Michael Scofield
Michael Scofield
Re: Ot, temat o wzdychaniu ^^

Post autor: Xaneta »

A kto to? Jakoś mu się tak źle z gęby patrzy. ;D

[ Dodano: 2010-02-03, 18:15 ]
edzik pisze:Zania, idz juz na mecz i przynieś mi autograf Plinki *_*
biegnę xD sobie muszę pierwiej wziąść. :D
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: edzik »

No to chyba Hugh Jackman? Tu akurat wyglada w miarę, ale generalnie dupy nie urywa.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

edzik pisze:dupy nie urywa
no raczej xD
Michael Scofield
Michael Scofield

No raczej.

Obrazek
Jeeea ^^

Obrazek
Dawno go tu nie bylo, nie mogłam sie opanować :-P
Michael Scofield
Michael Scofield

za to oni obydwaj urywają :D Jajajajjjajaj ;D

Bartek to dziecko słońca :D

Obrazek
Michael Scofield
Michael Scofield

Buhaha, czemuż?

na stronie skry sa fajowskie zdjecia, jedno zela mnie rozwalilo i zwalilo z krzesla, ale no mozna chyba zapisac na dysku ;/
Michael Scofield
Michael Scofield

ojejej. to zrób skrina i pokaż ;D
Michael Scofield
Michael Scofield

Czytam sobie pudelka i mnie olsniło:

Obrazek Obrazek
Zachwycił mnie w Gotowych na wszystko, ale potem wyrzuciłam go z pamieci, ale tu widze potencjał się utrzymuje. Trza się chyba za True blood wziąć. Oglada ktoraś?
Apetyczna czekoladka z niego :-> w tej reklamie gaci też bardzo, bardzo ;]

No i w sumie to ten Bobek z Brzyduli niebrzydki całkiem. Twarz ma uroczą, choc cały trochę zagejony :-|
oglądacie w ogole ten shit na tvnie?
Michael Scofield
Michael Scofield

Ajajaj fajny on :D Serial trochę zmierzchem zalatuje :D nie oglądam ale jakaś taka ciachowata obsada to może się skuszę. Ostatnio mam jakąś słabość do murzynów i marzy mi się poznanie jakiegoś. Ciężko będzie. ^^

Brzydule "oglądałam" jak ostatni tydzień serial leciał. Moje oglądanie polegało na tym, że przyłaziłam ciągle do oglądającej mamy i pytałam czy już są ze sobą :D I sie nie doczekałam bo ostatni najważniejszy odcinek olałam :D

Moim ostatnim ciachowym westchnieniem jest postać Alexandra z OTH. Taki zniewieściały, ale akcent mhrrrrr.... Niczym Chase, który wygląda śmiesznie bez tych włosów :D

Obrazek
Michael Scofield
Michael Scofield

Xaneta pisze:Ajajaj fajny on :D Serial trochę zmierzchem zalatuje :D nie oglądam ale jakaś taka ciachowata obsada to może się skuszę. Ostatnio mam jakąś słabość do murzynów i marzy mi się poznanie jakiegoś. Ciężko będzie. ^^
no ja jak tak patrze na te zdjęcia i tę jego buźkę słodką, to stwierdzam, że trza porzucić te wszystkie herezje i wrócić do źródeł pokroju Henry'ego chociażby.
Także stwierdzam oficjalnie to jest mój 'typ idealny': mulat, wysoki, dobrze zbudowany, z zalotnym uśmiechem i spojrzeniem :mrgreen: No, a Ci inni, którzy mi się podobają to tylko wyjątki od tej reguły. Swego rodzaju anomalie.
Jak nie daj boże przyjdzie mi kiedyś pomyśleć o sformalizowanym związku < tfu, tfu>, to tylko z takim hehe \o/
Tweener
Tweener
wrócić do źródeł pokroju Henry'ego chociażby.
Tego Henry'ego :D?
Obrazek
Michael Scofield
Michael Scofield

B... pisze:wrócić do źródeł pokroju Henry'ego chociażby.
Tak patrzę on się dobrze trzyma, myślałam, że młodszy jest a tu taki zonk :D Zwyzywałam Cię kiedyś od bezguściar za niego? Jak tak to to cofam. Świetny jest :597:
B... pisze:Jak nie daj boże przyjdzie mi kiedyś pomyśleć o sformalizowanym związku < tfu, tfu>, to tylko z takim hehe \o/
to szukaj szukaj i zaprezentuj :D
Michael Scofield
Michael Scofield

