T-Bag
napoleonattila: Czy firma będzie grozić dziecku Sucre? I co z Lincolnem, który widział do niemaną głowę w pudle?
the_man: Sądzę, że to ciągle nie daje mu spokoju. Jak na razie firma nie groziła dziecku Sucre.
Speedy: Czy Sofia będzie odgrywała istotną rolę w 4 sezonie?
the_man: Będzie miała taką rolę jak LJ w sezonie 3 ( przyp. czyli epizodyczną).
kir20: Czy będziemy świadkami retrospekcji jak porywali Sarę i jej spotkań z Gretchen... myślę, że po tym jak im uciekła to by było warte uwagi.
the_man: Myślę, że oczywiście zobaczysz co się stało ogólnie, ale nie zostanie to pokazane. Może w dalszym biegu serialu pokazana zostanie ta owa retrospekcja o której mowa, wtedy zobaczymy co się zdarzyło.
Helia: Przeczytałam gdzieś, że Michael, Linc, Bellcik, Mahone i Sucre( oni wszyscy) próbują walczyć z firmą!
Ale w drugim PROMO, widzieliśmy Sucre z dzieckiem i domyślam się, że to jego dziecko? Czy on będzie zdolny pomagać braciom jeśli to faktycznie jego dziecko? I czy on nadal chce trzymać z daleka swoją Maricruz bo on myśli, że zrujnował by jej życie?
the_man:.... on coś wykombinuje... wielu ludzi na całym świecie ma dzieci i mimo tego nadal są w stanie robić to co potrzebują zrobić.
Speddy: Dlaczego Lincoln decyduje dołączyć się do Michaela, w celu zniszczenia firmy i jak intensywne są ich relacje w pierwszych odcinkach?
the_man: Są wydarzenia, które zdarzają się w pierwszym odcinku, które połączą braci z powrotem.
źródło:The_man
tłumaczenie:ThePrisonBreak.net
the_man: Sądzę, że to ciągle nie daje mu spokoju. Jak na razie firma nie groziła dziecku Sucre.
Speedy: Czy Sofia będzie odgrywała istotną rolę w 4 sezonie?
the_man: Będzie miała taką rolę jak LJ w sezonie 3 ( przyp. czyli epizodyczną).
kir20: Czy będziemy świadkami retrospekcji jak porywali Sarę i jej spotkań z Gretchen... myślę, że po tym jak im uciekła to by było warte uwagi.
the_man: Myślę, że oczywiście zobaczysz co się stało ogólnie, ale nie zostanie to pokazane. Może w dalszym biegu serialu pokazana zostanie ta owa retrospekcja o której mowa, wtedy zobaczymy co się zdarzyło.
Helia: Przeczytałam gdzieś, że Michael, Linc, Bellcik, Mahone i Sucre( oni wszyscy) próbują walczyć z firmą!
Ale w drugim PROMO, widzieliśmy Sucre z dzieckiem i domyślam się, że to jego dziecko? Czy on będzie zdolny pomagać braciom jeśli to faktycznie jego dziecko? I czy on nadal chce trzymać z daleka swoją Maricruz bo on myśli, że zrujnował by jej życie?
the_man:.... on coś wykombinuje... wielu ludzi na całym świecie ma dzieci i mimo tego nadal są w stanie robić to co potrzebują zrobić.
Speddy: Dlaczego Lincoln decyduje dołączyć się do Michaela, w celu zniszczenia firmy i jak intensywne są ich relacje w pierwszych odcinkach?
the_man: Są wydarzenia, które zdarzają się w pierwszym odcinku, które połączą braci z powrotem.
źródło:The_man
tłumaczenie:ThePrisonBreak.net
No znowu ciekawie
Tylko żeby dziecku sie nic nie stało
Ani Maricruz 
Po nie przeżyję tego!!!!
Po nie przeżyję tego!!!!
Fernando Sucre
Pytanie: W jaki sposób Michel usunie tatuaże? W jakimś studio?
