Michael Scofield
swojego posta dedykuje swojej chorej siostrze i jej "walniemy sobie kielicha" w obecny poniedziałkowy wieczór oraz moje uległoesci , a także niejednemu kieliszkowi Finladnii limonkowej 
Michael Scofield
no to masz świetną siostrę ^^patus1905 pisze:swojego posta dedykuje swojej chorej siostrze i jej "walniemy sobie kielicha" w obecny poniedziałkowy wieczór oraz moje uległoesci , a także niejednemu kieliszkowi Finladnii limonkowej
A ja swojego posta dedykuje Markowi, on wie za co
Sara Tancredi
Ja dedykuję kolejny raz Tanirze - za taki ładny epilog na temat Lincolna . . . .
No i za jej wytrwałośc w "przedobrzaniu" Jamesa, czasem mam nawet wrażenie, czytając posty Taniry, że James nie ma wad . . . .
Ogólnie jeszcze za miłe rozmowy na GG i ogólny styl pisania postów >> czyli treśc a nie robienie z forum czata jak to w przypadku co niektórych . . . . .
Pozdrawiam
No i za jej wytrwałośc w "przedobrzaniu" Jamesa, czasem mam nawet wrażenie, czytając posty Taniry, że James nie ma wad . . . .
Ogólnie jeszcze za miłe rozmowy na GG i ogólny styl pisania postów >> czyli treśc a nie robienie z forum czata jak to w przypadku co niektórych . . . . .
Pozdrawiam
Michael Scofield
niunia wielki buziaczek leci razem z dedykacja 850 posta i rangi t-bagniunia pisze:A ja swojego posta dedykuje Markowi, on wie za co
dla ciebie za caloksztalt.. za wspaniale rozmowy na forum jak i na gadu
niech Pan X bedzie z toba
Michael Scofield
dziękuje bardzo :***
to samo mogę powiedzieć o tobie
to samo mogę powiedzieć o tobie
Lincoln Burrows
Tego nie wiem którego posta dedykuję Tanirze
Za tą klasówkę 
Michael Scofield
a ja mojego ktoregos tam posta dedykuje neroNS bo lubi linkin parka 
Michael Scofield
:* noł problem :*NeroNS pisze:Tego nie wiem którego posta dedykuję TanirzeZa tą klasówkę
a mój post leci do #Lucasa# za to ze jest
nie widziałam wczesniej...brak mi słow...umarłam ^^ :*#Lukas# pisze:Ja dedykuję kolejny raz Tanirze - za taki ładny epilog na temat Lincolna . . . .
Pozdrawiam
Michael Scofield
dedykuję tego posta wszystkim użytkownikom, którzy sprawili, że forum to jest wspaniałe i jedyne w swoim rodzaju :* uwielbiam Was, ludzie xD
Michael Scofield
ja desykuje sowjego posta wszystkim ktrorzy stworzyli "ten klimat" i nie chcą pozwoli to jego zmiany... bo nalezy walczyć o to co stworzyliśmy do tej pory ;-)
Michael Scofield
ja mojego któregos tam posta dedykuje Patus i Agulec zza to ze umieja bronic swojego zdania jak lwice! i Marq tez
^^
Michael Scofield
dzieki ty lwico i gnidko xDB... pisze:i Marq tez^^
dedykacja leci do patus ;* rozwniez za walke o swoje
Michael Scofield
och dziękowac dziękowac B... i marq ;*
swojego posta dedykuje B.. za to że ma zajebiaszczy avek...i jak na niego patrze to dostaje nóg jak z waty (Boski
Boski
Boski:!: )
swojego posta dedykuje B.. za to że ma zajebiaszczy avek...i jak na niego patrze to dostaje nóg jak z waty (Boski
Michael Scofield
a ja tego posta dedykuje facetowi ktory naprawił kompa mojej Natusi xD
Lincoln Burrows
a ja tego posta z gratulacjami dedykuję #Lukas#
Michael Scofield
NeroNS napisz czemu dedykujesz lukasowi tego posta ??NeroNS pisze:a ja tego posta z gratulacjami dedykuję #Lukas#
zreszta ja teaz dedykuje mojego ktoregostam posta lukasowi... jezeli go urazilem moimi zdaniami nie chcialem tego zrobic... tak samo jak wszyscy nie chcielismy zebys odszedl tylko zmienil swoj stosunek do forum... mam nadzieje ze jednak wrocisz na forum, dalej jako mod lecz inaczej do tego podejdziesz...
Lincoln Burrows
Lukas się obraził?
A posta dedykuję wam wszystkim za to, że tworzyliście to forum przez długi czas i nadal w nim uczestniczycie.
A posta dedykuję wam wszystkim za to, że tworzyliście to forum przez długi czas i nadal w nim uczestniczycie.
Michael Scofield
ja tego posta takze dedykuje Lukasowi- za jego zdolnosc do kompromisu 
Michael Scofield
buahahahahahaha *sikam*B... pisze:za jego zdolnosc do kompromisu
zabilas mnie tym tekstem <lol2><hahaha>
Michael Scofield
Któryśtam post dedykuje moim nerwom BO MNIE SZLAG JASNY ZARAZ TRAFI.
Michael Scofield
a ja swojego posta dedykuje moim skarbom tutaj zgromadzonych
:*
Michael Scofield
oj czyli mnie rowniez xD
dziekiiiii ;*
dziekiiiii ;*
Michael Scofield
no oczywiscie
:*
Michael Scofield
senk ju wery macz ;* ^^