Michael Scofield
na początku 2 serii jak siedział w samochodzie z Kellermanem, dał mu wtedy żurawia Sary.
Michael Scofield
wiem wiem juz
przypomnialo mi sie 
Michael Scofield
i taka specyficzna maniere wymawiania niektórych słów, a jak sie dołozy do tego mimike twarzy i te jefo ruchy to juz odlatuje na jego widok...patus1905 pisze:Wlill ma taki głos...że sprawia że Ziemia drzy po stopami..
Michael Scofield
pięknie to ujełyscie ^^, ale racja Will ma wrecz urzekajacy głos.B... pisze:patus1905 napisał/a:
Wlill ma taki głos... że sprawia że Ziemia drzy po stopami..
i taka specyficzna maniere wymawiania niektórych słów, a jak sie dołozy do tego mimike twarzy i te jefo ruchy to juz odlatuje na jego widok...
No i również jak michaelek, żeby nie było, że mojego pana millera zdradzam xD
Michael Scofield
nie no chyba nikt cie nie posądzi o to ze jestes mu niewiernaniunia pisze:No i również jak michaelek, żeby nie było, że mojego pana millera zdradzam xD
Michael Scofield
o tak !B... pisze:nie no chyba nikt cie nie posądzi o to ze jestes mu niewierna on tez jest w tym niezły...
*marzyciel*
Beataa śliczny masz ten avatarek, wiesz?
Mahone
Ojj taakniunia pisze: ale racja Will ma wrecz urzekajacy głos.
Michael Scofield
ojjjjj tak dlatego szybko przerzucilam się z lekora na ..napisy... i mogłam słuchać...i słuchać..... i słuchać*rozplywa się* *marzy*
Michael Scofield
w ogole czasem lektor psuje całe wrazenie. 
zdecydowanie lepsze są napisy, gdzie można 'delektować' sie głosami naszych ulubieńców
A mi się ta fotka podoba..

zdecydowanie lepsze są napisy, gdzie można 'delektować' sie głosami naszych ulubieńców
A mi się ta fotka podoba..

Michael Scofield
oj mi tessss..ja wogóle nie wiem jak widze go w garniaku i koszuli to szaleje ..a jak go widze w dzinsach to juz poprostu "szał ciał i uprzęży"niunia pisze:A mi się ta fotka podoba..
Michael Scofield
hehe coś w stylu jak *szał macicy na ulicy* xD
i zgadzam się z tobą, w jeansach tez wygląda meeega sexy

i zgadzam się z tobą, w jeansach tez wygląda meeega sexy
Michael Scofield
tego to ja nie słyszałąm..hahaha....niunia pisze:hehe coś w stylu jak *szał macicy na ulicy* xD
Michael Scofield
albo *szał pał*

Michael Scofield
rozumiem że to męskie wydanie *hahaha* ... nie o tej porze tu ostre rzeczy na forum wychodzamarq112 pisze:*szał pał*
Michael Scofield
O Boziu jakie określenia xDXDXDXD leże ze śmiechu...niech mnie ktoś podniesieee...xDXDXD
ach no ta fotka co ci się tak podona to właśnie z Inwazji...
ach no ta fotka co ci się tak podona to właśnie z Inwazji...
Michael Scofield
już Cię podnosze .... AutumnLeaf, .... nio i juz stoiszAutumnLeaf pisze:O Boziu jakie określenia xDXDXDXD leże ze śmiechu...niech mnie ktoś podniesieee...xDXDXD
Michael Scofield
patus ;*, spadłam z krzesła autentycznie...
Michael Scofield
o kurcze natalio wybacz ^^ :*

John Abruzzi
Wszyzstko fajnie ale mam mała prośbę, starajcie się nie używac takich określeń na forum za często a jak już używacie to róbcie gwiazdki, bo nie wiadomo czasem kto to czyta a nie chciałbym żeby młodsze pokolenie się gorszyło przy takich rymowankach
ale przyznam, że są dobre
a jeśli chodzi o Willa to ja się nie rozpływam przy nim ale fajnie wychodzi na zdjęciach i jak na swój wiek to zajebiście się trzyma
obym ja tak też mógł 
Michael Scofield
nasz dziadek będzie się jeszcze długo trzymał...A teraz mam super pomysła xD
na nastepne urodziny wysyłamy mu kartkę od całego forum xD
Michael Scofield
dobre by to był... XD tylko trezby by jakoś to zorganizowac... hehe...Tanira pisze:nasz dziadek będzie się jeszcze długo trzymał...A teraz mam super pomysła xD
Michael Scofield
Ja bym sięzdziwiła jakbyś się zaczął rozpływać ^^nie rozpływam przy nim
Facet ma tą głębię...to odwieczne "coś", czego jeszcze nikt nie potrafił nazwać.
Michael Scofield
zorganizujemy xD i dostanie taka paczke ze mu gacie spadną z wrazenia xDpatus1905 pisze:dobre by to był... XD tylko trezby by jakoś to zorganizowac... hehe...Tanira pisze:nasz dziadek będzie się jeszcze długo trzymał...A teraz mam super pomysła xD
Michael Scofield
lol... trzeba by.. określić jedna osobę... kazdy by do niej cos od siebie przysłał..ona by to spakowwała.... uporządkowała i wysłała... a potem za miesiąć (ok. jak juz Will ją dostanie) przeczytamy w gazecie że słynny aktor dostał zawału serca po tym jak otworzył paczke od szalonych fanów z POLski 
Michael Scofield
hehepatus1905 pisze:lol... trzeba by.. określić jedna osobę... kazdy by do niej cos od siebie przysłał..ona by to spakowwała.... uporządkowała i wysłała... a potem za miesiąć (ok. jak juz Will ją dostanie) przeczytamy w gazecie że słynny aktor dostał zawału serca po tym jak otworzył paczke od szalonych fanów z POLski
heh ciekawa jestem co by się w niej znalazło ^^