Michael Scofield
Z Ryanem widziałam Amityville, Blade, As w rękawie, The Nines (cała głupia po tym filmie byłam), Wieczny student, O dwóch takich co poszli w miasto (taki epizod tam grał, nawet nie wiedziałam), Teściowie, Zostańmy przyjaciólmi i Na pewno, być może. Z tych odmóższajacych to chyba jakis jest...Waiting chyba, ale nie widziałam.
Musze jeszcze sciągnąć ten nowy i X-mena...ale nie wiem kiedy xD
Musze jeszcze sciągnąć ten nowy i X-mena...ale nie wiem kiedy xD
Michael Scofield
oglądalam dzis wyjątkowo poryty film. Grał tam jednak bardzo przystojny meżczyzna i zeby nie zapomniec postanowiłam go odszukac w sieci i skrobnąc o nim słówko.
Znalazłam film, znalazłam aktora, wpisalam go w gugle a tu ni chu chu!
ani jednego zdjęcia, które choc w małym stopniu oddawałoby urodę z tegoż filmu znalezc nie mogłam...choc przejrzałam z 15 stron!
no i cóz. A był naprawde ładny, bo z lekkim zarostem i taki w ogole mniam.
w ogladałam ten film bo luknęłam w telegazecie, ze gra tam Fiennies...myslałam ze Ralph i tak stw, ze bedzie mozna na ładne oczeta popatrzec. Okazało się, ze nie Ralph tylko Joseph...zupełnie mi chyba wczesniej nieznany^^
Ładny człowiek, ale kurde te przekładane gugle wyszukują mi jakies kulawe foty i wstyd je wklejac nooo
Znalazłam film, znalazłam aktora, wpisalam go w gugle a tu ni chu chu!
ani jednego zdjęcia, które choc w małym stopniu oddawałoby urodę z tegoż filmu znalezc nie mogłam...choc przejrzałam z 15 stron!
no i cóz. A był naprawde ładny, bo z lekkim zarostem i taki w ogole mniam.
w ogladałam ten film bo luknęłam w telegazecie, ze gra tam Fiennies...myslałam ze Ralph i tak stw, ze bedzie mozna na ładne oczeta popatrzec. Okazało się, ze nie Ralph tylko Joseph...zupełnie mi chyba wczesniej nieznany^^
Ładny człowiek, ale kurde te przekładane gugle wyszukują mi jakies kulawe foty i wstyd je wklejac nooo
Michael Scofield
http://www.geocities.com/hall-o-gods/ca ... joseph.gif Ten? Eeee...
Jako iz nadchodzi premiera filmu Transformers 2, postanowiłam, ze obejrzę pierwszą część, zeby w razie czego wiedzieć o co chodzi... Ten cały Sam jest niezły nawet...porównując go do rówieśników-kołegów po fachu to nawet bardzo niezły
Taki umazany całkiem dobrze się prezentuje
Nie mogłam sobie odmówić obejrzenia wczoraj Szybkich^^ Tym bardziej, ze tatko też oglądał
Jako iz nadchodzi premiera filmu Transformers 2, postanowiłam, ze obejrzę pierwszą część, zeby w razie czego wiedzieć o co chodzi... Ten cały Sam jest niezły nawet...porównując go do rówieśników-kołegów po fachu to nawet bardzo niezły
Nie mogłam sobie odmówić obejrzenia wczoraj Szybkich^^ Tym bardziej, ze tatko też oglądał
Michael Scofield
on, on, ale nie zrażaj się pochopnie, bo jak mówiłam gugle sa przeklamane jesli chodzi o jego foty :>edzik pisze:http://www.geocities.com/...tore/joseph.gif Ten? Eeee...
jak znajdę jakies sensowne z tego filmu wczorajszego to zarzuce, bo tam wyglądał swietnie
już w pierwszej scenie na ulicy w tym płaszczu taki...hm hm hmmm ^^
ale film jaki głupi to głowa mała /o\
jaki Sam? \o/edzik pisze:Ten cały Sam jest niezły nawet...
ja tego w ogole nie oglądałam...w 2 czesci gra ta sucz Megan Fox, która najpierw chciala zeby ja Angelina Jolie zaadoptowała, a teraz chce się z nia przespac? xD
ale ten...widziałam zwiastun w tivi to widzę, ze filmz rozmachem taki^^
Michael Scofield
Jedynka jest świetna. Nie gustuje raczej w takich pokręonych filmach, ale ten mi sie bardzo spodobał.
