Michael Scofield
Michael Scofield
Alexxa pisze:Bo to, że ma dziecko nie musi jeszcze znaczyć, że nagle przemieni się w troskliwą, ciepłą i opiekuńczą kobietę ^^
no tak.ale... wydaje mi się że to być może będzie taki 'upadek ' Susan. Moze przez to będzie musiała się wycofać. Bo wątpie ze ryzykowałaby życie dziecka.
ale ona przecież tego dziecka nie ma od wczoraj....
no i hjak się nie zmieniła przez te 5 lat, to teraz taka metamorfoza od razu???
no ale może się wycofa z firmy... no i oby ^^
Michael Scofield
Michael Scofield
Skoro oddała dziecko siostrze wiedziała że nie może być z nią w pełni bezpieczne. Zatroszczyła się o jego los, co w pewnym sensie znaczy ze kocha tą mała.
Fernando Sucre
Fernando Sucre
Ania1991_ck pisze:Skoro oddała dziecko siostrze wiedziała że nie może być z nią w pełni bezpieczne. Zatroszczyła się o jego los, co w pewnym sensie znaczy ze kocha tą mała.
Albo po prostu nie chciała tego dziecka... Może to, co zrobiła, nie ma nic wspólnego z Firmą i zagrożeniem... Bardziej mi do niej pasuje, że zwyczajnie tego dziecka nie chciała, więc je oddała. No ale zobaczymy... ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield
Więc wydarzy się masowa ucieczka z Sony? Jaka jest pierwsza scena 4.01 "Scylla"? Proszę, tylko napisz imię charakteru.
Będziesz musiał oglądać by wiedzieć co wydarzy się w Sonie.
Jeśli chodzi o pierwszą scenę....
Michael Scofield... Pokój hotelowy... Los Angeles… On jest sam

Czy to jest zbieg okoliczności, że Michael i Lincoln mają to samo ubranie w promo, jak w ostatnim epizodzie? Czy to retrospekcja?
Nie jestem pewny...Powiedziałbym, że to zbieg okoliczności. Być może są to ich ulubione rzeczy.

W nowym spoilerze Gretchen ukrywa się w domu jej siostry Rity..i ona ma małą córkę, która myśli, że Rita jest jej matka. Czy będziemy się dowiadywali więcej o tej historii...i o ojcu?
Trochę o tym będzie…żadnego słowa o ojcu.

Czy Whistler albo Padman (albo ktoś jeszcze oprócz Gretchen) wie o Ricie i jej córce?
Whistler mógłby wiedzieć. Myślę, że Padman nie wie. Chociaż to tylko moja opinia.

Czy Gretchen chowa się przed Firmą ( być może z powodu Sary) lub chowa się przed Lincolnem i Michael’em lub są inne powody? Być może ona chce zostawić Firmę ale nie chce pomóc braciom?
Twój pierwszy wybór jest lepszy.

Czy będziemy dostawali informacje o Gretchen i jej przeszłości...jak ona dołączyła do Firmy i dlaczego?
Nie jestem pewny w tym momencie.

Czy Firma lub bracia będą chcieli użyć córki Gretchen jako zakładnika, by jej grozić?
Firma mogłaby to zrobić gdyby wiedziała, że ma córkę...Jednak Lincoln i Mahone jako rodzice nie użyliby dziecka jako zakładnika...chociaż ona użyła LJ’a przeciw Michael’owi.

Czy jest plan, że być może Michael i Linc pójdą by pomóc Gretchen ratować albo być może tylko ochraniać jej córkę w zamian za być może "specjalną" przysługę? Być może za jakąś informację, która pomoże zniszczyć Firmę?
Dotychczas Mike i Linc nie wiedzieli o dziecku…Jeśli chodzi o braci pomagających Grechen… Wydaje mi się to nieprawdopodobne.

