Zwróćcie też, moi drodzy, na to uwagę że na razie w meczach Niemcy gromią naszych rodaków, we wszystkich meczach rozegranych w żadnym Polska nie wygrała. Może ten pierwszy raz będzie w 08.06.2008
Lincoln Burrows
W naszej grupie na pewno Chorwacja będzie 1 a Austria 4 a co do 2 i 3 miejsca to może być różnie i zaskakująco.
Zwróćcie też, moi drodzy, na to uwagę że na razie w meczach Niemcy gromią naszych rodaków, we wszystkich meczach rozegranych w żadnym Polska nie wygrała. Może ten pierwszy raz będzie w 08.06.2008
Michael Scofield
Statystyki mówią same za siebie^^ ale to tylko statystyki, wiec może być różnie, może być remis.xD
Może może...w 20XX..xD ja dalej obstawiam swój typ..3-1 dla Niemców ;-)Nero pisze:Może ten pierwszy raz będzie w 08.06.2008
Michael Scofield
Sebo trochę wiary
:
2-1 dla Niemców ^^
statystyki są moim zdaniem mało warte, wazna jest aktualna forma piłkarzy...naszych hmmmm ciezko okreslic^^ Co do przeciwników to tez taka raczej nei jasna sparawa. Nie wiem jak im sie ukladały ostatnie mecze prze EURO ale ja bym raczej nie porównywała klasy naszych do "ich" zawodników,
w ligowych rozgrywkach poszczególni zawodnicy(niemieccy) *błyszczeli* ale jak spiszą sie jako zespoł to tez nie wiadomo xD
zeby nie było^^ 2:1
2-1 dla Niemców ^^
statystyki są moim zdaniem mało warte, wazna jest aktualna forma piłkarzy...naszych hmmmm ciezko okreslic^^ Co do przeciwników to tez taka raczej nei jasna sparawa. Nie wiem jak im sie ukladały ostatnie mecze prze EURO ale ja bym raczej nie porównywała klasy naszych do "ich" zawodników,
w ligowych rozgrywkach poszczególni zawodnicy(niemieccy) *błyszczeli* ale jak spiszą sie jako zespoł to tez nie wiadomo xD
zeby nie było^^ 2:1
Lincoln Burrows
Matusiaka nie ma na Euro tutaj może trochę być źle. Bardzo dobry piłkarz ostatnim czasem moim zdaniem.
Fernando Sucre
Błaszczykowskiego też już nie będzie. Akurat musiał doznać kontuzji.. Lepszego momentu sobie nie mógł wybrać. A co do dzisiejszych a raczej wczorajszych meczy to moim zdaniem Czesi nie powinni wygrać. Szwajcarzy zagrali znacznie lepsszy mecz.
Michael Scofield
zgadzam sie, Szwajcaria powinna wygrać, mieli więcej okazji, no ale skuteczność zawiodła ;-)Scylla pisze:Czesi nie powinni wygrać. Szwajcarzy zagrali znacznie lepsszy mecz.
Michael Scofield
no to ja mam koszulkę Polski xD taką wypasioną biało -czerwoną xD
jutro se kupie szalik... bo ten mi się zgubił xD wiem.jestem boska xD
jeszcze będe miała flagę xD
Kibic pełną gębą xD
jutro se kupie szalik... bo ten mi się zgubił xD wiem.jestem boska xD
jeszcze będe miała flagę xD
Kibic pełną gębą xD
Michael Scofield
ja mam flagę na balkonie.. 
Michael Scofield
dzizys xD
ja zapowiedziałam ojcu jak mi wywiesi flage na balkonie to bedzie sobie na nim siedział cały mecz^^
ja zapowiedziałam ojcu jak mi wywiesi flage na balkonie to bedzie sobie na nim siedział cały mecz^^
Michael Scofield
no.. flaga wisi z inicjatywy mojego współlokatora..
przynajmniej daje trochę cienia.. xD
..a tak w ogóle to czuje w powietrzu 'żałobę narodową' xD
przynajmniej daje trochę cienia.. xD
..a tak w ogóle to czuje w powietrzu 'żałobę narodową' xD
Michael Scofield
hahaha ja tez
wszyscy kibicują a ja już trzy razy dzis słyszałam ze nasi to "tępe kołki, ktore pojecia o piłce nie mają i czekaja az mi piłka pod nogi podleci" xD
te jakze wymowne opinie padły ( w podobnej wersji) w ust mojego ojca, wujka i sasiada
no ale^^ oby sie mylilli xD
te jakze wymowne opinie padły ( w podobnej wersji) w ust mojego ojca, wujka i sasiada
Fernando Sucre
Ludzie. Więcej wiary....... POLSKA BIAŁO CZERWONI!!!!!!!!!!!!!!!
