Michael Scofield
po malibu? po jakim malibu? *Cfffaniak* Boże zbanują nas, jak się wygadasz xD
tak, śpiewa, z córką ^^ takie karaoke ^^ słodka scena.
Michael Scofield
nie zbanuja xDAutumnLeaf pisze:po malibu? po jakim malibu? *Cfffaniak* Boże zbanują nas, jak się wygadasz xD
oooo karaoke...ja kocham karaoke ^^ pospiewam z nim tylko dorwe plyty xD
Michael Scofield
oj tańczy tańczy a my sie ślinimy na jego widokAutumnLeaf pisze:w sławnym filmiku z Inwazji xD
kto nie widział niech żałuje..
Michael Scofield
musze to zobaczyc xD nakręciłyście mnie xD
Michael Scofield
Michael Scofield
Michael Scofield
Jk on się zakręcił z tym gostkiem przy samochodzie ^^ Przyznam, że do tego jeszcze nie doszłam..
Michael Scofield
ten filmik mnie rozbroił zupełnie, naprawde od tej strony go nie znałam hehe
ale sama Inwazja to mnie jakos nie zachwyciła ale to pewnie dlatego ze te odc ktore ogladałam były nie w tej kolejnosci co trzeba i sie jaks nie orientowałam za bardzo co i jak ;-) ale musze przyznac ze sam William jak zwykle cudny i sie napatrzec nie mozna na ten jego mundurek hehe
Michael Scofield
fajna ktoś ma muzyczke w telefonie na początku XD
Michael Scofield
macie e-mail do niego? bo własnie gdzies tam znalazłam jeden adres i sie zastanawiam czy ktos go tak se napisał czy jest sprawdzony ;-)
Michael Scofield
.. nie no to moze być ten ale zazwyczej skrzynki "gwiazd" są przepalnione i wiadomości za bardzo do nich nie dochodza , trezba mieć szczęście... hahaha^^ a ja mam na sms dzwięk : they all die 
Michael Scofield
haha ^^ super ^^they all die
ja na jakiejś stronie widziałam do niego adresy mejlowe, ale która to była to uuu... nie pamiętam...
Michael Scofield
ja w sumie tez nie zapisałam adresu tej strony, bo w sumie na co mi jego mail, i tak bym nie napisała bo bym nie wiedziała coooooo
Autumn cudna sygna ;-)
Autumn cudna sygna ;-)
Michael Scofield
aaach dziękuję...Niech żyje Invasion ^^Autumn cudna sygna
T-Bag
rewelacyjny filmi, pewnie mieli niezły ubaw na planie, gdy kręcili film - napaliłam się na niego, a własnie muzyczka z fonu jest świetna, a jeszcze coś do William'a: Ładnie tańczysz i zapewne sklinasz - chociaż myśmy mogli tylko usłyszeć "piii", ale i tak świetnie to brzmiało 
Michael Scofield
We've got wild apple ^^ czy jakoś tak^^
zabawny facet z niego ^^ SO HERE I AM ^^
T-Bag
oj tak, a w filmiku było to w 100% pewne; nieźle się ubawiłam oglądając ten film, a co dopiero jakbym to zobaczyła na żywo...AutumnLeaf pisze:zabawny facet z niego ^^ SO HERE I AM ^^
Michael Scofield
kochana ile ty filmow z nim ogladałaś? XDAutumnLeaf pisze:We've got wild apple ^^ czy jakoś tak^^
Michael Scofield
ee tam i tak najlepsze było "and there were dogs " ^^ haha
Michael Scofield
błehehehe ;-) weź mi nawet tego nie przypominaj, przeżyłam szooook po raz pierwszy to oglądając, ale bardzo pozytywny heheAutumnLeaf pisze:^^ SO HERE I AM ^^
Tweener
Wrzućcie jeszcze jakies zdjęcia Willa ; )
Michael Scofield
dreamsare a byłas z dziale ze zdjęciami? tam jest pełno fotek wiec pewnie znajdziesz cos ciekawego
a jak nie to sie dorzuci ;-)
Michael Scofield
kochana niech no ja dorwe szybkiego neta w pn. to tu się zaroi od Łila xDWrzućcie jeszcze jakies zdjęcia Willa ; )
Tanira, ile filmów z nim widziałam...no troszkIe tego było ;P
a to taka poważna scena była OO xDee tam i tak najlepsze było "and there were dogs " ^^ haha
Michael Scofield
ty już cały net przerylaś i jeszcze chcesz szukać? kobieto opanuj sie ^^ nie zbawisz tym ludzkosci xD
Michael Scofield
Ale wykonam jeden mały koczek do przodu ^^nie zbawisz tym ludzkosci xD