DawidQuerr pisze:Tego Henry'ego :D ?
tego Dawidzie, tego własnie :D
To była miłość mojego okresu dojrzewania <333
Xaneta pisze:Tak patrzę on się dobrze trzyma, myślałam, że młodszy jest a tu taki zonk :D Zwyzywałam Cię kiedyś od bezguściar za niego? Jak tak to to cofam. Świetny jest :597:
nie przypominam sobie wyzwisk : p, ale szczególnej aprobaty też nie bardzo. W każdym razie boski jest i koniec ;]
Xaneta pisze:to szukaj szukaj i zaprezentuj :D
f*ck, na pietrze w akademiku mam w ciul Koreanczyków z yakuzy, Mongolczyków, Litwina dresa i emo Anglików i nawet dwóch nażelowanych kolesi z Egiptu < którzy nie piją wódki, bo im Koran zabrania :-D >, ale żadnego mulata. Dramat /o\
Michael Scofield
Michael Scofield

B... pisze:f*ck, na pietrze w akademiku mam w ciul Koreanczyków z yakuzy, Mongolczyków, Litwina dresa i emo Anglików i nawet dwóch nażelowanych kolesi z Egiptu < którzy nie piją wódki, bo im Koran zabrania >, ale żadnego mulata. Dramat /o\
ostro :D niezłą mieszaninę ras widzę, ale jeszcze przecież trochę postudiujesz, a nuż mają jakiegoś fajnego brązowego kolegę :D
Michael Scofield
Michael Scofield

Ten z tej krwi za czarny trochę xD, henry fajniejsiejszy.
Bobek taki sredniawy bardzo, aczkolwiek nie jest najgorszy
Mam w szkole takiego boskiego lowelasa, ale to idiotyczne^^

Wzdychajmy do siatkarzy pilkarzy, smieciarzy i wgl nie wiem tylko nie do smiertelnikow :D
f*ck, na pietrze w akademiku mam w ciul Koreanczyków z yakuzy, Mongolczyków, Litwina dresa i emo Anglików i nawet dwóch nażelowanych kolesi z Egiptu < którzy nie piją wódki, bo im Koran zabrania >, ale żadnego mulata. Dramat /o\
Czad :D:D
Michael Scofield
Michael Scofield

Wzdychajmy do siatkarzy pilkarzy, smieciarzy i wgl nie wiem tylko nie do smiertelnikow
przecież sobie wzdycham :D

Lubię tego gostka od Cage'a z National Treasure. Chudego Wójcika z Mru Mru mi przypomina ;D

Obrazek
Ale lubię go tylko tam. :500:

"Szybcy i wściekli 5" z zielonym światłem i tytułem

Universal Pictures oficjalnie wyraziło zgodę na realizację piątej części przebojowej serii "Szybcy i wściekli". Wiemy już nawet, jak film będzie się nazywać (przynajmniej po angielsku). Jego tytuł to "Fast Five".

Piątą część wyreżyseruje Justin Lin, a autorem scenariusza będzie Chris Morgan. W rolach głównych zobaczymy oczywiście Vin Diesela i Paula Walkera. Według pierwszych informacji na temat fabuły, Dom i Brian będą uciekinierami, których tropem podążą grupa legendarnych stróżów prawa.

Czwarta część "Szybko i wściekle" okazała się niespodziewanie wielkim hitem 2009 roku. Tylko w Stanach zarobiła 155 milionów dolarów.

źródło: filmweb.pl

Wiedzą co lubimy :D
Michael Scofield
Michael Scofield

\o/

yhyhy moja ulubiona parka ekranowa Vin & Paul :-D
ej jak smiesznie, kiedyś pisałam o koledze z ładnymi włosami ;p, z którym oglądałam Bourne'a- seans ledwie przeżyłam, ale potem jeszcze tak sie złozyło, ze oglądaliśmy Błekitną głębię :-P i wyszło, że jest fanem F&F, także se kombinuję coby sie po sesji na jakiś maratonik umówić :-> Nie dość, ze piękne włosy obok to jeszcze Paul na ekranie.
A Paul gra teraz w jakis nowych produkcjach, bo nawet nic nie wiem : <
Michael Scofield
Michael Scofield

B... pisze:ej jak smiesznie, kiedyś pisałam o koledze z ładnymi włosami ;p
nono pamiętam :D
B... pisze:wyszło, że jest fanem F&F, także se kombinuję coby sie po sesji na jakiś maratonik umówić Nie dość, ze piękne włosy obok to jeszcze Paul na ekranie.
co do niego to Edzia wie z tym, że poszła się uczyć i w kimę no to będzie jutro.

