jej friendem jest shizune... ojoj.... lubi prawie wszystko to co ja.... i jest moją siostrzyczką
Mahone
hmn.... bellatoris... o niej to akurat mogę sporo napisać.... mieszka ze mną w jednym domu, zazwyczaj robi to co ja (weźmy np forum
ma prawie 13 lat ( za 2 tygodnie)
jej friendem jest shizune... ojoj.... lubi prawie wszystko to co ja.... i jest moją siostrzyczką
starczy... jak tak mogę do jutra ;P
T-Bag
Madamebutterfly ma 14 lat, 134 posty, pochodzi z Sambobambolandia,
jej siostrą jest Bellatoris, dołączyła 16 stycznia 2008 roku
, posiada range active user i avatar z Susan 
jej siostrą jest Bellatoris, dołączyła 16 stycznia 2008 roku
Michael Scofield
Robi piękne sygny oO i tego typu cudeńka ;**
Lubi CSI Miami i jest fanem tej pięknej blond kobiety w sygnie ^^
Lubi CSI Miami i jest fanem tej pięknej blond kobiety w sygnie ^^
T-Bag
AutumnLeaf fanka CSI NY, Dannego Messera ^^, pochodzi z Brygady RR,
Dołączyła w sierpniu, ma 20 lat, 1929 posty i sądze, że ma zawsze dobry humor
Dołączyła w sierpniu, ma 20 lat, 1929 posty i sądze, że ma zawsze dobry humor
Lincoln Burrows
Handcannon5 lubi bardzo strzelanki, dołączył 18 września 2007 jest ze szczecina i ma 14 lat, używa Photoshop CS2 robi świetne avki i sygnatury
Najbardziej z PB lubi Michaela ;-)
Najbardziej z PB lubi Michaela ;-)
T-Bag
Nie prawda bo AlexaNajbardziej z PB lubi Michaela
NeroNS ma 14 lat, jest nie wiem skąd, dołaczył w pazdzierniku, przypuszczam że lubi tweenera
Michael Scofield
Handcannon5, ma 14 lat, ciemne włosy i duże oczy :] Należy do klanu.. chyba w ET. Jest ze Szczecina i napisał jak do tej pory 245 postów. Używa Photoshopa i chwała mu za to, bo robi świetne prace i dostaję kupę zamówień od użytkowników :] Najbardziej z PB lubi Alexa - <żółwik> 
Lincoln Burrows
agulec uwielbia Fichtnera, przepada za nim, zaczęła od niedawna chodzić na strzelnicę, ma 21 lat pochodzi z Mahonarium z PB uwielbia Alexa najbardziej, robi świetne avki ;-)
Michael Scofield
nie nie nie.. ja dopiero zacznęNeroNS pisze:zaczęła od niedawna chodzić na strzelnicę
NeroNS, uwielbia Sofię i lubi Tweenera oraz Alexa, ma 14 lat. Dzięki niemu pojechałam do Holandii oraz poznałam Avocado
T-Bag
Nio to żółwikNajbardziej z PB lubi Alexa - <żółwik>
Agulec największa fanka Williama Fichtnera (ostatnio przez niego umierała ^^),
ma 21 lat, jest z pięknej miejscowości Mahonarium
Michael Scofield
Handcannon5.ma 14 lat,płci męskiej
robi piękne sygny wogóle chwała mu za to! mieszka w Szczecinie i napisal na razie 255 postów.
