T-Bag
Ta dziadówa od matmy
dała nam na napisanie 5 pytań na sprawdzianie 25 minut
i udało mi się napisać 3.
Michael Scofield
moj jest tragiczny...Aglek pisze:Mój brat na szczęście nie, ale nie wiadomo co mu do głowy kiedyś wpadnie...;p
żal mi dziewczyn z mojej klasy...ja...no gorszych ludzi chyba nie ma ... same plastiki...a ja taka sama...^^
Michael Scofield
Primo: masz mnie. Secundo: ja mam w klasie gorsze^^Xaneta pisze:ja...no gorszych ludzi chyba nie ma ... same plastiki...a ja taka sama...^^
Moje znajome, które mnie usilnie chcą wyswatać z polonistą. Żal. pl ;-)
Michael Scofield
ale Cie nie mam w szkole.mk95 pisze:Primo: masz mnie.
no nie wiem.mk95 pisze:Secundo: ja mam w klasie gorsze^^
jestem wyszydzana całe zycie bo mi zazdroszczą ze sie dobrze ucze. i jeszcze tego ze próbne teksty najlepiej pisze i wogóle.
no bez przesadymk95 pisze:Moje znajome, które mnie usilnie chcą wyswatać z polonistą. Żal. pl
Michael Scofield
Ale ja jestem z toba duchowoXaneta pisze:ale Cie nie mam w szkole.
Poza tym, moja znajoma, która na mnie nawrzeszczała, bo powiedziaam, ze nie umie ułamków. Jezuuuu...
Michael Scofield
Beznadziejnym człowiekiem jest Mandaryna!! Taki z niej przekręt!!!
Michael Scofield
Ci, którzy są szczęśliwi, nie cieszcie się tak, wszystko wam się popieprzy tak jak mnie.
Michael Scofield
Alyna xD nic dodac nic ująć xD zeszycik i długopisik xD
Michael Scofield
Moja koleżanka z klasy przegięła ostatnio. Powiedziała mi że zakochałam się w jej chłopaku bo on mi puścił sygnał.
Michael Scofield
OMG... To jest po prostu wielka i prawdziwa miłość!!! 
T-Bag
Ania FAjna ta kolezankaAnia1991_ck pisze:Moja koleżanka z klasy przegięła ostatnio. Powiedziała mi że zakochałam się w jej chłopaku bo on mi puścił sygnał.
Lincoln Burrows
sprzątaczka, która mnie dziś ścigała po szkole =D Nie no żal na całej linii xD
Michael Scofield
A za co Cie ścigała Bellatoris?? 
Michael Scofield
ooo sprzataczki sa najgorsze... taka np Helenka
dzizyyys niesiesz sok w kartonie, a ta juz drze jape...
dzizyyys niesiesz sok w kartonie, a ta juz drze jape...
Michael Scofield
cos jej sie we łbie poprzekręcało.B... pisze:dzizyyys niesiesz sok w kartonie, a ta juz drze jape...
ksiądz...tak mi go zal. zadaje takie bezsensowne "prace domowe" np. Podaj liczbę pi 10 cyfr po przecinku... zadał to nam w 5 klasie. i skad my to mamy wiedzieć?
Michael Scofield
O jej... Może sie boi kartonów... 
Michael Scofield
sprzedawczyni w sklepie. chyba jest głucha albo ułomna.ja chciałam kupić mortadele do tostów a ta mi zaczyna salceson kroić.nie rozumiem 
Świeżak
1)Nauczyciel w-f, który ma włosy na klacie i śmierdzi od niego papierosami. ;d
2)Oziero, bo on ogólnie wkurza mnie swoją obecnością na tym świecie.
3)Mój brat, ponieważ dopiero o 16 idzie do swojej dziewczyny.
4)Mariolka, dlatego że kazała mi upiec ciasto. xD
2)Oziero, bo on ogólnie wkurza mnie swoją obecnością na tym świecie.
3)Mój brat, ponieważ dopiero o 16 idzie do swojej dziewczyny.
4)Mariolka, dlatego że kazała mi upiec ciasto. xD
Michael Scofield
Ja bym taka Mariolkę to ubóstwiała...;p Jak proszę mamę aby mi pozwoliła cos upiec to zawsze jest "NIE!!" Moja babka z maty tak smiesznie mówi...;p Jak sie wydzierała na Kacpra to tak dziwnie!! Głośno na wdechu powie pierwsze słowo, a reszte powoli spuszcza... I co nowe zdanie to ten głośny wdech... Tak mi sie chce śmiać jak to mówi... ;p
Lincoln Burrows
oziero za to, że ma downa i jest po*****y na maxa.... wkurza mnie swoim kretowatym ryjem i koszulką, której wogóle nie zmienia....
Mariolka... za to, że istnieje... po prostu żal bierze.....
Mariolka... za to, że istnieje... po prostu żal bierze.....
Michael Scofield
moje dziewczyny z klasy... coś tam sobie ubzdurały i szukają sobie mężów wśród 4 klasistów... taka sobie "rodzine" tworza. aż żal bierze... i zaczeły mi szukać OO. jak mi kogoś przyprowadzą to chyba wykituje.
Tweener
*nauczyciele. : o wmawiają coś czego się nie zrobiło. i oszukują.
*koleżanka, która wszystkie sekrety wygaduje wszystkim.
*koledzy z klasy, których hobby jest nauka kują się całe dnie i w ogóle potrafią np. źle na sprawdzianie podpowiedzieć, żeby oni mieli lepszą ocenę...
*koleżanka, która wszystkie sekrety wygaduje wszystkim.
*koledzy z klasy, których hobby jest nauka kują się całe dnie i w ogóle potrafią np. źle na sprawdzianie podpowiedzieć, żeby oni mieli lepszą ocenę...
Michael Scofield
Trola z Blog 27 i ta druga w sumie tez, Tokio hotel, Wisniewski, Jacykow, Us5, moja "niedzielna kolzeanka" ktora jest falszywa a mimo to najlepsza kumplea (wybor bardzo maly xD), Dzieciaki grajace w serialch (klan, plebania, m jak milosc (wyjatkiem jest Krzys xD)) Molkowa, mlynarska, rusin...
Michael Scofield
wiem coś o tym ^^, mi wmówili, ze mam włosy farbowane o_Ogosia!. pisze:*nauczyciele. : o wmawiają coś czego się nie zrobiło. i oszukują.
* Tola - nie przepadam za nią.. nie mogę ocenić jej tak dokładnie z prostego względu - nie znam jej. Lecz wizerunek jaki sobie stworzyła nie podoba mi sie.
* ludzie, ktorzy uwielbiaja sie bawic uczuciami.
* fałszywi, o dwóch twarzach.
* niektorzy z mojej klasy, ktorzy liczą tylko na twój upadek.. rywalizują i robią wszystko byś miał źle.
to na tyle.. chociaz pewnie by pare osob takowych by sie jeszcze znalazło
Michael Scofield
baba z księgowosci