The_Man: Będzie to wyjaśnione w pierwszym odcinku.
Pytanie: Jakiej płci jest dziecko Sucre?
The_Man: Myślę że to dziewczynka... ale nie pamiętam oczywiście
Pytanie: Czy Michel wróci do więzienia w czasie pierwszego odcinka? Wiele pogłosek było na temat magazynu wybudowanego obok studia
The_Man: Nie Michel nie będzie w więzieniu. To były złe spoilery. Grupa zamierza spędzić dużo czasu w tym budynku co może sprawiać że poczują się jak w więzieniu.
Pytanie: Co stało się z MariCruz? Czy wszystko w porządku?
The_Man: Tak wszystko w porządku.
Pytanie: Czy dostaniemy cast listę?
The_Man: Myślę że z początkiem sierpnia może wcześniej.
źródło: The_Man (http://spoilertv-prisonbreak.blogspot.com)
tłumaczenie: JA
[ Dodano: 2008-07-08, 19:02 ]
tytuł szóstego odcinka: Blow out
źródło: the_man, found at pbelite.org
The_Man: Będzie to wyjaśnione w pierwszym odcinku.
Pytanie: Jakiej płci jest dziecko Sucre?
The_Man: Myślę że to dziewczynka... ale nie pamiętam oczywiście
Pytanie: Czy Michel wróci do więzienia w czasie pierwszego odcinka? Wiele pogłosek było na temat magazynu wybudowanego obok studia
The_Man: Nie Michel nie będzie w więzieniu. To były złe spoilery. Grupa zamierza spędzić dużo czasu w tym budynku co może sprawiać że poczują się jak w więzieniu.
Pytanie: Co stało się z MariCruz? Czy wszystko w porządku?
The_Man: Tak wszystko w porządku.
Pytanie: Czy dostaniemy cast listę?
The_Man: Myślę że z początkiem sierpnia może wcześniej.
źródło: The_Man (http://spoilertv-prisonbreak.blogspot.com)
[ Dodano: 2008-07-08, 19:02 ]
tytuł szóstego odcinka: Blow out
źródło: the_man, found at pbelite.org
Michael Scofield
oj no szkoda tych tatuazy...mimo wszystko^^
stanowiły one w duzym stopniu o specyficznym charakterze pierwszego sezonu i mogliby juz je zostawic....
tak na pamiątke...ale widze ze twórcy na siłe chcą "odgrodzic" sie od tego co w tym serialu było najlepsze, a czwarty sezon staje coraz mniej prisonowy
no cóz^^
dobrze chociaz, ze Sucre nie bedzie płakał z powodu krzywdy Maricruz ;-)
stanowiły one w duzym stopniu o specyficznym charakterze pierwszego sezonu i mogliby juz je zostawic....
tak na pamiątke...ale widze ze twórcy na siłe chcą "odgrodzic" sie od tego co w tym serialu było najlepsze, a czwarty sezon staje coraz mniej prisonowy
no cóz^^
dobrze chociaz, ze Sucre nie bedzie płakał z powodu krzywdy Maricruz ;-)
T-Bag
Faktycznie szkoda, że Michael usunie te tatuaże, w końcu były one że tak powiem 'motywem przewodnim' tego serialu.
Też mi ich szkoda... Wyglądać będzie nieMichaelowo xD
Ja juz bym chciała zobaczyć dziecko Sucre
Ja juz bym chciała zobaczyć dziecko Sucre
Mahone
ja nie chce żeby on je usuwał... bo po co????
zamiast rozwalać firmę on będzie przesiadywał u kosmetyczki czy Bóg wie gdzie?
ja się nie zgadzam na to
ciekawe jak to pokażą.... i dlaczego Michael zdecyduje się na to...
ciekawe jak nazwą dzidziusia ^^
zamiast rozwalać firmę on będzie przesiadywał u kosmetyczki czy Bóg wie gdzie?
ja się nie zgadzam na to
ciekawe jak to pokażą.... i dlaczego Michael zdecyduje się na to...