Tłumaczenie: Tanira
zrodło: spoilertv / the man
Michael Scofield
Michael Scofield
Jeśli chodzi o braci pomagających Grechen… Wydaje mi się to nieprawdopodobne.
Po całym tym wywiadzie, w tym momencie odetchnęłam z ulga ufff. Jeszcze tego by brakowało.
Być może są to ich ulubione rzeczy.
Taaa sądzę, że nie mają czasu na robienie zakupów u Armaniego ;o
Czy Firma lub bracia będą chcieli użyć córki Gretchen jako zakładnika, by jej grozić?
O święci pańscy! Dlaczego oni zawsze starają się wzbudzić w odbiorcy litość do 'złych charakterów'?! Pssss.
Michael Scofield
Michael Scofield
to ona ma sorke??? o lol. I jeszcze powiedzcie ze ja porwa xd
Michael Scofield
Michael Scofield
AutumnLeaf pisze:Dlaczego oni zawsze starają się wzbudzić w odbiorcy litość do 'złych charakterów'?!
to akurat nie w moim przypadku
AutumnLeaf pisze:Taaa sądzę, że nie mają czasu na robienie zakupów u Armaniego
tani Armani? Matko kochana oni się nie myją pewnie OO
Michael Scofield
Michael Scofield
Kiecki ma niezłe oO Na pewno nie z żadnego podrzędnego panamskiego sklepu ;p

Ciekawe, czy jej córka wrodziła się z charakterku do mamusi, czy odziedziczyła te lepsze geny. Nie napadajcie mnie ze stwierdzeniami, że to nie wina Susan, że jest taka jaka jest, tylko życie ją do tego zmusiło, bo każdy ma wolną wolę, o.
Michael Scofield
Michael Scofield
a ja jestem ciekawa kto ojcem jest.
Z tych spoilerow co podałam wynika, że James może wiedzieć o małej...
Mahone
Mahone
AutumnLeaf pisze:Ciekawe, czy jej córka wrodziła się z charakterku do mamusi, czy odziedziczyła te lepsze geny
No cóż- to chyba zależy od tego, kto jest tym tajemniczym tatusiem.

Tylko ja mam nadzieję, że nie zrobią z tego jakiejś 'brazylijskiej' telenoweli, i że nie okaże się że ojcem dziecka jest np. James albo np. Bill KIm :lol: :lol:
Michael Scofield
Michael Scofield
Alexxa pisze:np. Bill KIm
no teraz to padłam xD
ja w sumie tak jakoś...James?
Michael Scofield
Michael Scofield
O żesz, no nie wciągajmy w to Jamesa xD Może ta mała to będzie miniaturka Gretchen z pistolecikiem na wodę w łapce ;p
Michael Scofield
Michael Scofield
od razu z balonami na wode xD
moze to dziecko z tego gwałtu?
Michael Scofield
Michael Scofield
;p

Hmm...a może, w sumie ojca od razu nie muszą przedstawiać z imienia i nazwiska, równie dobrze mógł to być któryś z przetrzymujących ją żołnierzy...
Cóż płacz nie płacz, premiery nie przyspieszysz ;p
Michael Scofield
Michael Scofield
jak mam przyspieszac czekajaca mnie rozpacz to niech ja w ogole odwołają...premiere
Michael Scofield
Michael Scofield
Ja mam przeczucie, że rozpaczy nie będzie, ale się zobaczy. Nie widzę go z kulką w głowie, moim wewnętrznym, jasnowidzącym okiem ;p
Niech ustrzelą Susan, ona tam potrzebna jak 5 koło u wozu.
Michael Scofield
Michael Scofield
7 epizod będzie nosił tytuł "Self Preservation".
W tłumaczeniu na polski jest to zachowanie/utrzymanie jaźni/ego.

tłumaczenie: Tanira
zrodło:the man

The Man odwołał się także do spisu odcinków z Wikipedii, ktore są umieszczone niżej.

Ep. 1 - Scylla
Ep. 2 - Breaking and Entering
Ep. 3 - Shut Down
Ep. 4 - Eagles and Angels
Ep. 5 - Safe and Sound
Ep. 6 - The Bigger Man
Ep. 7 - Death of an Infant
Ep. 8 - Back to Sona
Ep. 9 - Second Thoughts
Ep. 10 - Michael's Revenge
Ep. 11 - The End Is Near

The Man pisze, że pierwsze 5 epizodów ma właściwy tytuł lecz 6 już się nie zgadza (6 epizod nosi nazwę Blow Out - przyp. Tanira)
The Man mówi, że reszta nie jest jeszcze znana ("news" z ponad tygodnia)

Tłumaczenie i źródło takie samo ^^
zakaz kopiowania
Świeżak
Świeżak
ja cos takiego znalazłem i mysle ze moge sie podzielić
,,Prawdopodobne jest to,że Susan.B będzie miała romans z T-Bagiem!!!T-Bag przyłączy się do Firmy aby zniszczyć Drużynę A.