Nie pamietam jak się nazywa ten aktor, ale gra w tym filmie główną rolę... Jest chłopakiem Megan właśnie w filmie
Jak się ten film twój nazywa? Może ściągnę xD
Nie pamietam jak się nazywa ten aktor, ale gra w tym filmie główną rolę... Jest chłopakiem Megan właśnie w filmie
Jak się ten film twój nazywa? Może ściągnę xD
Michael Scofield
Tego goscia od B... to widzialm w zakochanym Szekspirze
Jak oglądałam ten film z moja kumpelą to Ona stwierdziła, ze ten gościu jest taki "do dy*ania" xD
Widziałam go jeszcze w "Disturbia", ale z Transformersów jest najbardziej znany...
A i jeszcze w "świat nonsensów u Stevensów" xD Taki serial dla dzieci xD

A pierwsza część muszę powiedzieć, ze bardzo mi przypadła do gustu
Nie nudzi się 
I mam zamiar pójść na 2 popatrzyć się na Shia'e xD
Sam Witwicky xD Gra go Shia LabeoufB... pisze:jaki Sam? \o/
Megan grała też w pierwszej częściB... pisze:ja tego w ogole nie oglądałam...w 2 czesci gra ta sucz Megan Fox, która najpierw chciala zeby ja Angelina Jolie zaadoptowała, a teraz chce się z nia przespac? xD
ale ten...widziałam zwiastun w tivi to widzę, ze filmz rozmachem taki^^
A pierwsza część muszę powiedzieć, ze bardzo mi przypadła do gustu
I mam zamiar pójść na 2 popatrzyć się na Shia'e xD
Michael Scofield
xD czyli ze jaki?Aglek pisze:Jak oglądałam ten film z moja kumpelą to Ona stwierdziła, ze ten gościu jest taki "do dy*ania" xD
gosc jest skubany bardzo przystojny no, tylko nie mam jak to udowodnić xD
o matkobosko!Aglek pisze:Sam Witwicky xD Gra go Shia Labeouf
to ten cwelek mały co się chwalił ostatnio na pudlu, ze ma maly interes?
edzik no wezze!
podoba się wam poważnie?
przeciez on jest straszny! ma krzaczaste brwi, taki metny nastoletni wzrok i w ogole /o\
[ Dodano: 2009-06-21, 17:25 ]
to jest chyba kadr z tego wczorajszego mega-seansu, ale nie jestem pewna /o\
A film zwal się Urok mordercy czy jakos tak. Leciał na tvp2. Skonczyłam sie uczyc i właczylam tivi. A ze nie było za bardzo wyboru wiec se obejrzałam. Oczywiscie fabuła z d*py, erotyczne sceny ekhm... itd, wiec nie dla Was prawie-ze-licealistki
ale gość był tam piękny. Nie zmieniłam kanału, choc wczesniej wyczytałam o co mniej wiecej chodzi w telegazecie...i wiedziałam co mnie czeka /o\...ale pierwsza scena z jego udzialem...na ulicy...ehhh stw. ze sie przemęczę
[ Dodano: 2009-06-21, 17:27 ]
w guglach mu coś twarz dziwnie wydluza albo zle mu z ocząt patrzy /o\
no jaka bida no.
Michael Scofield
Oj B... Nie jest to moze drugi paul czy nawet Ryana, ale fajny jest...jeszcze taki brudny to już w ogóle...obejrzyj Transformersów to sama zobaczysz. Jeszcze grał w Indiana Jones, miałam wcześniej napisać, ale zapomniałąm jak się ten film nazywał 
Ide na mecz, może Kurek będzie
Ide na mecz, może Kurek będzie
Michael Scofield
a daj Ty spokoj :< Znam go dosc dobrze, widzialam z nim pare filmów, co prawda były to raczej filmy z jego głebokiej młodosci, ale z tego 'pokurczu' twarzy z tego co widzę nie wyrosł.
dla mnie brudny, czysty czy pachnący jest absolutnie nieatrakcyjny.
dla mnie brudny, czysty czy pachnący jest absolutnie nieatrakcyjny.