ciekawe jak nazwą dzidziusia ^^
T-Bag
Ja myślę, że dzidziuś będzie miał jakieś portorykańskie imię ;-)madamebutterfly pisze:ciekawe jak nazwą dzidziusia ^^
Mahone
ja chciałam, a właściwie miałam nadzieję że Michael ( bo dzięki niemu właściwie mogą być razem... ^^)
no ale jak będzie to dziewczynka to pewnie dadzą jej nic nie znaczące, nudne imię po prababce Maricruz
no ale jak będzie to dziewczynka to pewnie dadzą jej nic nie znaczące, nudne imię po prababce Maricruz
Fernando Sucre
4.06 - Gretchen ukrywa się u swojej siostry Rity. Mieszka z nimi również pięcioletnia córka Gretchen która myśli że Rita to jej mama. Grupa szykuje coś na wyścigu konnym.
Źródło: Secretagentman
Źródło: Secretagentman
Michael Scofield
Scylla pisze:Mieszka z nimi również pięcioletnia córka Gretchen
o matko kochana
Mahone
Scylla pisze: Mieszka z nimi również pięcioletnia córka Gretchen
matko przenajświętsza.. moja Susan ma córeczkę... i jak tu może być wredną suką???
matko coraz ciekawsze te spojlery!!!!!
wyścigi konne??? echh... ciekawie, ciekawie...
a przed czym Gratchen się ukrywa właściwie...???
T-Bag
Tytuł odcinka 6 będzie nosił nazwę "Blow out" czyli zgasnąć, gasić, zdmuchiwać
[ Dodano: 2008-07-12, 23:54 ]
Jeszcze podsumowanie od BuddyTV:
Pierwsze odcinki serialu będą dotyczyć porwania Sary i jej ratunku. Będziemy mieć wiele detali o Sarze i Michaelu, gdy zostaną ponownie połączeni, ale nie zobaczymy retrospekcji. Przynajmniej nie od razu. Sara oczywiście przeżyje. Ale te wszystkie zdarzania nie dotkną jej stosunków z Michaelem. Razem będą chcieli zniszczyć Firmę.
Mówiąc o firmie, Lincoln będzie próbował rozpocząć nowe życie z LJ'em, ale zarazem będzie chciał pomóc bratu. E!Online poinformuje, ze bracia będą musieli kończyć włamanie lecz bez pomocy innych, w przeciwieństwie do ucieczki grupowej, która jest ich specjalnością. Jeżeli obaj zdołają dostać sie do ściśle tajnego budynku i znaleźć informacje dotyczące Firmy, otrzymają bezwarunkową wolność. Ten interes zostanie im zaproponowany przez głównego agenta rządowego (zagrany przez Michaela Repaporta)
Teraz wracamy do pierwszego epizodu "Scylla". jak już wiecie Scylla jest imieniem jednego z dwóch greckich potworów (drugi to Chybryda) . Jest znany zwrot, że ktoś znajduje się "pomiędzy Scyllą a Chybrydą " czyli stoi pomiędzy dwoma niebezpieczeństwami i wyjście z jednego powoduje wejście w drugie niebezpieczeństwo. Wiemy już, ze Firma jest pierwszym niebezpieczeństwem, a drugim może być rząd. W tym miejscu Michael i Lincoln nie mogą najwyraźniej ufać nikomu, jak i osoby im bliskie.
tłumaczenie: Mahonia (nie jestem zbyt dobra, więc proszę o wybaczenie za błędy ;-) )
źródło: BuddyTV.com
[ Dodano: 2008-07-12, 23:54 ]
Jeszcze podsumowanie od BuddyTV:
Pierwsze odcinki serialu będą dotyczyć porwania Sary i jej ratunku. Będziemy mieć wiele detali o Sarze i Michaelu, gdy zostaną ponownie połączeni, ale nie zobaczymy retrospekcji. Przynajmniej nie od razu. Sara oczywiście przeżyje. Ale te wszystkie zdarzania nie dotkną jej stosunków z Michaelem. Razem będą chcieli zniszczyć Firmę.
