Michael Scofield
a tak se...ni to dobrze ni to źle...
Michael Scofield
A cudownie^^ Blog założony, rozdział dodany. I jutro mamy tylko trzy lekcje 
Michael Scofield
zazdroszcze CI xDxDxD
a bardzo dobrze.odwala mi i czuje sie z tym swietnie xD
a bardzo dobrze.odwala mi i czuje sie z tym swietnie xD
John Abruzzi
hahaha
moja współlokatorka i jej miłość do.... nowo zakupionej - szczoteczki elektrycznej 
Michael Scofield
Było świetnie, jest gorzej. Po pierwsze głupi blog4u jest głupi. Po drugie musze się nauczyć jakiegoś wiersza, a nie wiem, jakiego. Po trzecie nudzi mi się diabelsko.
Michael Scofield
pies ma na mnie focha.
mama nazywa mnie durną pałą " po cholere spuszczałas tego psa ?! smerdzi gownem w calejchacie " ech....
jutro pisze test z angola, sprawdzian z polskiego, fizyki, poprawiam wos i... nie dam rady
nic jeszcze nie umiem.
zapowiada sie długa noc..
a tam, byle by było w sobote ciepło.
mama nazywa mnie durną pałą " po cholere spuszczałas tego psa ?! smerdzi gownem w calejchacie " ech....
jutro pisze test z angola, sprawdzian z polskiego, fizyki, poprawiam wos i... nie dam rady
nic jeszcze nie umiem.
zapowiada sie długa noc..
a tam, byle by było w sobote ciepło.
Michael Scofield
a ja sie czuje fantastycznie!!!!!lepiej bym sie nie mofgla czuc!xD
Michael Scofield
olśniło mnie oO mam pomysł! czuję się jak pomysłowy Dobromir, czy jak mu tam było xD
Michael Scofield
nie jest źle..
za godzine do szkoły.
trzymajcie kciuki, pisze test ^^
za godzine do szkoły.
trzymajcie kciuki, pisze test ^^
Michael Scofield
*trzyma kciuki* :]
słońce świeci, mam tylko 1,5h zajęć, nawet się wyspałam i jak na tą godzinę czuję się dobrze^^tylko nie mam co zjeść na śniadanie --'
słońce świeci, mam tylko 1,5h zajęć, nawet się wyspałam i jak na tą godzinę czuję się dobrze^^tylko nie mam co zjeść na śniadanie --'
Michael Scofield
Dobrze się czuje, co chwile mi ktoś humor poprawia, oby tak do końca tygodnia ;-)
John Abruzzi
dobrze
cieplutko, wiosennie... a przede mną jeszcze wykład i ćwiczenia 
Michael Scofield
siedze na informatyce, wcianm slonecznik, sloneczko swieci... byle do soboty.. byle do soboty.
yeah, test był banalnie prosty. Jest dobrze
yeah, test był banalnie prosty. Jest dobrze
Michael Scofield
a nawet dobrze ;P mam dalej głópawkę ale jest ale.... czy te głupie dziewczyny w moim wieku powaliło? moze mi to ktos wytłumaczyć?
Michael Scofield
A co robia X?? 
Ja siedze w domu i mi zimno... Jak zwykle w domu... Wszamałam juz jedną książkę i się zabieram za drugą... XD
Ja siedze w domu i mi zimno... Jak zwykle w domu... Wszamałam juz jedną książkę i się zabieram za drugą... XD
Michael Scofield
nie nic.tylko dziewczyna chce sie zabic^^
a dobrze xD zapałka rządzi xD
a dobrze xD zapałka rządzi xD
Michael Scofield
Ach, cudownie! Nie ma to jak spacerek po kochanej Łodzi ^^ mm...
John Abruzzi
Super xD Byłam na wykładzie z algebry - (łącznie byłam na 2/5 (licząc z dzisiejszym....
)) potem ćwiczenia i nareszcie wolna xD W dodatku zadzwoniłam do mamy i powiedziałam, że nie wracam na weekend do domu xD Lalalalala xD
Michael Scofield
zaraz mnie szlak trafi 
Michael Scofield
mnie tez

Michael Scofield
i mnie
sfrustrowana, czuję, że cała ta moja analiza to jedna wielka ściema, nadinterpretacja, lanie wody i masło maślane. Dostanę taką gałę jak stąd do Warszawy. grrr.
sfrustrowana, czuję, że cała ta moja analiza to jedna wielka ściema, nadinterpretacja, lanie wody i masło maślane. Dostanę taką gałę jak stąd do Warszawy. grrr.
Michael Scofield
o no to *kij jak stąd do afryki*
ja tez analizuje, tyle że mapy i zaraz umrę nad tym kur!@##!@#!@#$#$~! nie wiem jak to się robi, ściemniam i jeszcze mam tej roboty po czubek głowy
wiedzialam, ze ten dzien był zbyt piękny, zawsze coś się musi spierrrrrrrrrr....... 
ja tez analizuje, tyle że mapy i zaraz umrę nad tym kur!@##!@#!@#$#$~! nie wiem jak to się robi, ściemniam i jeszcze mam tej roboty po czubek głowy
Michael Scofield
mi go spierd*** konspekt pracy maturalnej, teraz mnie dobijaja permutacje zbioru skonczonego
a od 2 ( JAK DOBRZE POJDZIE) te zasrane słówka z pracy, turystyki i podrózowania.
szlag
i jeszcze jutro wstan człowieku o 5:40
zaraz pojde sie wykapac w zimnej wodzie...moze sie uspokoje troche jak nie bede mogła złapac oddechu
szlag
zaraz pojde sie wykapac w zimnej wodzie...moze sie uspokoje troche jak nie bede mogła złapac oddechu
Michael Scofield
A dziwnie. Słucham Ronana, rozgryzam te wiersz i chyba zaraz będę wyć, bo on jest taki smutnyyy!!!!!!!!! ;<
Michael Scofield
nie wiem. zapomniałam jak się nazywam oO
spać.
spać.