Dobry pomysł, może i tak zrobią... Chociaż teraz to są małe szanse...Tanira pisze:chciałabym żeby zrobili taki odcinek jak w pierwszym sezonie...zanim wszyscy trafili do Sony...
Mahone
Lincoln Burrows
Mam nadzieję, że nakręcą. Ciekawi mnie przeszłość Whistlera, Lechero, czy Sammy'ego.
Michael Scofield
Mnie najbardziej Whistler, Lechero i susan
Lincoln Burrows
Właściwie to przeszłość Lechero i Susan znamy, ale przydałoby się ją teraz zobrazować ;-)
W Fox River nie znaliśmy ani skrawka przeszłości, zanim pojawił się 1x16.
Może Abbruziego troszkę ;-)
W Fox River nie znaliśmy ani skrawka przeszłości, zanim pojawił się 1x16.
Może Abbruziego troszkę ;-)
Michael Scofield
oooo, o! te ztak mysle^^ bo ten jego usmiech...agulec pisze:ja się trzymam wersji, że on chce rozgryźć i zniszczyć firmę od środka. I to właśni knuje Alexander Mahone
a wracajac do tematu to mnie ciekawi przeszłosc oczywiscie Alexaaaa, chciałbym zobaczyc go w scenie która przedstwiała by to co mówiła o nim zona, ze był romantyczny....kurcze co by sie tam działo^^
a poza tym to standardowo: Susan i cwaniak James...ciekawe...
Michael Scofield
tak!B... pisze:mnie ciekawi przeszłosc oczywiscie Alexaaaa, chciałbym zobaczyc go w scenie która przedstwiała by to co mówiła o nim zona, ze był romantyczny....kurcze co by sie tam działo^^
a poza tym to chyba jak większość - Susan i Whistler^^
Michael Scofield
A może coś o przeszłości samego Michaela?
Sara Tancredi
O przeszlosci Michaela troche jednak mozna bylo sie dowiedziec z 1 sezonu. Za to malo wiemy o Susan a chyba jeszcze mniej o Whistlerze.Sebo160186 pisze:A może coś o przeszłości samego Michaela?
Mahone
Susan i James oczywiście (widzę że niezbyt oryginalna jestem...)
a no i ciekawi mnie też życie Michaela... hmn.. np czy miał jakąś dziewczynę czy coś 
Michael Scofield
Dziewczynę miał na pewno. W końcu kochał sie z blond chirliderką.
Ciekawe jak wyglądało życie Sofi. Bo ona powiedziała że to przez nia James trafił do więzienia, ale nic więcej o tym nie wiemy.
Ciekawe jak wyglądało życie Sofi. Bo ona powiedziała że to przez nia James trafił do więzienia, ale nic więcej o tym nie wiemy.
Michael Scofield
Ja bym chciała poznać przeszłoś McGrady'ego ... Co mu ojciec przyniusł na urodziny... Za co siedział... No i LJ
Wprawdzie było o nim coś, ale nie tyle abym miała jasny obraz jego przeszłości!! 
Michael Scofield
Ja podejrzewam że siedział za coś podobnego jak Tweener, raczej do gorszych przestępstw nie jest zdolny ;-)Aglek pisze:Ja bym chciała poznać przeszłoś McGrady'ego .
Michael Scofield
Pewnie tak... A o co chodziło z tą paczką od taty... Nie chciał jej przyjąć... Takie to dziwne... :?
Michael Scofield
hmm.. może było mu przykro, że mu ojciec prezenty musi do więzienia przynosić, może nie chciał współczucia, może się bał, że jak otworzy to się rozklei, wrócą wspomnienia..? 
Tweener
No la ejak zrobił takie coś podobnego i niezłego jak Tweener to raczej by nie dostał dożywocia nie?
Michael Scofield
Raczej nie!! Uuu... To mój setny post...;p Ale to On ma dozywocie?? Chyba nie kojarze jak mówił o tym... 
Tweener
To było w rozmowie z Michealem, w trakcie rozmowy kiedy rozmawiali o ucieczce zapytał Mike'a co ma z pozostania w Sonie...
Michael Scofield
Noo... Ja nie mam pamieci do takich rozmów...
Może kogos zabił... Ale taki młody... Wyglada na miłego, a nie jakiegos zwyrodnialca!!
Michael Scofield
Może zrobił coś nieumyślnie,niewiedząc jaka za to jest kara,może nieumyślnie spowodował czyjąś śmierć? i dostał dożywocie ;-)
Michael Scofield
Szkoda... Pewnie w 4 sezonie zginie... Jak wiekszość...
Michael Scofield
Ale on wydostał się z Sony wrócił do rodziny,mi się wydaje że jego wątek się po prostu zakończył ;-)
Michael Scofield
mi też się wydaję, że jego wątek został zakończony. I do tego szczęśliwie^^
Świeżak
Wydaje mi się, że nawet nie musiał zrobić nic szczególnie złego, czy zwyrodniałego. To w końcu Panama. To Sona. Jak tam kogoś pakują, nie patrzą, za co. Mam nadzieję, ze jeszcze go zobaczymy. A co do jego śmierci... Też mam takie wrażenie. I napewno na to nie zasłuży.
Michael Scofield
No na pewno, on wygląda na spokojnego młodzieńca , który popełnił jakiś błąd w życiu i trafił do Sony ;-) możliwe że niesłusznie ;-)Siriondel pisze:I napewno na to nie zasłuży.
Michael Scofield
Zginie...;p
Ale na pewno niesłusznie tam trafił... Może jakiś jego kumpel coś zrobił. On go nie chciał wydac i tam go wpakowali...
Ale na pewno niesłusznie tam trafił... Może jakiś jego kumpel coś zrobił. On go nie chciał wydac i tam go wpakowali...