Michael Scofield
xaneta, ma 12 lat, dołączyła 27 stycznia 2008 roku i jest mistrzynią w pisaniu krótkich postów xD nie lubi też pisać wypracowań xD najbardziej lubi LJ bo ma grzywkę xD na języku polskim czyta książkę zamiast pisać sprawdzian, ale nie wiem dlaczego xD i kogoś mi przypomina ale za chu..olerę nie wiem kogo xD
Michael Scofield
agulec ma 21 lat. ksywa wzięła się stąd,że kiedyś tak krzyknęła na nią koleżanka.kogoś jej przypominam lecz ona nie wie kogo
nie wie co ma ze sobą zrobić, zwariowała po fragmencie postu AutumnLeaf cytuję "zwłaszcza ten stos kartek obok mnie xD"
Mahone
agulec, ma 21 lat, jest baaardzo aktywną użytkowniczką- choć dołączyła do forum tydzień po mnie, ma 2 razy więcej postów
, no i..Uwielbia Williama 
Michael Scofield
Alexxa- dołaczyła do nas 1 grudnia ma 372 posty na kocie, wpada na forum dosc czesto, jej nick to połączenie imienia Alexandra które lubi i imienia Alex-o ile dobrze pamietam, podobnie jak ja ceni Williama i R. Kneppera za ich umiejetnosci aktorskie, ma swietny avek z T-Bagiem, i chyba nie lubi Michaela ;-)
Michael Scofield
ooo proszę, tera se pouzywam xD ;P
oczywiście twórca słynnego przezwiska Wiewióra, o które wcześniej burzyłam, a które o dziwo się przyjęło xD
oczywiście wierrrna fanka pana Mahone'a ^^
ostatnio siedzi w książkach, czego szczerze współczuje ;*
sympatyczna, ale jak się wkurzy to 'wgryza się w ścianę' i pyta w shoucie czy może kogoś zabić xD
zdaje mature w tym roku, kocha WOS, ale jak nie musi się go kuć pod przymusem ^^
nie lubi poetów xx-lecia chyba xD
nienawidzi walentynek a fe i chyba matematymi oO geometrii analicośtam
wielka fanka piłki ^^
oczywiście twórca słynnego przezwiska Wiewióra, o które wcześniej burzyłam, a które o dziwo się przyjęło xD
oczywiście wierrrna fanka pana Mahone'a ^^
ostatnio siedzi w książkach, czego szczerze współczuje ;*
sympatyczna, ale jak się wkurzy to 'wgryza się w ścianę' i pyta w shoucie czy może kogoś zabić xD
zdaje mature w tym roku, kocha WOS, ale jak nie musi się go kuć pod przymusem ^^
nie lubi poetów xx-lecia chyba xD
nienawidzi walentynek a fe i chyba matematymi oO geometrii analicośtam
wielka fanka piłki ^^
Michael Scofield
AutumnLeaf,
- 20 letnia szalona polonistka z powołania
- uwielbia Wiewóra tudzież Surykatke ( Danny'ego )
- ma swietny talent i tworzy wraz z Tanira niesamowite, powalajace na kolana , przezabawne opowiadanie
- jest ex-fanką pana Mahona ( weź się opamietaj
)
- mieszka w Akademiku w Łodzi
- wie gdzie znajduje się słynny kiosk z naszywkami
- nie lubi wracać do domu na długo (nie mam pojecia czemu)
- dużoooo , bardzoooo duzooo wkuwa
- grasuje po forum o późnych / wczesnych godzinach rannych
- lubi herbatki owocowe
- przeważnie ma pustą lodówkę ( biedactwo )
- jest fanką brygady RR
(Chip & Deal rulez ! )
- zdolna studentka dostała piatke chyba ze starocerkiewnego (?)
- przesympatyczna duszyczka bedaca jedną z podstw tego forum
- 20 letnia szalona polonistka z powołania
- uwielbia Wiewóra tudzież Surykatke ( Danny'ego )
- ma swietny talent i tworzy wraz z Tanira niesamowite, powalajace na kolana , przezabawne opowiadanie
- jest ex-fanką pana Mahona ( weź się opamietaj
- mieszka w Akademiku w Łodzi
- wie gdzie znajduje się słynny kiosk z naszywkami
- nie lubi wracać do domu na długo (nie mam pojecia czemu)
- dużoooo , bardzoooo duzooo wkuwa
- grasuje po forum o późnych / wczesnych godzinach rannych
- lubi herbatki owocowe
- przeważnie ma pustą lodówkę ( biedactwo )
- jest fanką brygady RR
- zdolna studentka dostała piatke chyba ze starocerkiewnego (?)
- przesympatyczna duszyczka bedaca jedną z podstw tego forum
Lincoln Burrows
patus1905 ma 17 lat, lubi Mahone (chyba....) napisała 2026 postów. Jest z łodzi....
Michael Scofield
jakie chyba... sobie wypraszam ja go nie lubie - ja Go wielbieBellatoris pisze:lubi Mahone (chyba....)
