Fernando Sucre
Jak zawsze świetnie wygląda. Ehh 
Czwarta fotka jest śliczna
Rozpływam się
xD
Mahone
Oczywiście, że on zawsze super wygląda <serduszka> 
I kolejna porcja ode mnie. Z ''Polisy". Nie mogę sie napatrzeć na te zdjecia! AAAA! Jaki on jest sexy!!!!!
Ma ktoś ten film; albo chociaż ten wczorajszy (Sądny dzień)??? 

credit: williamfichtner.de.vu
Ostatnio zmieniony 2008-06-25, 20:04 przez Pam, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
taka malutka paczuszka xD
Fajna fryze ma
Jaka gangsta xD
Fajna fryze ma
Jaka gangsta xD
Spoko Aglek. Chyba jeszcze coś ze skreenów mam
Tylko w Go ma goły tyłek 
T-Bag
Ale paka Pam! Zajebosko wyszedł na wszystkich screenach. Chyba będę musiała sobie obejrzeć ten film.
Michael Scofield
no ..uwielbian wogóle ten fragment jak w tej paczce poprawia sobie krawacik ..boską robi minke....
a wczoraj ..znów siostra wyje przez pół domu żebym włączyła jedynkei tylko słysze jej rechot..a tam Will oczywiście w swojej zyciowej roli w blond włoskach i z pieprzykiem...
a wczoraj ..znów siostra wyje przez pół domu żebym włączyła jedynkei tylko słysze jej rechot..a tam Will oczywiście w swojej zyciowej roli w blond włoskach i z pieprzykiem...
T-Bag
A do mnie dzwonił brat i koleżanka, żebym szybko włączała TVPatuŚ pisze:a wczoraj ..znów siostra wyje przez pół domu żebym włączyła jedynke
Ja zaraz po Housie przełączyłam na jedynkę, bo byłam ciekawa; a tu patrzę *boski* wyskakuje
A te jego ruchy koło kominka były takie sexy 
A tutaj dosyć pikantne zdjęcia boskiego w "Go". Ładny ma tyłeczek

I jeszcze troche ale jego samego

A tutaj dosyć pikantne zdjęcia boskiego w "Go". Ładny ma tyłeczek
I jeszcze troche ale jego samego

Ostatnio zmieniony 2008-06-25, 20:09 przez Pam, łącznie zmieniany 2 razy.
Michael Scofield
No jakie screeny xD xD Najlepsze te gołe XD
Michael Scofield
eeeee tam najlepsze^^ z całym szacunkiem ale wole jego twarz niz tyłek^^ moze jestem niedojrzała xD
fajne fajne
czesc juz była, ale z pewnoscia nie wszytkie. Wytrwała z Ciebie dziewczyna ze nam tyle nawrzucałas ;-)
mi sie najbardziej podoba z tym paluchem którym na mnie wskazuje na niebieskim tle.
fajne fajne
mi sie najbardziej podoba z tym paluchem którym na mnie wskazuje na niebieskim tle.
Fernando Sucre
Zdjęcia naprawdę świetne. A co do filmu (sądny dzień) to długo musiałam się naczekać aby go zobaczyć. Ale w końcu czego się nie robi dla niego. Szkoda że tak mało go tam było. 
T-Bag
ja też bardziej wolę jego twarz ;-)B... pisze:z całym szacunkiem ale wole jego twarz niz tyłek^^ moze jestem niedojrzała xD
Fernando Sucre
Ja też wolę jego twarz. Ale musicie przyznać. Nie często można zobaczyć taki widoczek. 
Michael Scofield
oj baby baby
Pam, jak ja lubię te Twoje paczuszki^^ Wszystko pięknie wrzuciłaś - miniaturki są, tylko zapomniałaś o linkach do źródeł - w tym poście i w poprzednim.
Screeny świetne - szczególnie te zbliżenia TWARZY :]
Ja go w ogóle uwielbiam na screenach z filmów, bo każdy jest inny. Podziwiam za ilość, że tak powiem, różnych "twarzy"
Pam, jak ja lubię te Twoje paczuszki^^ Wszystko pięknie wrzuciłaś - miniaturki są, tylko zapomniałaś o linkach do źródeł - w tym poście i w poprzednim.
Screeny świetne - szczególnie te zbliżenia TWARZY :]
Ja go w ogóle uwielbiam na screenach z filmów, bo każdy jest inny. Podziwiam za ilość, że tak powiem, różnych "twarzy"
T-Bag
hahahahahaagulec pisze:Screeny świetne - szczególnie te zbliżenia TWARZY :]
Świeżak
Rzeczywiście , facet jest w podeszłym wieku , ale nie źle się trzyma , pozdro.
Fernando Sucre
i oby tak dalej. szkoda tylko że mam małe szanse na zobaczenie go na żywo.
edit:
Ale może kiedyś kiedyś.... Na razie pozostaje wzdychanie do telewizora. Właśnie dlatego oglądam Inwazję. A nawet dzisiaj mi się śnił
szkoda tylko że ze snu zapamiętałam tylko jak siedział na krześle i coś gadał.
edit:
Ale może kiedyś kiedyś.... Na razie pozostaje wzdychanie do telewizora. Właśnie dlatego oglądam Inwazję. A nawet dzisiaj mi się śnił
Ostatnio zmieniony 2008-06-25, 21:14 przez Scylla, łącznie zmieniany 1 raz.
T-Bag
ja mam dokładnie to samoScylla pisze:Ale może kiedyś kiedyś.... Na razie pozostaje wzdychanie do telewizora. Właśnie dlatego oglądam Inwazję.
A mi nie dzisiaj, ale niedawno. Ostatnio częściej się to dziejeScylla pisze:A nawet dzisiaj mi się śnił
Fernando Sucre
A mi zazwyczaj śni się szkoła i ostatnie dni spedzone w niej. ehh co to byly za czasy. ale ja nie chce takich snów. wolę inneMahonia pisze:Ostatnio częściej się to dzieje
T-Bag
To też. Kiedyś miałam połączenie - szkoła i on jako ten koleś z Ultravioletu tzn. tak wyglądał i ratował mnie przed moją jakże rozwydrzoną klasą. O ranyScylla pisze:A mi zazwyczaj śni się szkoła i ostatnie dni spedzone w niej
Mahone
Trudno mi cokolwiek napisać, gdyż słowa nie oddadzą tego co czuję 
Wszystkie zdjęcia miodzio
Wszystkie zdjęcia miodzio
Michael Scofield
ehhh zdjecia super tylko szkoda że nic nowego... zauwazyłam że ostatnio nie napływają żadne nowe fotki Willa - szkoda
[ Dodano: 2008-06-26, 09:48 ]
grafika zapożyczona z:http://williamfichtner.org

made by Tuce

Made by Pamela

[ Dodano: 2008-06-26, 09:48 ]
grafika zapożyczona z:http://williamfichtner.org

made by Tuce

Made by Pamela

Ostatnio zmieniony 2008-06-26, 11:47 przez PatuŚ, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
już wiem, z jakiego zdjęcia pochodzi Twoja najświeższa tapeta Alhandra^^
fajna ta sesja mmmm^^

źródło; http://zakara.livejournal.com/
fajna ta sesja mmmm^^

źródło; http://zakara.livejournal.com/