Michael Scofield
No jasne xD Ja też xD Szkoda, że mam tylko szlik i czapke...Xaneta pisze:Kibic pełną gębą xD
Michael Scofield
Nie ..no porażka jak mogliśmy przerypac 2:0 !!... liczyłam na wiecej, chociaż na mały remis..ale przynajmniej Polak strzelił 2 bramki ...
szkoda ze nie do tej co powinien
Ostatnio zmieniony 2008-06-08, 22:46 przez PatuŚ, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
No wiec...2-0 ;-)
no z taką obroną to nie na Euro, lipnie zagrali, jedynie mogę pochwalić Boruca, jego obrona strzału Ballacka, genialna, i jeszcze tego Brazylijczyka^^ Rogera...tyle..kurde lipa nooo...
ale są i dobre strony...hmmm....xDxDxD.
no z taką obroną to nie na Euro, lipnie zagrali, jedynie mogę pochwalić Boruca, jego obrona strzału Ballacka, genialna, i jeszcze tego Brazylijczyka^^ Rogera...tyle..kurde lipa nooo...
ale są i dobre strony...hmmm....xDxDxD.
Michael Scofield
ja piernicze... nosz kurde... no ja ogłaszam żałobę narodową... potem to już kurde liczyłam na 3-0...
Michael Scofield
Zastanów się dobrzeale są i dobre strony...hmmm....xDxDxD.
No... Pomyślmy, że mogło być gorzej!! xD
Michael Scofield
no nie wiem xD ale Ebi cos tam się starał(Ebi...aaaa...) xD no i by strzelił gdyby nie ten je!@$! spalony kurde...
Michael Scofield
no i muszę pochwalić Podolskiego, nie za gole, ale jego postawa ;-) była super wg mnie, ...bo nie cieszyć sie z gola na ME to nie jest na pewno łatwe ;-)
No mogło..xDxDAglek pisze:Pomyślmy, że mogło być gorzej!!
T-Bag
Ja tam w sumie aż takiego żalu niemam do reprezentacji Polski bo chwilami nawet byli lepsi od Niemców ale cóż wynik najważniejszy
ale chciałbym wyroznic 2 piłkarzy Łukasza Piszczka i Rogera świetnie zagrali ;-)
Fernando Sucre
Popieram. Bardzo ładnie się zachował, przy pierwszym golu widziałam nawet łzy w jego oczachSebo160186 pisze:no i muszę pochwalić Podolskiego, nie za gole, ale jego postawa ;-) była super wg mnie, ...bo nie cieszyć sie z gola na ME to nie jest na pewno łatwe ;-)
Michael Scofield
taki nie Niemiec^^agulec pisze:mam wrażenie, że to taki skromny chłopak jest
hahaha nie tylko Ty....Wiara^^....1410^^...ehh dobra już nic nie pisze..xDagulec pisze:Poza tym to.. A NIE MÓWIŁAM?
Fernando Sucre
Szkoda meczu ale pro po wiary, Portugalia na ostatnich mistrzostwach też przegrała swój pierwszy mecz a potem dotarła do finału..
Przesadzam? Wiem, ale nadzieja umiera ostatnia...
Przesadzam? Wiem, ale nadzieja umiera ostatnia...
Michael Scofield
Racja, tak było, ale pomiędzy Portugalią i Polską jest ogromna przepaść ;-)Scylla pisze:Portugalia na ostatnich mistrzostwach też przegrała swój pierwszy mecz a potem dotarła do finału..
Niby historia lubi sie powtarzać ....ale w tym przypadku to wątpię ;-)
Michael Scofield
Podolski ma zajebiaszczy śląski akcent^^i taką słowianską urodę xD
lubię tego chłopaczka
meska czesc mojej rodziny+jeden sąsiad( jeb*** ksenofob), skupiona w moim pokoju nie wiem czemu miała pretensje do Rogera. Moim zdaniem był jednym z najlepszych polskich zawodników, a ze inni stali jak kołki i nie miał do kogo podac to juz nie jego wina. Smolarek i Zurawski grali bardzo bardzo słabo. Tak własciwie widoczni byli tylko po jednym razie i ani jeden ani drugi nie był na tyle skuteczny zeby szczelić gola, choc okazje mieli niezle. Krzynówek zaliczył tyle strat ze miałam ochote wstac z fotela i go telepatycznie kopnąć. Lewandowski( chyba^^) denerwował mnie tymi strzałami z dystansu, fajnie ze próbował, ale niestety nie dysponuje taką siła jak np Ballack, nie mówiąc juz o celności
i w ogole chwilami miałam wrazenie ze nasi w ogole nie mieli zadnego strategicznego planu, podawali piłke w puste miejsca, niektorzy grali na dziwnych pozycjach i nie dziwne ze gra się "nie składała"... aj niech ruszą tyłki bo jak nie wyjdą z grupy to Leo bedzie marszył dzióbek jeszcze bardziej xD
a PZPN to ciot*
lubię tego chłopaczka
meska czesc mojej rodziny+jeden sąsiad( jeb*** ksenofob), skupiona w moim pokoju nie wiem czemu miała pretensje do Rogera. Moim zdaniem był jednym z najlepszych polskich zawodników, a ze inni stali jak kołki i nie miał do kogo podac to juz nie jego wina. Smolarek i Zurawski grali bardzo bardzo słabo. Tak własciwie widoczni byli tylko po jednym razie i ani jeden ani drugi nie był na tyle skuteczny zeby szczelić gola, choc okazje mieli niezle. Krzynówek zaliczył tyle strat ze miałam ochote wstac z fotela i go telepatycznie kopnąć. Lewandowski( chyba^^) denerwował mnie tymi strzałami z dystansu, fajnie ze próbował, ale niestety nie dysponuje taką siła jak np Ballack, nie mówiąc juz o celności
a PZPN to ciot*