no niektóre na pewno ;|chyba zbyt dużą traumą były niektóre sceny ; p
Mnie sie podobał jak był Bournem a nie jakimś takim czymśKurfa. Edzik ja bym się wstydziła za takie błędy z przeszłosci
no niektóre na pewno ;|chyba zbyt dużą traumą były niektóre sceny ; p
Mnie sie podobał jak był Bournem a nie jakimś takim czymśKurfa. Edzik ja bym się wstydziła za takie błędy z przeszłosci
ha ha. No nie wiemedzik pisze:Az taki tragiczny nie jest
prawdziwe oblicze boliedzik pisze:nie jakimś takim czymś
Ostatnio zmieniony 2010-02-05, 21:09 przez edzik, łącznie zmieniany 1 raz.
w kogo by sie nie wcielił, jak by się nie przystroił prawdziwa natura zawsze wyjdzie.edzik pisze:Mnie sie podobał jak był Bournem a nie jakimś takim czymś![]()

Tu przyznaję, ze to zdjecie jest najjjj- miałam nawet przez dłuuugi zcas w telefonie
może troszeczkęB... pisze:Wygląda jak morświn trochę ;f
nie, wcale xDSweterek sam w sobie nie jest spedalony- jest nawet ładny

no to jak w kwietniu to nie zwróciłam uwagi na stówęJosh Duhamel <3! Pisałam o nim kiedyś tam- prawdopodobnie w kwietniu xD
Taki brudny jest seksiii. Chce mi się drugiej części Transformerów ale muszę czekać. Nie lubię >.<edzik pisze:ale w takich czystych ciuchach wygladał śmiesznie
I to baardzo *_*Taki brudny jest seksiii
Tez fajna jest, byłam w kinie, jedynke mam na płytce.Chce mi się drugiej części Transformerów ale muszę czekać.
Bond jest fajny i seksi ale tylko Brosnan. Żadnej babie nie odpuści i żadna mu sie w sumie nie oprze xDSzczerze ? Bonda nigdy nie oglądałam hm. Czemu? nie wiem

Ostatnio zmieniony 2010-02-07, 18:01 przez edzik, łącznie zmieniany 1 raz.
fergie to koczkodan bez polotu. Xan mozesz startowac ;]edzik pisze:Z tego co sie orientuję, to Fergie go usidliła także tego
no ten ten! Bartosz Cedzyński się nazywato ten smieszny? bo nie wiem w ogole kto to xD
No jak, no jak?no ciekawe jak
Awww
zaraz tu padnę po prostu *_* Uśmiałąm się jak koń czytając starsze posty xDPaul wyszedł jak ten mały ogr z gumisiów nacpany na dodatek zelkami Haribo
No biedny trochę...a Cedzyński... pomińmy