Jodi podkreśla też,że na razie nie ma ona informacji o jej siostrze-nie wie kto się w tą postać wcieli.Gretchen w końcu przestanie pracować dla Firmy.''
Michael Scofield
Michael Scofield
Ona i elegant? xD szaleństwo ^^
Przestanie pracować dla Firmy i Firma sprzeda jej kose 8-)

do 4. 07

Akcja ma miejsce w kasynie w Vegas. Okazuje się, że jeden z okazicieli karty "Scylla" karty jest głównym hazardzistą, więc zespół wpada do Vegas, by pobrać informację, które są na jego karcie.

tłumaczenie: Tanira
zrodło: secretagentman
T-Bag
Ale Susan i T-Bag? Raczej nie umiem tego sobie wyobrazić...
Awatar użytkownika
Pam
T-Bag
Awatar użytkownika
T-Bag
O nie... Nie wyobrażam sobie T-Baga i Susan razem... Poprostu katastrofa!!!
I ciekawe co Gretchen będzie robić po odejściu z Firmy ;)
T-Bag
Widzieliśmy znowu dużo planów Michaela w tym sezonie, czy zobaczymy go takiego jak w pierwszym sezonie? Czy będzie miał bardziej zreaktywowaną rolę?
Tak, będziesz widział mniej więcej Michaela z pierwszego sezonu.

Teraz mam inne pytanie. Co jest z T-Bagiem? On będzie pomagał Michaelowi i Lincow w walce z Firmą (jeżeli chodzi o bycie częścią zespołu, czy on będzie zmuszony im pomóc czy nie) Mam przeczucie, ze on jednak będzie po stronie Firmy. Do tego ma książeczkę Whistlera i wygląda inaczej na zdjęciach Promo... Linc, Michael i Sara będą w środku... po ich lewej stronie jest zespół przeciwko Firmie, a po prawej stronie jest Firma z T-Bagiem. Czy jest możliwe, że T-Bag będzie "pomagał" Firmie?
Więc T-Bag szuka czegoś małego przeciw Michaelowi za to, ze kiedyś zostawił go samego z nożem w jego dłoni i to spowodowało, ze trafił do Sony i zostawił go w Sonie podczas ucieczki. Nie wiem czy będzie pomagał braciom.

Na czym właściwie będzie polegała rola agenta Dona, który ma walczyć z Firmą? Jest on facetem, który rozmawia z Michaelem i spółką na niekorzyść Firmy. Czy będzie on miał dużą rolę jak inni?
Nie będzie to wielka rola, ale będzie dużo faceta, który mówi Michaelowi co ma zrobić.

Czy zobaczymy Maricruz w pierwszym odcinku?
Nie.

Tłumaczenie: Mahonia
źródło: http://spoilertv-prisonbreak.blogspot.com/
Michael Scofield
Michael Scofield
Pojawił się kolejny spoiler od The_man

Gdzie Sucre zobaczy swe dziecko?
- W szpitalu

W którym epizodzie będzie strzelanina I ile jest już napisanych odcinków ?
- W epizodzie 6. Nie jestem pewien ile zostało napisanych odcinków - jest to ciągły proces.

Czy Sara będzie miała aktywna rolę w walce przeciwko firmie, bądź czy będzie 'rozpamiętywać' z tym co się z nią stało w sezonie 3?
- Tak, co do Firmy - będzie miałą aktywną rolę. Bedą również sceny przedstawiające co działo się z nią w sezonie 3.

tłumaczenie: niunia :roll:
źródło : The_man
Awatar użytkownika
Pam
T-Bag
Awatar użytkownika
T-Bag
niunia pisze:będzie miałą aktywną rolę
Już sie nie mogę doczekać :D Jestem ciekawa jak bardzo bedzie miala aktywną role ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Spoilery”