ma piekny głos... jest wogóle boski... i bosko gra na gitarze...
a na zywo wyglada tak samo pięknie...
Widze fanke "czarodziejek"B... pisze:Cole to niemalze ideał...taki meski i demoniczny i jeszcze MacMahon
straszna ze mnie fanka xD hehe gdy akurat natrafie na nie to siedze i wyczekuje tylko Cole'a...^^ swego czasu miałam mała obsesje nawet xD ale było, mineło... teraz juz sie tak nie angażujęPatuŚ pisze: Widze fanke "czarodziejek"
no masz swego Paula przeciez. Ja w chwilach zwatpienia zawsze właczam sobie YT i lece z 20 filmikami z Henry'm i od razu swiat wyglada inaczej...edzik pisze:Ostatnio przezywam kryzys bo nie ma do kogo wzdychac...przydalby sie ktos nowy.
ba! wiem ze niezłynecik ktoz to? niezly nawet xD
no tak ale paul to za malo xd. Nie no przydalby sie ktos jeszcze,...no masz swego Paula przeciez.
no moze ale tu ladnie wyszedlba! wiem ze niezły a jest to Desmond Harrington. ta fotka jest jego najlepsza, w dłuższych włosach wygląda fatalnie...
Nie nalezy się ograniczać xD ja tam wzdycham do jakichś 3-4 i jeszcze mi za małoedzik pisze:no tak ale paul to za malo xd. Nie no przydalby sie ktos jeszcze,...
I tak trzeba radzić sobie z niedoborem ..yyy 'wzdychania czy też dyndania 'B... pisze:Ja w chwilach zwatpienia zawsze właczam sobie YT i lece z 20 filmikami z Henry'm
mUA =*mmmm, niezły przystojniak. A jak się ruszanecik665 pisze:channing tatum... też niezły

masz rację ;D w tańcu jest świetnymmmm, niezły przystojniak. A jak się rusza
cudoo OOOoo ! =**słodziutki jestnecik665 pisze:channing tatum