Michael Scofield
#Lukas# tutaj to chyba tylko ja go tak uwielbiam 
Sara Tancredi
Masz rację, więc jako, że jesteś jedyna, ten post dedykuję również własnie Tobie Tanira 
Michael Scofield
a ja tego posta dedykuje Tobie #Lukas# poniewaz dzięki Tobie zapanowała na forum jakaś taka milusia atmosfera
nie znaczy to ze kiedys tak nie było...teraz jest jeszcze lepiej 
Michael Scofield
no to ja sie pod dedykacja podpisuje.. 
od niedawna jestes a tyle zdzialales
no i musi byc...
pozdrawiam
od niedawna jestes a tyle zdzialales
no i musi byc...
pozdrawiam
Michael Scofield
no i to "pozdrawiam" to mnie zmiotło. pierwszy raz coś takiego widze na forum. za to masz wielkiego +
Michael Scofield
Kolejny dla siebie, wstrętnej egoistki. tysiącileśtam .
Sara Tancredi
Wielkie dzięki za te miłe słowa
Mówicie, że dzięki mnie jakaś miła atmosfera, ja tego nie zauważam no, ale skoro tak mówicie to pewnie tak jest ;-)
Powiem szczerze, że nie wiedziałem że przez 2 dni można się tak uzależnić <od forum> oczywiście.
Ale tego posta dedykuje AtumnLeaf, i żeby trochę w optymistyczniejszy sposób patrzyła na świat
Pozdrawiam
<bez tego mój post nie jest moim postem>
Powiem szczerze, że nie wiedziałem że przez 2 dni można się tak uzależnić <od forum> oczywiście.
Ale tego posta dedykuje AtumnLeaf, i żeby trochę w optymistyczniejszy sposób patrzyła na świat
Pozdrawiam
Michael Scofield
A ja posta dedykuje tym ktorzy sa zakochani.. bez wzajemnosci tez...
Sara Tancredi
Bardzo dziękujeniunia pisze:zakochani.. bez wzajemnosci
Pozdrawiam zawsze od DUŻEJ litery ;-) Wyraża to szacunek do Pozdrawianychmarq112 pisze:no i musi byc...
pozdrawiam
Michael Scofield
rówinież dziękuję :]niunia pisze:zakochani.. bez wzajemnosci tez...
Sara Tancredi
Agulec - mój 73 post jest właśnie dla Ciebie, potrafisz zawsze dodać coś czego jeszcze w danym wątku nie było i nie jest to żaden SPAM tylko zawsze post na temat.
No i jeszcze avek z Alexem <szczerzącym ząbki> no ale jak SMILE to SMILE
Pozdrawiam
No i jeszcze avek z Alexem <szczerzącym ząbki> no ale jak SMILE to SMILE
Pozdrawiam
Michael Scofield
Ja jestem urodzoną pesymistką a to do czegoś zobowiązuje xD Tak naprawdę to jestem cholernie optymistyczna xD, mam tylko swoje fazy xDAle tego posta dedykuje AtumnLeaf, i żeby trochę w optymistyczniejszy sposób patrzyła na świat
Dziękuję ;*
Sara Tancredi
Miło to słyszećAutumnLeaf pisze:Tak naprawdę to jestem cholernie optymistyczna xD, mam tylko swoje fazy
Michael Scofield
Cieszę się ^^
Michael Scofield
Sara Tancredi
Bardzo Ci dziękuje za te miłe słowa, aż mi "klawę" odjęło . . . . .
No więc Pozdrawiam
Michael Scofield
a ja nie, bo ja zakochana bez wzajemności nie jestem, kocham tylko Alexa:* a on tylko mnie, wiec wszystko jest jak nalezy! ;-) ;-) ;-)agulec pisze:niunia napisał/a:
zakochani.. bez wzajemnosci tez...
rówinież dziękuję :]
A mojego któregos tam posta dedykuje marq'owi - wybitnemu patafianowi^^, który musi spędzić dzisiejsza noc z panem X i byc moze go juz nigdy nie zobaczymy, no chyba ze przezyje
Michael Scofield
hehehe... ja Alexa nie zaliczyłam (bez skojarzeń) do swoich nieodwzajemnionych miłości :]B... pisze:a ja nie, bo ja zakochana bez wzajemności nie jestem, kocham tylko Alexa:*
i dołączam się do dedykacji B.. bo chociaż nie wiem kto to jest Pan X - brzmi strasznie i myślę, że Markowi przyda się otucha :]
Michael Scofield
oj przyda sie , przyda 
Michael Scofield
tu sie tak romantico zrobiło że aż mi dech zapiera
a ja tego posta dedykuje...*fanfary* WAM WSZYSTKIM
*rzuca serpentyny dookoła*
PS: czasem sie zastanawiam czy wyrosne kiedyś ze swojej głupoty
sialalalalala czikita banana
PS2: po krotkim zastanowieniu się...NIE CHCE WYRASTAĆ
PS: czasem sie zastanawiam czy wyrosne kiedyś ze swojej głupoty
PS2: po krotkim zastanowieniu się...NIE CHCE WYRASTAĆ
Michael Scofield
A tylko spróbuj ;* ^^
Michael Scofield
dzieki gnidko malaB... pisze:A mojego któregos tam posta dedykuje marq'owi - wybitnemu patafianowi^^, który musi spędzić dzisiejsza noc z panem X i byc moze go juz nigdy nie zobaczymy, no chyba ze przezyje
Michael Scofield
a ja dedykuje moj 789 post B... bo dzisiaj Pan X przejmie nad nia kontrole *smieje sie glupio po wczorajszej nocy* hahahahaHAHAHAHA

Michael Scofield
213 post dla napoju energetyzującego MATRIX - INWAZJA MOCY, który kupił mi mój współlokator, twierdząc, że innego nie było xD
Sara Tancredi
Swojego 100 posta i nowy odcień szarości - Dedykuję WSZYSTKIM WAM którzy przyczyniają się do takiego rozkwitu forum a tym samym naszych szeregów . . . .
Dziękuje Wam bardzo i mam nadzieję, że kolejne setki polecą jak z płatka . . . .
Pozdrawiam
Dziękuje Wam bardzo i mam nadzieję, że kolejne setki polecą jak z płatka . . . .
Pozdrawiam