Michael Scofield
Oj tam, lepszy niż ten Twój powyżej 
Michael Scofield
No chwila chwilaB... pisze:wiec nie dla Was prawie-ze-licealistki
Shia jest ekstra!!
To Ty chyba nigdy nie widziałaś krzaczastych brwi... xD Takie niektóre są wręcz ohydne... Oo U niego nigdy nie zwróciłam na to uwagi...B... pisze:ma krzaczaste brwi
Michael Scofield
No może nie taki od razu extra, ale fajny...na tym zdjęciu jakos tak dziwnie wyglada, ale w filmie to palce lizać. Chyba się wybiore do kina 
Michael Scofield
Polecam Ci edzik
Byłam wczoraj i Shia ma tam taką inną twarz... Tak jakby się nie dokładnie golił xD
Trochę jak na tej focie ;P I ma taką fryz jak na tym zdjęciu... xD Ale ogólnie to apetycznie tam wygląda
Trochę jak na tej focie ;P I ma taką fryz jak na tym zdjęciu... xD Ale ogólnie to apetycznie tam wygląda
Michael Scofield
Mam taki plan na przyszły tydzień, ale nie wiem czy wypali 
Ewentualnieobejrze znów jedynkę lub sciagnę Indianę Jonnes'a
Ewentualnieobejrze znów jedynkę lub sciagnę Indianę Jonnes'a
Michael Scofield
No to zobacz jedynkę
Tam wygląda lepiej niż w IJ 
Michael Scofield
hehe...i tak sciagnę
. tata se obejrzy, bo lubi takie filmy
A 2 w ogóle fajna jest? warto iść nie tylko z powodu sama? ;p
A 2 w ogóle fajna jest? warto iść nie tylko z powodu sama? ;p
Michael Scofield
co tu taj cicho do cholerki?
nie mam za bardzo czasu zeby siedziec dłuzej na forum, bo jak nie pracuje to sie alkoholizuje xD ale kurde sucho coś...
edzik zarzuc kims...moze lipcowe gorace powietrze kogoś Ci podsunęło pod nosa
...tylko nie tego chłopczyka Shia'e L. Miej litość 
nie mam za bardzo czasu zeby siedziec dłuzej na forum, bo jak nie pracuje to sie alkoholizuje xD ale kurde sucho coś...
edzik zarzuc kims...moze lipcowe gorace powietrze kogoś Ci podsunęło pod nosa
Michael Scofield
No w końcu jakiś ruch xD
Nie dalej jak w poniedziałek znów oglądałąm FF, bo że tak powiem nie ogłam się opanować
.
Shia mnie coraz bardziej kręci, także tego... Chociaż pewnie niedługo minie, bo za młody jest
Przed chwilą Indianę Jones'a oglądałam, ale faktycznie- w Transformersach prezentuje się duuuuuuużo lepiej. nie skomentuje jego ubioru i fryzury
.

Co powiesz o nim?
Czarodziejki oglądasz? Cole'a dzisiaj unicestwiły xD. Specjalnie wstałam...^^
Jestem w trakcie ogladania X-mena, to se powzdycham do Ryana
Nie dalej jak w poniedziałek znów oglądałąm FF, bo że tak powiem nie ogłam się opanować
Shia mnie coraz bardziej kręci, także tego... Chociaż pewnie niedługo minie, bo za młody jest
Przed chwilą Indianę Jones'a oglądałam, ale faktycznie- w Transformersach prezentuje się duuuuuuużo lepiej. nie skomentuje jego ubioru i fryzury
I tak znów będziesz stękać, ze brzydkiedzik zarzuc kims
Co powiesz o nim?
Czarodziejki oglądasz? Cole'a dzisiaj unicestwiły xD. Specjalnie wstałam...^^
Jestem w trakcie ogladania X-mena, to se powzdycham do Ryana
Michael Scofield
co to za gosc jest? Gdzies mi juz smignął chyba...^^
ale pooglądałoby się...
