[ Dodano: 2010-02-03, 18:15 ]
biegnę xD sobie muszę pierwiej wziąść.edzik pisze:Zania, idz juz na mecz i przynieś mi autograf Plinki *_*
biegnę xD sobie muszę pierwiej wziąść.edzik pisze:Zania, idz juz na mecz i przynieś mi autograf Plinki *_*
no raczej xDedzik pisze:dupy nie urywa

no ja jak tak patrze na te zdjęcia i tę jego buźkę słodką, to stwierdzam, że trza porzucić te wszystkie herezje i wrócić do źródeł pokroju Henry'ego chociażby.Xaneta pisze:Ajajaj fajny onSerial trochę zmierzchem zalatuje
nie oglądam ale jakaś taka ciachowata obsada to może się skuszę. Ostatnio mam jakąś słabość do murzynów i marzy mi się poznanie jakiegoś. Ciężko będzie. ^^
Tego Henry'egowrócić do źródeł pokroju Henry'ego chociażby.

Tak patrzę on się dobrze trzyma, myślałam, że młodszy jest a tu taki zonkB... pisze:wrócić do źródeł pokroju Henry'ego chociażby.
to szukaj szukaj i zaprezentujB... pisze:Jak nie daj boże przyjdzie mi kiedyś pomyśleć o sformalizowanym związku < tfu, tfu>, to tylko z takim hehe \o/
tego Dawidzie, tego własnieDawidQuerr pisze:Tego Henry'ego?
nie przypominam sobie wyzwisk : p, ale szczególnej aprobaty też nie bardzo. W każdym razie boski jest i koniec ;]Xaneta pisze:Tak patrzę on się dobrze trzyma, myślałam, że młodszy jest a tu taki zonkZwyzywałam Cię kiedyś od bezguściar za niego? Jak tak to to cofam. Świetny jest
![]()
f*ck, na pietrze w akademiku mam w ciul Koreanczyków z yakuzy, Mongolczyków, Litwina dresa i emo Anglików i nawet dwóch nażelowanych kolesi z Egiptu < którzy nie piją wódki, bo im Koran zabraniaXaneta pisze:to szukaj szukaj i zaprezentuj![]()
ostroB... pisze:f*ck, na pietrze w akademiku mam w ciul Koreanczyków z yakuzy, Mongolczyków, Litwina dresa i emo Anglików i nawet dwóch nażelowanych kolesi z Egiptu < którzy nie piją wódki, bo im Koran zabrania >, ale żadnego mulata. Dramat /o\
Czadf*ck, na pietrze w akademiku mam w ciul Koreanczyków z yakuzy, Mongolczyków, Litwina dresa i emo Anglików i nawet dwóch nażelowanych kolesi z Egiptu < którzy nie piją wódki, bo im Koran zabrania >, ale żadnego mulata. Dramat /o\
przecież sobie wzdychamWzdychajmy do siatkarzy pilkarzy, smieciarzy i wgl nie wiem tylko nie do smiertelnikow
nono pamiętamB... pisze:ej jak smiesznie, kiedyś pisałam o koledze z ładnymi włosami ;p
co do niego to Edzia wie z tym, że poszła się uczyć i w kimę no to będzie jutro.B... pisze:wyszło, że jest fanem F&F, także se kombinuję coby sie po sesji na jakiś maratonik umówić Nie dość, ze piękne włosy obok to jeszcze Paul na ekranie.
A Paul gra teraz w jakis nowych produkcjach, bo nawet nic nie wiem : <
Wiedziałam już we wakacjony ;]"Szybcy i wściekli 5" z zielonym światłem i tytułem
Universal Pictures oficjalnie wyraziło zgodę na realizację piątej części przebojowej serii "Szybcy i wściekli". Wiemy już nawet, jak film będzie się nazywać (przynajmniej po angielsku). Jego tytuł to "Fast Five".
Piątą część wyreżyseruje Justin Lin, a autorem scenariusza będzie Chris Morgan. W rolach głównych zobaczymy oczywiście Vin Diesela i Paula Walkera. Według pierwszych informacji na temat fabuły, Dom i Brian będą uciekinierami, których tropem podążą grupa legendarnych stróżów prawa.
Czwarta część "Szybko i wściekle" okazała się niespodziewanie wielkim hitem 2009 roku. Tylko w Stanach zarobiła 155 milionów dolarów.
Film trochę lipny, ale Paul bez koszuliiii *_*. Mozna dostać ślinotoku po prostu! Ta miednica...^^Błekitną głębię
W maju na ekrany wchodzi nowy film, "Takers". Obsada dość "ciachowa" z tego co wiem, a więc czekam z niecierpliwością, ale głownie na Paula.A Paul gra teraz w jakis nowych produkcjach, bo nawet nic nie wiem : <
Nie uczyc tylko kapać, bo chciała obejrzeć Nieustraszonegoposzła się uczyć i w kimę no to będzie jutro.
WHATEVER ;Dedzik pisze:Nie uczyc tylko kapać, bo chciała obejrzeć Nieustraszonego

przepraszam musiałam na prawdę xDB... pisze:Xanetaaaaaaaa xDDDDDDDDDDD
Kurfa. Edzik ja bym się wstydziła za takie błędy z przeszłosciXaneta pisze:przepraszam musiałam na prawdę xD

A teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen. Donnie Darko jest na mojej liście filmów do obejrzenia na jednym z pierwszych miejsc więc obejrzę niedługo. Jakiż on fajny *.* Chyba się bardziej zainteresujęB... pisze:No Gyllenhaal piękny :*