazer15 pisze:no nie wiem, nie wiemy jeszcze kim NAPRAWDE jest James Whistler (a może powinienem powiedzieć Gary Miller ;>)
Michael Scofield
Sara Tancredi
narazie nie, mam nadzieje ze niedlugo sie dowiemy z retrospekcji Sofii. Linc mowil cos tam, ze tam gdzie on byl nie ma ryb.
Ostatnio zmieniony 2008-02-16, 22:43 przez Fazer15, łącznie zmieniany 1 raz.
C-Note
zabiłas mnieTanira pisze:kalosze ma i na ryby chodzi xD
Michael Scofield
takLady Mahone pisze:zabiłas mnieTanira pisze:kalosze ma i na ryby chodzi xDwyobrażasz sobie Jamesa w kaloszach i siecią rybacką? u mnie coś cięzko.
John Abruzzi
ja teżtakja tak
![]()
Mahone
I ja również*Madziula* pisze:Cytat:
tak ja tak
ja też
Michael Scofield
mnie już nic nie zaskoczy w jego wykonaniu xD
Sara Tancredi
Ja tam go sobie bardziej wyobrażam jako płatnego zabójce ze snajperka w reku.
Michael Scofield
i na tym zdjeciu mozecie sobie go wyobrazic bo to jest screen z trailera 3x13...
mam 3 przypuszczenia kto to moze byc...
*K'man
*nasz rybak whistler
*albo jakis zabojca z firmy ktorego wczesniej nie widzielismy
mam 3 przypuszczenia kto to moze byc...
*K'man
*nasz rybak whistler
*albo jakis zabojca z firmy ktorego wczesniej nie widzielismy
Michael Scofield
nieeeeeee nasz rybak to nie jest. K'man tez nie. Ktoś z firmy.
ale jak patrze na tą fotę to mam wizję Whistlera komandosa xD
ale jak patrze na tą fotę to mam wizję Whistlera komandosa xD
C-Note
A mi się wydaje, że to może być Kellerman:) no, albo jakiś z Firmy wysłany, by zabić Michaela , Jamesa, Linca, lub Alexa.

Mahone
A skąd ta pewność? Znasz go aż tak dobrze?Tanira pisze:nieeeeeee nasz rybak to nie jest.
Michael Scofield
jakoś ten koles nie przypomina mi Whistlera. Zdjęcie jest mimo wszystko niewyraźne ale stawiam na kogoś z firmy
Michael Scofield
a ja na K'mana
mi jakos go przypomina... 
C-Note
Mi też coś leci Kellermanem, nie wiem, czemu. Może dzięki temu będzie jakiś większy przełom w serialu.
John Abruzzi
bo pamiętasz scenę jak celował do CarolineLady Mahone pisze:Mi też coś leci Kellermanem, nie wiem, czemu.
Mahone
Dokładnie to samo przyszło mi na myśl*Madziula* pisze:Lady Mahone napisał/a:
Mi też coś leci Kellermanem, nie wiem, czemu.
bo pamiętasz scenę jak celował do Caroline
Mahone
O tak, od tamtej chwili zupełnie zmieniłam o nim zdanie. Właściwie, to polubiłam go. Jednak potrafił zrobić coś dobrego.T-BAG pisze:Kellerman na końcu pokazał swoją twarz i był już bardzo uczciwy
Świeżak
Paul nie powróci gdyż go zabili
Tak naprawde aktor Paul Adelstein,ktory gra Paula Kellerman powiedział że rezygnuje z tej roli ale bedzie można go zobaczyć w serialu Private Practice.
U nas Polce bedzie lecieć jesienią w telewizji
;-)
Tak naprawde aktor Paul Adelstein,ktory gra Paula Kellerman powiedział że rezygnuje z tej roli ale bedzie można go zobaczyć w serialu Private Practice.
;-)
Michael Scofield
to znowu zaczną się kłótnię o pilota w domku...ale bedzie można go zobaczyć w serialu Private Practice.
Ale jak dla mnie, to K-man ma większe szanse na to, żeby wrócić niż tak bardzo uwielbiana Sara Tancredi ;-)
Michael Scofield
to spoko oglądnę na pewno ;-)fanka Paula pisze:bedzie można go zobaczyć w serialu Private Practice.
T-Bag
Tak mi sie wydaje ze niebylo nic o smierci Kellermana przeciez on chcial sie zabic no ale tego niezrobil no nie? a potem zeznawal w sadzie i dalej niepamietam 
Michael Scofield
Mnie się cały czas wydaje że Paul był z byt cwany żeby tak porostu dać się zabić. W końcu agenci myślą inaczej niż normalni ludzie. Może jednak on powróci w dobrym stylu.
Michael Scofield
kurczę no nie wiem.. niby było pokazane, że koleś strzela do niego w tej ciężarówce.. ale zawsze może być tak, że np. ten co strzelał był po stronie Paula i wystrzelał wszystkich obok 
Michael Scofield
Dlatego nie lubię takich niewyjaśnionych sytuacji. Bo nie wiadomo czy czekać na jego powrót czy już o nim zapomnieć. pożyjemy zobaczymy