Po zakończeniu super
Z humorem tak sobie 
Mahone
Wściekła jestem i smutno mi... Nie byłam na zakończeniu i nie pożegnałam się z resztą klasy, Jessi, Laurą i paroma nauczycielami... Nie chcę tych wakacji.... jeszcze tylko rok i będę się musiała rozstać z moimi kochanymi downami! Dobrze, że chociaż z nogą ok i temperatura spadła..
Dziękuje Wam dziewczynki za wszystko... Kocham Was
Dziękuje Wam dziewczynki za wszystko... Kocham Was
Ostatnio zmieniony 2008-06-20, 19:18 przez Madzialena, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
zmęczona i zdołowana, kochana rodzinka potrafi podnieść na duchu.pff.
Michael Scofield
eeee no mówiłam ze na zdjeciu z legitymacji czy z czegos^^ wygldałasz starzej niz ja ahahaha xD wiec co to za, ze tak sie wyraze, bulwers?Xaneta pisze:'No Żaneta to wygląda jakby do liceum chodziła'... ^^
za duzo czekolady dzis. Braciszki koncza szkołe, chwalą sie przed babka swiadectwami( ekhm xD) a ja przy okazji dostaje czekoladke z orzechami mememe xD
fajnie fajnie
Ostatnio zmieniony 2008-06-20, 19:58 przez B..., łącznie zmieniany 1 raz.
Mahone
Bardzo smutno.....
Michael Scofield
eee... nijak. Trochę zmęczona, trochę wesoła, trochę smutna, trochę wkurzona, trochę.. no bezsensu xD
Michael Scofield
zle
booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooli ała ała ałaaaaaaa
nigdy wiecej, nigdy wiecej, bedziesz tam stał i mnie gów*o bedzie obchodzic ze ty musisz sie wybiegac
booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooli ała ała ałaaaaaaa
nigdy wiecej, nigdy wiecej, bedziesz tam stał i mnie gów*o bedzie obchodzic ze ty musisz sie wybiegac
Michael Scofield
a dobrze nawet
Michael Scofield
o mamo jak boliiii. dzięki swojemu gapiostwu bądź zmęczeniu władowałam nogę w rozgrzaną lamkę i dzięki temu będę jutro kuśtykać cały dzień.
A.Bursa miał rację, ból fizyczny jest jedynym dowodem na istnienie --'
dzięki temu nie usnę i mogę się uczyć, nie wiem czy się cieszyć czy płakać z bólu --'
A.Bursa miał rację, ból fizyczny jest jedynym dowodem na istnienie --'
dzięki temu nie usnę i mogę się uczyć, nie wiem czy się cieszyć czy płakać z bólu --'
Michael Scofield
no ja własnie usnełam...nie wiem na czym xD że też się z tej kozetki nie zwaliłam xDAutumnLeaf pisze:dzięki temu nie usnę
obudziłam się o 5 --'
poszłam do sklepu --'
i mi dziwnie teraz troche --'
Michael Scofield
a tak nawet.ale ani dobrze ani źle.
Michael Scofield
po 2,5 godzinach snu czuję się jak gówn0.
Michael Scofield
ahahahahahahaha xD
zwariowałam.
zwariowałam.
Michael Scofield
Dobrze i w końcu mam luzik i wszystko w......^^ z tyłu..O i nic mi sie nie chce..
Michael Scofield
dobrze, wyrobilam sie z zcasem, paznokcie umalowane, nic tylko siedziec
Michael Scofield
robi mi się niedobrze jak mam jutro patrzeć na te gęby na uczelni, ale chrzanię, egoistoŚĆ górą ^^ takiego wała kochani ^^
Michael Scofield
a dobrze jak na ta godzine xD
Michael Scofield
smutno jakoś, chcę do domu. a nie sama jak ten kołek w pokoju, ech.
Michael Scofield
humorek dopisuje wiec nie narzekam
Michael Scofield
kurde wstałam dopiero i czuje sie spuchnieta na twarzy OO
poszłam spac o 4 bo nie mogłam usnąć przez te zasra*e muchy kóre nagle wyszły nie wiadomo skad jak zgasiłam swiatło i zaczeły mnie perfidnie atakowac
poszłam spac o 4 bo nie mogłam usnąć przez te zasra*e muchy kóre nagle wyszły nie wiadomo skad jak zgasiłam swiatło i zaczeły mnie perfidnie atakowac
Michael Scofield
zmęczona.. kutfa nienawidze olsztyna.! Ile moze być tych ch!@#$%^@ górek! zdurnieć idzie.. a jak nogi bola nosz kurde.
John Abruzzi
dużo nauki a ja jakoś nie mogę się za to zabrać... 
Fernando Sucre
Czuję się ... no beznadziejnie
Jutro egzamin z najgorszego działu na świecie i z doktorkiem najgorszym na świecie, do tego brak notatek i sprawnego umysłu, żeby wszytsko ogarnąć. Boli głowa, oczy i brzuch...jednym słowem kanał 
Mahone
Wstałam niecałe 2 godziny temu a dalej mi się chce spać... A za niedługo poprawiny xD W naszej rodzinie jak impreza to na cały tydzień 
Mahone
nawet nieźle...
najadłam się pysznych pierożków... ^^
jutro do sister i reszty rodziny z wyboru...
najadłam się pysznych pierożków... ^^
jutro do sister i reszty rodziny z wyboru...