Mówiąc o firmie, Lincoln będzie próbował rozpocząć nowe życie z LJ'em, ale zarazem będzie chciał pomóc bratu. E!Online poinformuje, ze bracia będą musieli kończyć włamanie lecz bez pomocy innych, w przeciwieństwie do ucieczki grupowej, która jest ich specjalnością. Jeżeli obaj zdołają dostać sie do ściśle tajnego budynku i znaleźć informacje dotyczące Firmy, otrzymają bezwarunkową wolność. Ten interes zostanie im zaproponowany przez głównego agenta rządowego (zagrany przez Michaela Repaporta)
Teraz wracamy do pierwszego epizodu "Scylla". jak już wiecie Scylla jest imieniem jednego z dwóch greckich potworów (drugi to Chybryda) . Jest znany zwrot, że ktoś znajduje się "pomiędzy Scyllą a Chybrydą " czyli stoi pomiędzy dwoma niebezpieczeństwami i wyjście z jednego powoduje wejście w drugie niebezpieczeństwo. Wiemy już, ze Firma jest pierwszym niebezpieczeństwem, a drugim może być rząd. W tym miejscu Michael i Lincoln nie mogą najwyraźniej ufać nikomu, jak i osoby im bliskie.
tłumaczenie: Mahonia (nie jestem zbyt dobra, więc proszę o wybaczenie za błędy ;-) )
Mahone
to bardzo ciekawe jak pokażą jej porwanie bez retrospekcji...Mahonia pisze: Pierwsze odcinki serialu będą dotyczyć porwania Sary i jej ratunku.
ciekawe... i jak się Michael dowie że ona jednak żyje... będzie ciekawie
T-Bag
Pierwszy epizod 4 sezonu będzie trwał tak długo jak dwa odcinki czyli około 80 minut.
źródło: Jest to informacja z oficjalnej strony stacji FOX - fox.com
źródło: Jest to informacja z oficjalnej strony stacji FOX - fox.com
Nie przeżyję chyba pierwszego odcinka... xD Mam nadzieję że będzie ciekawy... 
Michael Scofield
Pam, damy radę!!
Pewnie urządzą to tak że sara opowie Michaelowi o swoich przerzyciach. I wszystko się wyjaśni.
Pewnie urządzą to tak że sara opowie Michaelowi o swoich przerzyciach. I wszystko się wyjaśni.
Michael Scofield
łooo... 80 minut? oni chyba powariowali... wogóle ten powrót Sary jest zabawny no bo kurde...
Michael Scofield
80 min to naprawdę niezły czas. Ale może jednak podzielą je na 2 odcinki. Bo nie wiem czy moje serducho wytrzyma tyle emocji na jednym razem
Oby tak dalej oby tak dalej.
Michael Scofield
Oby to była prawda, ostatnio też tak miało być i ... ale jak tak będzie to fajnie ;-)
Michael Scofield
Racja. 2 odcinki czy jeden, ważne że będzie. I tak obejrzymy
Michael Scofield
że co prosze ?? nie możliweScylla pisze: Gretchen ukrywa się u swojej siostry Rity. Mieszka z nimi również pięcioletnia córka Gretchen która myśli że Rita to jej mama. Grupa szykuje coś na wyścigu konnym.
Michael Scofield
Jak nie powiedziała małej że jest jej mamą, to bardzo do niej podobne. Pewnie powiedziała tak bo firma ją straszyła. To znaczy że ona też ma jakieś uczucia. heh
Michael Scofield
dopiero to przeczytałam oO i jestem w szokuScylla pisze:Mieszka z nimi również pięcioletnia córka Gretchen
Mahone
No ciekawe, jak pokażą jej relacje z córką..Bo to, że ma dziecko nie musi jeszcze znaczyć, że nagle przemieni się w troskliwą, ciepłą i opiekuńczą kobietę ^^.