Michael Scofield
przemęczona, wyczerpana, osłabiona, wycieńczona i śpiąca. Jem już i pije chyba wszystko co można, żeby nie zasnąć na siedząco. I wyglądam przez to jak trup.
Jak jutro po zajęciach wrócę do domu, to choćbym zastała tam Williama, pójdę kuźwa spać.
Jak jutro po zajęciach wrócę do domu, to choćbym zastała tam Williama, pójdę kuźwa spać.
Michael Scofield
Nie czuję nic...może i jestem zmęczona wkurzona rozżalona i piekielnie boję się jutrzejszego wieczoru, ale jakoś jeszcze to do mnie nie dociera...nawet już mi się płakać nad tymi książkami nie chce...zupełne zobojętnienie...jak dożyje do soboty wieczorem to zapłaczę się ze szczęścia...będę wyć w akademiku na ulicy na dworcu w busie a później pójdę spać z nadzieją, że już się nie obudzę, co oczywiście się nie zdarzy. pfff.
Michael Scofield
wlasnie mija 24 godzina odkąd jestem na nogach
Michael Scofield
Boże...chodzę jak sklepany Whistler...a dzisiaj egzamin...aaa...aaa...
Michael Scofield
Nawet nieźle. AutumnLeaf życzę powodzenia na egzaminie. gD>
Michael Scofield
Nie dziękuję...jezzzu....
Michael Scofield
o matko ja tak wyglądam i chodze od wtorku xDAutumnLeaf pisze:Boże...chodzę jak sklepany Whistler...a dzisiaj egzamin...aaa...aaa...
zdasz zdasz zdasz *odstawia taniec ala "wyginam smialo cialo" i prawie spierdziela sie z lozka*
Michael Scofield
czuję...strach
Lincoln Burrows
Dzisiaj jestem w złym humorze, i zdenerwowany...
NIENAWIDZĘ późno wstawać! 12:40!
NIENAWIDZĘ późno wstawać! 12:40!
Michael Scofield
Kuwa faaaa!!!! normalnie ekstaza xD orgazm orbitalny z powodu czwóreczki, na którą rypałam się przez dwa tygodnie!!!!!!!kocham cie Tyszka słońce ty życia mojego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Michael Scofield
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeAutumnLeaf pisze:Kuwa faaaa!!!! normalnie ekstaza xD orgazm orbitalny z powodu czwóreczki, na którą rypałam się przez dwa tygodnie!!!!!!!kocham cie Tyszka słońce ty życia mojego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Michael Scofield
Na maksa tak, tylko nie w kosmos, bo tam ich nie ma xD
Michael Scofield
no ale czy ja mowie ze w kosmos? xD zaraz bede jeść! mmmmmmmmmmmmmmm pycha pycha xD
Michael Scofield
Zupełnie nie wiedziec dlaczego, mam dobry humor xD może wariuje? xDxD LOL
Michael Scofield
ja też mam dobry tylko że jestem sklepana...jak mąż
Michael Scofield
Wkurzona xD kuwa faa, znowu o 3 nad ranem ściągałam z rapida odcinek csi i ściągnęłam dwie części 4 i dwie 1 odcinka xD O LOL xDxDxD
Michael Scofield
wyspałam się ludzie!! po ostatnim maratonie (doszło do 31h bez zmrużenia oka) wyspałam się w końcu! spałam 19 godzin i trochę dziwnie się czuję, ale jeszcze dojdę do siebie! Zaliczyłam połowę przedmiotów i teraz będzie już trochę lżej.. mam nadzieje 
o! i gratulacje Autumn! Wymiatamy xD
o! i gratulacje Autumn! Wymiatamy xD
Michael Scofield
gratuluje ;* ty mój nocny towarzyszu ;* ^^
Michael Scofield
a ja ide spać...i mam wszystko gdzieś...wszyściutko...*wrzuca telefon do szafy*
Michael Scofield
mam nadzieję, że mnie nie... ;< ... chociaż ten telefon ...
bo aż mi się smutno zrobiło ;<
bo aż mi się smutno zrobiło ;<
Ostatnio zmieniony 2008-02-02, 14:33 przez AutumnLeaf, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
a ja ogolnie zadowolony xD
Michael Scofield
a ja nie bo mi sie komp wali
kurczeeeee ze akurat teraz, raz nie mam neta, raz mi sie zawiesza, co ja mam z tym cholerstwem zrobic?
Michael Scofield
..i nawzajem^^AutumnLeaf pisze:gratuluje ;* ty mój nocny towarzyszu ;* ^^
Michael Scofield
ja się czuję beznadziejnie. ręka mnie boli jeszcze po SKS-ie który był w środę, gdyż przez jakieś 20 min nie robiłam nic innego poza serwami w siate.ogólnie chyba zaraz pójdę się powiesić bo Mlekpol Azs Olsztyn przegrał z Jastrzębiem Zdrój 3:1 i to tak chamsko.Muszę robić testy z historii bo dzisiaj zrobiłam jakieś 10 a jeszcze 3 mi zostały.W poniedziałek spr. z angielskiego i zmiana planu lekcji na gorszy.Jedyne co mnie pociesza to to ze jutro Szachowa liga szkolna i że zobaczę sie z moją siotrą madamebutterfly.Nic poza tym...
Michael Scofield
Przeraźliwie zmęczona i śpiąca...ale się trzymam i mam całkiem niezły humor co jak na mnie jest nieco dziwne oO xD
Siedzę w domu, jestem najedzona...ale jutro wracam z powrotem i już sie nie mogę doczekać xD mmm nie ma to jak 109. Hakuna Matata jo xD
Siedzę w domu, jestem najedzona...ale jutro wracam z powrotem i już sie nie mogę doczekać xD mmm nie ma to jak 109. Hakuna Matata jo xD