Paul nie jest aż taki zły, ale lubię go tylko w F&F, którego zresztą dawno nie oglądałam. I nie zapowiada się na razie bym znalazła czas pośród tego wszystkiego ;D
Michael Scofield
Michael Scofield

"Szybcy i wściekli 5" z zielonym światłem i tytułem

Universal Pictures oficjalnie wyraziło zgodę na realizację piątej części przebojowej serii "Szybcy i wściekli". Wiemy już nawet, jak film będzie się nazywać (przynajmniej po angielsku). Jego tytuł to "Fast Five".

Piątą część wyreżyseruje Justin Lin, a autorem scenariusza będzie Chris Morgan. W rolach głównych zobaczymy oczywiście Vin Diesela i Paula Walkera. Według pierwszych informacji na temat fabuły, Dom i Brian będą uciekinierami, których tropem podążą grupa legendarnych stróżów prawa.

Czwarta część "Szybko i wściekle" okazała się niespodziewanie wielkim hitem 2009 roku. Tylko w Stanach zarobiła 155 milionów dolarów.
Wiedziałam już we wakacjony ;]
Błekitną głębię
Film trochę lipny, ale Paul bez koszuliiii *_*. Mozna dostać ślinotoku po prostu! Ta miednica...^^
W maju na ekrany wchodzi nowy film, "Takers". Obsada dość "ciachowa" z tego co wiem, a więc czekam z niecierpliwością, ale głownie na Paula.

Obok Najboższego wystąpi Jay hernandez, Hayden Christensen i Chris Brown m.in
Z resztą, prosze zwiastuny: http://www.youtube.com/watch?v=NDx3uLl26Vw
http://www.youtube.com/watch?v=DF9rQyEUPuw
poszła się uczyć i w kimę no to będzie jutro.
Nie uczyc tylko kapać, bo chciała obejrzeć Nieustraszonego :P. Swoją drogą ten koleś tez całkiem do rzeczy :]
Michael Scofield
Michael Scofield

Obejrzę film i zniosę przez Haydena :D Ale i tak najbardziej lubię go w przebudzeniu. Zapowiada się ciekawie to to, lubię ostatnio wybuchy i huki hyhy :D
edzik pisze:Nie uczyc tylko kapać, bo chciała obejrzeć Nieustraszonego
WHATEVER ;D

[ Dodano: 2010-02-05, 20:13 ]
Obrazek

Na to zdjęcie musiała czekać straszna przyszłość. Hmh, mało bo resztę uzupełnia osoba się na nim znajdująca :D
Michael Scofield
Michael Scofield

ej no ten pyszczek nie daje mi spokoju:

Obrazek

hehe nie wiem jak ja oglądałam te Tajemnice Brokeback Mountain, że mi umknął : <
chyba zbyt dużą traumą były niektóre sceny ; p

[ Dodano: 2010-02-05, 20:47 ]
Xanetaaaaaaaa xDDDDDDDDDDD
Michael Scofield
Michael Scofield

A kto to kto to? *.*
B... pisze:Xanetaaaaaaaa xDDDDDDDDDDD
przepraszam musiałam na prawdę xD
Michael Scofield
Michael Scofield

No Gyllenhaal piękny :*
Polecam Donniego Darko, genialny film ;]
Xaneta pisze:przepraszam musiałam na prawdę xD
Kurfa. Edzik ja bym się wstydziła za takie błędy z przeszłosci :lol:
Michael Scofield
Michael Scofield

O nie :723:
Ja nie wiem skąd to zdjecie, naprawdę xD Az taki tragiczny nie jest

Słitas xD
Obrazek
Michael Scofield
Michael Scofield

B... pisze:No Gyllenhaal piękny :*
A teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen. Donnie Darko jest na mojej liście filmów do obejrzenia na jednym z pierwszych miejsc więc obejrzę niedługo. Jakiż on fajny *.* Chyba się bardziej zainteresuję :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Chillout”