Michael Scofield
patus1905, WIELBI Williama F., wyszukuje takie rzeczy z wcześniej wymienionym, że oko mi bieleje, często rozmiękcza mnie w galerii, którą cierpliwie wypełnia
lubi wcześnie wstawać i ma kota, który ją molestuje xD Jest z Alexa(ndrowa) 
Michael Scofield
Agulec, moja towarzyszka z haremu Alexa, śliniąca biurko na jego widok,ciagły mahonowy ślinotok to jej główny problem^^, kocha Willama F., wzdycha w galerii w co drugim poscie w wiadomym temacie ;-) Ma 21 lat, studiuje bardzo ciekawy kierunek, panikuje ze nic nie umie, a potem ładnie zalicza kolejne egzaminy, nie cierpi Linca, ale go kocha, haha xD
i fajnie ze jest ;-)
i fajnie ze jest ;-)
Michael Scofield
wiedziałam, że będę tego żałować.. --'B... pisze:nie cierpi Linca, ale go kocha, haha xD
B..., ma 18 lat i sporo nauki w ostatnim czasie. Niedługo zdaje maturę i zabiera się za pisanie pracy maturalnej z polskiego. B.. jest również z 'haremu Alexa', którego uwielbia i razem stoimy za nim murem
umrze 11 października 2056 roku co wynikło z pewnego testu xD
Michael Scofield
eee...kocha Linca... xD
ok ok, nie cierpi Linca, uważając go, jak połowa cywilizacji, za nieokrzesanego neandertalczyka ^^
za to na Alexa może jej niedługo zabraknąć ochów i achów ^^
właśnie zakończyła 5 semestr... architektury, jeśli się nie mylę
nie lubi historii, zresztą tak jak ja.
mój nocny towarzysz, przez nią trochę lżej znosiłam kucie do rana ;p
a poza tym nosi świecące krzyżyki z melodyjką za co niechybnie pójdzie do piekła xD w przyszłym wcieleniu będzie 'pandą małą' xD, nie martw się ja zostanę 'kangurem rudym', będziemy razem hasać xD
zapija się napojami energetyzującymi i w praniu lubi mieszać kolorowe rzeczy z białymi, żeby później uzyskać soczysty róż ;p
ok ok, nie cierpi Linca, uważając go, jak połowa cywilizacji, za nieokrzesanego neandertalczyka ^^
za to na Alexa może jej niedługo zabraknąć ochów i achów ^^
właśnie zakończyła 5 semestr... architektury, jeśli się nie mylę
nie lubi historii, zresztą tak jak ja.
mój nocny towarzysz, przez nią trochę lżej znosiłam kucie do rana ;p
a poza tym nosi świecące krzyżyki z melodyjką za co niechybnie pójdzie do piekła xD w przyszłym wcieleniu będzie 'pandą małą' xD, nie martw się ja zostanę 'kangurem rudym', będziemy razem hasać xD
zapija się napojami energetyzującymi i w praniu lubi mieszać kolorowe rzeczy z białymi, żeby później uzyskać soczysty róż ;p
Michael Scofield
nie da się xD niiiiiiiiiiigdy przenigdy mi nie zabraknie xDAutumnLeaf pisze:na Alexa może jej niedługo zabraknąć ochów i achów ^^
Studiuję polonistykę, jest na drugim roku, ma dzisiaj egzamin ustny z historii edytorstwa i jestem pewna, że go zda
Mój nocny towarzysz wzajemnego wspierania się o 4.00 rano :]
Nie lubi jeździć do domu, bo każą jej wcześnie chodzić spać xD
Poza tym AutumnL. mieszka w akademiku, w którym najczęściej żywi się parówkami na zimno i czipsami. Czasami je też zupkę chińską - ale taką w gotowej plastikowej misce - aby zaoszczędzić czas i przy okazji nie myć talerza xD
W tym akademiku przebywa obecnie sama, nie licząc niejakiego Dannego Messera, którego ukrywa pod łóżkiem ubranego tylko w okulary i rękawiczki lateksowe xD
Michael Scofield
o kuwa faa OO zemsta za różowe pranie? <cffaniak> xD