Mi sie tam jakos nie za specjalnie podoba, ale w sumie taki sympatyczna mordka i mi się z komediami kojarzy...jakies skrzywienie po Wiecznym chyba xD
i bym sobie cos moze obejrzala. Ten nowy z nim taki se raczej, ale jak sie ma nadmiar czasu to trzeba objerzec
Tyram ostro w tych godzinach parząc kawę w Orbisie xD wiec nie oglądam niestetyedzik pisze:Czarodziejki oglądasz?
ale pooglądałoby się...
edzik pisze:Ryana
ej a w jakim fimie wyglądał Twoim zdaniem tak super-super-najlepiej?edzik pisze:to se powzdycham do Ryana
Mi sie tam jakos nie za specjalnie podoba, ale w sumie taki sympatyczna mordka i mi się z komediami kojarzy...jakies skrzywienie po Wiecznym chyba xD
i bym sobie cos moze obejrzala. Ten nowy z nim taki se raczej, ale jak sie ma nadmiar czasu to trzeba objerzec
Michael Scofield
To jest aktor, który grał kapitana Lennoxa w Transformers. nazywa się Josh Duhamel...B... pisze:co to za gosc jest? Gdzies mi juz smignął chyba...^^
I jest z niego niezłe cjacho xD A do tego ma fajny głos
Michael Scofield
Teraz będą najlepsze odcinki...ale jeszcze tylko ze dwa pewnie.ale pooglądałoby się...
Chyba w Wiecznym studencie...nie wiem czemu. Tak luzacko jakoś i śmieszny był. I jeszcze w Zostańmy przyjaciólmi. Może dlatego, ze to był pierwszy film jaki z nim widziałam. Potem dopiero wzięłam się za Vana...ej a w jakim fimie wyglądał Twoim zdaniem tak super-super-najlepiej?
W "na pewno, być może"" też dobrze wygladał. On generalnie wszędzie fajnie wyglądał, nawet z brodą.
W X-menie Ryan ze dwie minuty może był xD. Potem na koniec go przerobii w super broń i w ogóle nie wygladał jak on. Po spodniach go tylko poznałam
I koleś FergieTo jest aktor, który grał kapitana Lennoxa w Transformers. nazywa się Josh Duhamel... I jest z niego niezłe cjacho xD A do tego ma fajny głos
Michael Scofield
Tak mnie naleciało dzis na pudla z rana i wyczaiłam news o Zebrowskim
http://www.pudelek.pl/artykul/18381/zeb ... _warszawy/
Ogolnie to bardzo zdatny męzczyzna. Tutaj moze wyszedł jak taka kulawa bida, ale nawet na samym pudelki pojawiały sie arktykuły z bardzo korzystnymi zdjęciami.
W ogole to po Ogniem i mieczem okrutnie szalałam za nim
Bo Skrzetuski...taki rycerz, bohater mememe xD A i sam Zebrowski przystojny przeciez. Potem jak ogladałam kilka lat pozniej bardziej podobał mi sie Bohun i boski w tej wersji Alexander Domogarow < swoją droga zajebiaszcze nazwisko, mogłabym sie tak nazywać xD >, bo miał charakterek a w młodszych latach nie potrafiłam go docenic
No ale... < bo mi dygresja cały post zdominowała > co myslicie o Zebrowskim? Teraz troche sie taki szpakowaty zrobił. ale do twarzy mu z tym
http://www.pudelek.pl/artykul/18381/zeb ... _warszawy/
Ogolnie to bardzo zdatny męzczyzna. Tutaj moze wyszedł jak taka kulawa bida, ale nawet na samym pudelki pojawiały sie arktykuły z bardzo korzystnymi zdjęciami.
W ogole to po Ogniem i mieczem okrutnie szalałam za nim
No ale... < bo mi dygresja cały post zdominowała > co myslicie o Zebrowskim? Teraz troche sie taki szpakowaty zrobił. ale do twarzy mu z tym
Michael Scofield
Nie no weź... Taki przymul trochę. Kompletnie aseksualny.
A co z Patisonem? Przeszło Ci już? Szybko
A co z Patisonem? Przeszło Ci już? Szybko
Michael Scofield
własnie jest bardzo seksualnyedzik pisze:Kompletnie aseksualny.
jakie przeszło?edzik pisze:A co z Patisonem? Przeszło Ci już? Szybko
Michael Scofield
Za stary... ile on włąściwie ma lat? Wygląda na jakieś 50. Raczej nie w moim guście 
Nie...jakie przeszło? co mam się znowu zacząc tu uzewnętrzniać z jego fotkami?